KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Ekle ekle kuzum ön görüşme yaparsın en azından fikir almış olursun. Seninle konuştuktan sonra mor kalpler bana da çıkmaya başladı 😍 dedim tiniminim bunları diyormuş galiba 😍
Ekleyeceğim çiçeğim hepsinin eksisi artısını konuşacağım 😍Yaaa öyle miii kurabiyemm 💜💜💜daha da çoğalsın mor kalplerimiz

Gözlerimden kalp fışkırıyor.Rabbimden dilerim ki bebeksiz ev kalmasın bizleride annelıkle müjdelisim isteyen herkesi kuzum:KK60:
Aminn inşallah canım benim inşallah o minnoş sesler bizlerin evine de gelsin 😍 sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım 😍
Ben hep şey gibi hissederdim sanki müthiş kabaran bi kek tarifi var. Herkes yapıyor nasıl kabarıyor enfess bir şekilde. Ama benimki fırında yanıyor 😒 ve herkes o tarifi benden saklıyor😒😒
İnanıyorum şimdi o enfess kekleri yapmanın sırası bizde😍 Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah birbirimizi güzelliklerle müjdeleyeceğiz😍😍🤲🤲🤲🤲

Aminn inşallah canım benim inşallah o minnoş sesler bizlerin evine de gelsin 😍 sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım 😍
Ben hep şey gibi hissederdim sanki müthiş kabaran bi kek tarifi var. Herkes yapıyor nasıl kabarıyor enfess bir şekilde. Ama benimki fırında yanıyor 😒 ve herkes o tarifi benden saklıyor😒😒
İnanıyorum şimdi o enfess kekleri yapmanın sırası bizde😍 Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah birbirimizi güzelliklerle müjdeleyeceğiz😍😍🤲🤲🤲🤲
Yaaa seniii yiriimmmm ne güzel ifade ettin öylee yaa😍😍 artık sıra bizdee kurabiyem bir zaman tamamen umutsuzdum şimdi ben başka şeyler düşünüyorum Rabbim büyüktür❤️ Kalp sesini duydugum günlerin hayalini kuruyorum hep

Y yakut1 canım merhaba uzun zaman oldu 🤭 sen Mustafa beye gitmeye karar vermiştin dimi 😍
Slm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için

Slm canmm aynen. İyi bi doktr. Bilgili evet. Ama yoğunluğından dolayı cok umursamıyor. Ben kendiliğimden gebe kaldm şimdi. Muauneyede ona gitmiyorm. Kalp sesini bile adam akıllı dinlettiremedi sürekli hastaları olduğı için
Çok yoğun ya hele dışardaki sırası.. ben orda dedim size çok zor ulasacagiz sanırım dedim bide normal muayene yeri ile karışık kim ne için gelmiş belli değil. Bu arada sevindim adına maşallah bak çok umutsuz karamsardin en son maşallah hamile kalmissin kucağına alırsın umarım😍

Yaaa seniii yiriimmmm ne güzel ifade ettin öylee yaa😍😍 artık sıra bizdee kurabiyem bir zaman tamamen umutsuzdum şimdi ben başka şeyler düşünüyorum Rabbim büyüktür❤️ Kalp sesini duydugum günlerin hayalini kuruyorum hep
İnşallah canım benim inşallah 🥰 🥰 umut her daim var. En çokta bitti dediğimiz yerde yeniden yeşeriyor🌷🌷

Anladım canım çok şükür hamileymissin inşallah sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍 😍

Evet canım mustafa taşa gidiyorum
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın bir mor kalp de senin olsun nasıl canım süreçten memnun musun💓
Maşallah ne kadar güzel sağlıklı da kucağına almak nasip olsun inşallah canım ben de birkaç yorum okudum bununla ilgili yoğunluğundan kaynaklı Instagram‘da göründüğü gibi değil mi🥲

Aynen H M H M nin dediği gibi canım çok şükür pozitifimizi aldık 🥰 🥰
Adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin 😍 Transferden önce ve sonra nelere dikkat ettiniz öğrenebilir miyim? Transferden sonra yattınız mı devamlı yoksa normal hayatınıza devam mı ettiniz?😊

Back