- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Canım dün geceye kadar sol yumurtalığım ağrıyordu bugun sabah kalktım hiç bişi yok ne bel ne kasık normal insan gibiyim biraz canım sıkıldı bilmiyorum neden ama sanki biş yokİnşallah![]()
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün geceye kadar sol yumurtalığım ağrıyordu bugun sabah kalktım hiç bişi yok ne bel ne kasık normal insan gibiyim biraz canım sıkıldı bilmiyorum neden ama sanki biş yokİnşallah![]()
Yani var gibi ama ilaç etkisi olur mu acaba yoksa dünden beri attığınız her testte var inşallah doğrudur çok sabırsızsanız kan testi verim benceMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik paylaşırsanız sevinirim
Çatlatma iğnesi üzerinden 13.günü bugün etkisi geçti artık bencwYani var gibi ama ilaç etkisi olur mu acaba yoksa dünden beri attığınız her testte var inşallah doğrudur çok sabırsızsanız kan testi verim bence
Diğer haplar da yoksa beta gebelik bence inşallah ya ay kan versenize nasıl duruyorsunuz testlerde bariz varÇatlatma iğnesi üzerinden 13.günü bugün etkisi geçti artık bencw
Transferimin 5.günü acaba gebelik mi diye merak ettim
Belirtiye sakın bağlamayın benim arkadaşta tüp bebek yaptı hiç belirti yaşamadı 10.gün idrarla ve kanla öğrendi.Diğer haplar da yoksa beta gebelik bence inşallah ya ay kan versenize nasıl duruyorsunuz testlerde bariz varbenim de bugun hiç belirtim yok ağrılar bitti tamamen canım sıkıldı hayırlısı artık ya inşallah vardır bebişlerimiz
![]()
Belirtiye sakın bağlamayın benim arkadaşta tüp bebek yaptı hiç belirti yaşamadı 10.gün idrarla ve kanla öğrendi.
hcg içeren başka ilaçta kullanmadım sadece şu an progestan kullanıyorum
Amin inşallah canım ya sende sıkma kendini inşallah pozitif olurYa bende aslında başkasına öyle diyorum belirti aldanma kendime gelince olmuyor işte insan çöküyor ama sizin var gibi insallah da güzel devam eder![]()
İnşallah canım bende yarın yapacam pazarı bekleyemem sanırım test içinAmin inşallah canım ya sende sıkma kendini inşallah pozitif olur
Bugünkide böyle işteİnşallah canım bende yarın yapacam pazarı bekleyemem sanırım test içinsenin dün 4.günündü baya belliydi yine testte
Yani bariz görülüyor inşalh vardır ne zaman kan vereceksinBugünkide böyle işte
Hafta sonu canım iki gün daha bekleyeceğim iğnede değildir artık 13. Gün etkisi değildir artıkYani bariz görülüyor inşalh vardır ne zaman kan vereceksin
Evet iğne geçmiştir baya canım hadi hayırlısı bende sbah idrar testi yapayım Bi pazar da kan vericemHafta sonu canım iki gün daha bekleyeceğim iğnede değildir artık 13. Gün etkisi değildir artık
Yap canım kaçıncı günündesinEvet iğne geçmiştir baya canım hadi hayırlısı bende sbah idrar testi yapayım Bi pazar da kan vericem
Pazartesi transfer oldu canım bugun 4Yap canım kaçıncı günündesin
Daha erken evet peki çatlatma iğnesi yapıldı mı sanada transferden öncePazartesi transfer oldu canım bugun 4
Oldu canım 36 saat öncesi vurundum senin dün çıkmıştı 4.günde acaba bugun mü yapsam ya idrar testiDaha erken evet peki çatlatma iğnesi yapıldı mı sanada transferden önce
Transferinden 36 şart önce vuruldun sen ovitrelleOldu canım 36 saat öncesi vurundum senin dün çıkmıştı 4.günde acaba bugun mü yapsam ya idrar testi![]()
Evet çatlatma iğnesi öyle oluyor ya genelde sen ne zaman vurundun kiTransferinden 36 şart önce vuruldun sen ovitrelle
Ay yanlış yazdım yaEvet çatlatma iğnesi öyle oluyor ya genelde sen ne zaman vurundun ki
O kadar çok iğne oldum ki unuttum ne ne zamandı diye canım ya yumurta toplamadan önce oldu benim deAy yanlış yazdım yayumurta toplamadan önce oldu kafam karıştı
![]()