- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.161
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ekle ekle kuzum ön görüşme yaparsın en azından fikir almış olursun. Seninle konuştuktan sonra mor kalpler bana da çıkmaya başladıListeme memoyuda ekledim geboşum![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekle ekle kuzum ön görüşme yaparsın en azından fikir almış olursun. Seninle konuştuktan sonra mor kalpler bana da çıkmaya başladıListeme memoyuda ekledim geboşum![]()
Hersey aynı gidiyorHe yaçok fazla ortak noktamız var
![]()
![]()
Ekleyeceğim çiçeğim hepsinin eksisi artısını konuşacağımEkle ekle kuzum ön görüşme yaparsın en azından fikir almış olursun. Seninle konuştuktan sonra mor kalpler bana da çıkmaya başladıdedim tiniminim bunları diyormuş galiba
![]()
Mor kalp Mustafa taşta degilmiEkleyeceğim çiçeğim hepsinin eksisi artısını konuşacağımYaaa öyle miii kurabiyemm
daha da çoğalsın mor kalplerimiz
Aminn inşallah canım benim inşallah o minnoş sesler bizlerin evine de gelsinGözlerimden kalp fışkırıyor.Rabbimden dilerim ki bebeksiz ev kalmasın bizleride annelıkle müjdelisim isteyen herkesi kuzum![]()
Evett kuzummMor kalp Mustafa taşta degilmi![]()
Evvvett hemde baya baya aynıHersey aynı gidiyordevamı da öyle olur inşallah ,
![]()
Evrene pozitif enerji göndermeye devamEvett kuzummkocama bile mor kalp atıyom
![]()
Moru bende severimEvett kuzummkocama bile mor kalp atıyom
![]()
Yaaa seniii yiriimmmm ne güzel ifade ettin öylee yaaAminn inşallah canım benim inşallah o minnoş sesler bizlerin evine de gelsinsağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Ben hep şey gibi hissederdim sanki müthiş kabaran bi kek tarifi var. Herkes yapıyor nasıl kabarıyor enfess bir şekilde. Ama benimki fırında yanıyorve herkes o tarifi benden saklıyor
İnanıyorum şimdi o enfess kekleri yapmanın sırası bizdeRabbim dualarımızı kabul edecek inşallah birbirimizi güzelliklerle müjdeleyeceğiz
![]()
Her zaman geboşummmEvrene pozitif enerji göndermeye devam![]()
Mor hepimizin rengi olsun o zaman çiçeğimm çookça aminnnMoru bende severiminşallah hepimiz teker teker güzel haberlerle ilerleriz tinisim
![]()
Evet canım mustafa taşa gidiyorumCanım sen Mustafa beye mi gidiyordun. Mustafa taş
Slm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için
Çok yoğun ya hele dışardaki sırası.. ben orda dedim size çok zor ulasacagiz sanırım dedim bide normal muayene yeri ile karışık kim ne için gelmiş belli değil. Bu arada sevindim adına maşallah bak çok umutsuz karamsardin en son maşallah hamile kalmissin kucağına alırsın umarımSlm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için
İnşallah canım benim inşallahYaaa seniii yiriimmmm ne güzel ifade ettin öylee yaaartık sıra bizdee kurabiyem bir zaman tamamen umutsuzdum şimdi ben başka şeyler düşünüyorum Rabbim büyüktür
Kalp sesini duydugum günlerin hayalini kuruyorum hep
Anladım canım çok şükür hamileymissin inşallah sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimSlm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için
Canım adet söktürücü masaj var onu yapmayı denedin miYa canım acaba adet olmak için hemen tarlusal içsem nolur ki???![]()
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın bir mor kalp de senin olsun nasıl canım süreçten memnun musunEvet canım mustafa taşa gidiyorum
Maşallah ne kadar güzel sağlıklı da kucağına almak nasip olsun inşallah canım ben de birkaç yorum okudum bununla ilgili yoğunluğundan kaynaklı Instagram‘da göründüğü gibi değil miSlm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için
Adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin