- 8 Ekim 2016
- 1.470
- 1.374
- 33
-
- Konu Sahibi sadece soruyorum
Hayır ödeme yapmamıştık ön görüşme ve tedavi planı yapilmisti sadece söylediğiniz iyi oldu tedavi için başlayacağımız zaman yazayım ama ne dicez:) siz nasıl öğrendiniz ?İnanın o kadar bilmiyorum ama ödeme yapmadıysanız cider’e yazın sizi yönlendirir zaten indirimden yararlanın
Bende ön görüşme yaptım, vitamin ilaç vermişti. Bu ay da süreç başlayacak. Bende mesaj atarak şansımı deneyeyim.Hayır ödeme yapmamıştık ön görüşme ve tedavi planı yapilmisti sadece söylediğiniz iyi oldu tedavi için başlayacağımız zaman yazayım ama ne dicez:) siz nasıl öğrendiniz ?
Sonucu banada söyler misiniz indirim uygulanacak mi gercektenBende ön görüşme yaptım, vitamin ilaç vermişti. Bu ay da süreç başlayacak. Bende mesaj atarak şansımı deneyeyim.
Cider isimli sayfaya ben gökalp beye gitmeyi düşünüyorum sizden gittiğimizde indirim varmış rica etsem randevu oluşturabilir miyiz indirimle be kadara denk geliyor yazabilirsinizHayır ödeme yapmamıştık ön görüşme ve tedavi planı yapilmisti sadece söylediğiniz iyi oldu tedavi için başlayacağımız zaman yazayım ama ne dicez:) siz nasıl öğrendiniz ?
Evet cidere yazıyorsunuz indirimli randevu hakkında bilgi alabilir miyim diyebilirsiniz hemen cevap verip dönüyorlarRandevuyu direk onlardan alıyoruz ?
Ben hafta içi gideceğim ama reglim ne zaman başlayacak tam günü bilmiyorum.
Tamam öğrendiğim iyi oldu gideceğim zaman yazayım dediğiniz gibiCider isimli sayfaya ben gökalp beye gitmeyi düşünüyorum sizden gittiğimizde indirim varmış rica etsem randevu oluşturabilir miyiz indirimle be kadara denk geliyor yazabilirsinizlütfen sürecinizi burda da paylaşın doktor hakkında bizim gibi hastalar da fikir sahibi olsunlar tabiki ilk izlenimi güven verdi bize bilgisi yönündende iyiydi sadece kadın hastalığında değil erkekte sorun olmasına rağmen bilgisi vardı bizim bu dikkatimizi çekti ona göre tedavi planı yapıldı eğer karar değiştirmede orada başlarsam izlenimlerimi yazarım
Herkese aynı mi veriyor bilmiyorum bize mesela günde 2 kere kullanacaksınız dediHanımlar hepinize sadece Cnsfertiw mi verdi acaba? Ben şimdi şehir dışından gideceğim için birde maddi hazırlığı henüz tamamlayamadık bu süreçte boş kalmıyım bu vitamini mi kullanayım sadece?
Bende elenatal 1 başlayacağım onu daha önce kullanmıştım doktor tavsiyesiydi tekrar onunla devam ediyim dedim. Aslında bu topikte yumurta kalitesi sayfasında kullanılan vitaminleri ve destekleyicileri yazmışlar orayı inceleyebilirsiniz. Araştırıp kendinize de plan yapabilirsinizAnladım canım folik asitinizi de ihmal etmeyin bu süreçte (metil folat) kullanın mutlaka
Evet cidere yazıyorsunuz indirimli randevu hakkında bilgi alabilir miyim diyebilirsiniz hemen cevap verip dönüyorlar
Ben bugün son doğum kontrol ilacımı alacağım. Reglin gelmesini bekleyeceğim ki, gideceğim gün belli olsun öyle yazayım randevu için. Şu an hangi gün gideceğimi bilmiyorumSonucu banada söyler misiniz indirim uygulanacak mi gercekten
Ön görüşmeye gidenler içinde geçerli mi bu indirimli fiyatı peki sonuçta gidince kayıt açılmıştı o yüzden merak ettim
Dün doltora gittim tedavi başladı.Sonucu banada söyler misiniz indirim uygulanacak mi gercekten
Tedaviniz hayırlı olsun umarım güzel sonuca ulaşırsınız. Evet merak ettiğim oydu ön görüşmeye gidildiği için yinede indirim olacak mı diye olmamış eski hastası olduğunuz için indirim yapıldı mı pekiDün doltora gittim tedavi başladı.
Ama indirim alamadım, daha önce ön görüşmeye gittigim için. Ön görüşmeyi cider üzerinden randevu alanlar için gecerliymis.
Ben geçen ay sadece ön görüşmeye gitmiştim vitamin vermişti.Tedaviniz hayırlı olsun umarım güzel sonuca ulaşırsınız. Evet merak ettiğim oydu ön görüşmeye gidildiği için yinede indirim olacak mı diye olmamış eski hastası olduğunuz için indirim yapıldı mı peki
Tedaviniz hayırla güzellikle sağlıklı bebekle sonlansın inşallahBen geçen ay sadece ön görüşmeye gitmiştim vitamin vermişti.
Şimdi de reglimin 2. Günü süreci başlatmak için gittim.
5 günlük iğne verdi, salı günü tekrar kontrol.
Başka şehirdeyim 8 saat sürüyor gitmek. İnşallah vesile olur bu doktor, çok uzun yıpratıcı. Benim transfer de Nisan ayına kalacakmis genetige gideceği için.
Sizin Kayseri'de kalacak bir yakınınız var mı ?Tedaviniz hayırla güzellikle sağlıklı bebekle sonlansın inşallahben de telefondan aldım ilk normal fiyatı verdiler sonra cider ile geldim dedim bikaç dakika sonra evet dediler indirim uyguladılar. İndirim 6000 tl çok büyük rakam değil ama en azından ilaca destek olur.. bizden sonra gidenler lütfen önce cidere yazın indirim alın fayda faydadır…
Arkadaşım nisana kalsın yeter ki güzel sonuçlar olsun inşallah kalbini yorma
Aslında 5 gün için bende geri eve mi dönsem diye de bi düşündüm ama çok uzak 14 saatlik yol bir de gonalf soğuk zincir nasıl olur bilemedim
Bende soğuk zinciri sordum hemşireye, su eczanesi güzel soğuk zincir hazirliyor dedi.Tedaviniz hayırla güzellikle sağlıklı bebekle sonlansın inşallahben de telefondan aldım ilk normal fiyatı verdiler sonra cider ile geldim dedim bikaç dakika sonra evet dediler indirim uyguladılar. İndirim 6000 tl çok büyük rakam değil ama en azından ilaca destek olur.. bizden sonra gidenler lütfen önce cidere yazın indirim alın fayda faydadır…
Aslında 5 gün için bende geri eve mi dönsem diye de bi düşündüm ama çok uzak 14 saatlik yol bir de gonalf soğuk zincir nasıl olur bilemedim
Başka şehirden gidip gelmek zor oluyor kesinlikle haklısınız bende her tedavimde başka şehirden gitmiştim kayseriye bedenen yoruyor insanı ama sonucu düşününce katlanıyorsunuz zorluğuna. İnşallah genetikten olumlu gelir. Bizede genetik incelemeli tüp bebek önerdi ama biz kararsızız bir iki tane embriyo kalırsa gönderme taraftarı değilim. İnşallah sizin çokça embriyonuz oluşur kaç folikul sayıldı dün gittiginizdeBen geçen ay sadece ön görüşmeye gitmiştim vitamin vermişti.
Şimdi de reglimin 2. Günü süreci başlatmak için gittim.
5 günlük iğne verdi, salı günü tekrar kontrol.
Başka şehirdeyim 8 saat sürüyor gitmek. İnşallah vesile olur bu doktor, çok uzun yıpratıcı. Benim transfer de Nisan ayına kalacakmis genetige gideceği için.
Ben dönmüştüm Kayseri'den Balıkesir'e gonal f diğer iğneler ve çatlatma ignesi dahil soğuk su torbalarına koydular iclerinede buz aküsü koymuşlardı sorun yaşamadım. Eğer kalacak yeriniz yoksa ezcaneden bu şekilde temin ettirebilirsinizTedaviniz hayırla güzellikle sağlıklı bebekle sonlansın inşallahben de telefondan aldım ilk normal fiyatı verdiler sonra cider ile geldim dedim bikaç dakika sonra evet dediler indirim uyguladılar. İndirim 6000 tl çok büyük rakam değil ama en azından ilaca destek olur.. bizden sonra gidenler lütfen önce cidere yazın indirim alın fayda faydadır…
Doktor 1-2-3 diye saymadi. Yatınca hemen kistim erimiş mi diye sordum, tertemiz dedi.Başka şehirden gidip gelmek zor oluyor kesinlikle haklısınız bende her tedavimde başka şehirden gitmiştim kayseriye bedenen yoruyor insanı ama sonucu düşününce katlanıyorsunuz zorluğuna. İnşallah genetikten olumlu gelir. Bizede genetik incelemeli tüp bebek önerdi ama biz kararsızız bir iki tane embriyo kalırsa gönderme taraftarı değilim. İnşallah sizin çokça embriyonuz oluşur kaç folikul sayıldı dün gittiginizde