- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ya inşallah canım bana daha öncede böyle olurdu negatifken çok heves etmiyorum ama pazsr günü kan verecem direk varsa çıkar 7.gün olacak çünküAyyy hadi inşallah bir kaç gün sonda tekrardan yap iyice netleşir bence.
Dayanabildiğin yere kadar dayan bence. Beni burda gaza getirmeselerdi ben test gününe kadar beklerdim heraldeYa inşallah canım bana daha öncede böyle olurdu negatifken çok heves etmiyorum ama pazsr günü kan verecem direk varsa çıkar 7.gün olacak çünkü
Ne zaman oldu bunlar bende iki gün önce gittim öncesinde de çağlar beye ve Gökalp beye tüp Bebek yaptırdım ama sonuç olumsuz bi doktorun tavsiyesiyle Özge hanıma gittim ilgisi insanlığı çok iyi ama işinde nasıl bilmiyorum yaşımda geçiyor ve korkularım varyazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım ama içim yandığı için de paylaşmak istedim.
öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız. Ben tüp bebek yaptırmadım ama hem yumurta takibi hem aşılama hem de normal gebelik takibi için uzun bir dönem özge hanımın hastasıydım. çok iyi çok kibar bir insan, tanışınca işte bu dedim. benim için zorlu olan süreçte duygusal olarak çok destekledi.
ama son dönemde yoğunluktan mıdır bilmem çok yorgundu ve odaklanamadı. o dönemki gebelik kaybımda dikkatinden kaçan hususlar olduğunu düşünüyorum. çok dikkati dağınıktı ve beni de net bir şekilde bilgilendiremedi riskli bir gebelik olmasına rağmen pek çok şeyi ben hatırlattım. kesinlikle bilgisine ya da insanlığına lafım yok ama yorulduğunu düşündüm. tüp bebek tedavisinde iyi diye duydum ama sonrasında takiplerde içinize sinmezse bağlanmayın derim. ben yorgunluğunu hissettiğim ve acaba başkasıyla mı devam etsek diye düşündüğüm halde sonradan iyi bir iletişimimiz var diye devam ettim. belki o döneme ait bir güçlüktür bilemiyorum benim tecrübem olumsuz sonuçlandı. dediğim gibi duygusal anlamda falan on numara bir dr, çok kibar çok nahif, bilgisinden zerre şüphem yok ama o dönem çok yorgundu. belki de bana denk geldi bu olumsuzluk.
Ya bende sabırsız olanlardanımDayanabildiğin yere kadar dayan bence. Beni burda gaza getirmeselerdi ben test gününe kadar beklerdim heraldesende olmazsa ptesi veya salı günü sağlıklı ocağından ver açık galiba sağlık ocakları o gün ebe çalışırız biz diyordu ben gittiğimde. Oda aynı gün çıkıyor zaten hemen
AA öylemi hangi iğne o ben hiç iğne için gitmemiştim doktora şaşırdımYa bende sabırsız olanlardanımpazsr günü iğnem var tutunma iğnesi yine hastaneye gidecem o zaman kan da veririm sanırım
Ya vermedi mi sana tutunma iğnesi kalçadan oluyor ilk transfer öncesi vurdular o gün 3 gün sonra vurun dediler perşembe oldum Bi 3 sonra yine oda pazar günüAA öylemi hangi iğne o ben hiç iğne için gitmemiştim doktora şaşırdım
AA tamam baya yakan bir iğne evet o iğneyi transfer günü vurdu banada 3 kutu daha vardı 3 günde bir vurul dedi. Ama ben progestanı iğneye çevirince o iğneyi vurulmaya gerek yok sadece progestanı vur sen dedi. Dolapta duruyodu bende almıştım.Ya vermedi mi sana tutunma iğnesi kalçadan oluyor ilk transfer öncesi vurdular o gün 3 gün sonra vurun dediler perşembe oldum Bi 3 sonra yine oda pazar günü
Hah evet yakan iğneAA tamam baya yakan bir iğne evet o iğneyi transfer günü vurdu banada 3 kutu daha vardı 3 günde bir vurul dedi. Ama ben progestanı iğneye çevirince o iğneyi vurulmaya gerek yok sadece progestanı vur sen dedi. Dolapta duruyodu bende almıştım.
İnşallah ya bana olumlu olacak gibi geliyor içimde öyle bir his varHah evet yakan iğneben fitil olarak yapıyorum ya canım progestan iğne de oluyorum o yüzden Ay heyecan dorukta bakalım inşallah bende hayırlı haber alırım ya
Yaaa bal damlıyor ağzındanİnşallah ya bana olumlu olacak gibi geliyor içimde öyle bir his var
Canım dün idrar testinde bariz silik de olsa gördüm pozitif kan verdim 22 çıktı çok düşük sevinemedim tam daha erken ama beklenen kan günüm de salıydı o zamana umarım artarİnşallah ya bana olumlu olacak gibi geliyor içimde öyle bir his var
Ayyy hadi maşallah çok sevindim bende sana yazacaktım naptın diye. Doktor ile görüştün mü ne dediCanım dün idrar testinde bariz silik de olsa gördüm pozitif kan verdim 22 çıktı çok düşük sevinemedim tam daha erken ama beklenen kan günüm de salıydı o zamana umarım artar
Kötü düşünme belkide erken oldugundan az çıkmış olabilir arzu hanım ile bir görüş pazar da olsa cevap veriyor mesajlara inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm.Ayyy hadi maşallah çok sevindim bende sana yazacaktım naptın diye. Doktor ile görüştün mü ne dedi
Yazdım canım normal dedi 6 gün bugun daha hayırlı olsun dedi inşallah 2 katını görürüm salı günüKötü düşünme belkide erken oldugundan az çıkmış olabilir arzu hanım ile bir görüş pazar da olsa cevap veriyor mesajlara inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm.
Hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahYazdım canım normal dedi 6 gün bugun daha hayırlı olsun dedi inşallah 2 katını görürüm salı günü
Aminn inşallah canım çoknsağolHadi gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba 1 transfer olup ikiz mi hamile kaldnzBende 1 embriyo istiyorum ya ikiz olma ihtimali var 2 de istemiyorum da ikiz
Yok 1 istiyorum ikiz olmasın diye yazmıştım canım tek embriyo oldu tuttu yani içinde bölünme olma ihtimali var kese görmedim daha da kan değerlerim normaldi tektirMerhaba 1 transfer olup ikiz mi hamile kaldnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?