- 19 Kasım 2020
- 22.057
- 48.161
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim inanYok sadece suan progestan iğne folik asit falan kullanıyorum. İnşallah ilaçların etkisi falan değildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip eder inşallah yarın bir gidiyim sizede haber veririm.
Çatlatma iğnesini ayın 13 ünde yapmıştım ben baya oldu yapalı ama bilmiyorum inşallah ilaç falan değildir.Çatlama yaptık ama yumurta toplamadan önce iğne etkisi şuana geçmiştir arada 13 14 gün var çünkübende aynı süreçte olunca biliyorum
İnşallah yaa Allah razı olsun yarın haber edeceğim sizlereAyy hadi bakalım inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim inan
İnşallah yarın sana haber ederim.Evet canım kan en iyi sonuç inşallah orda da iyi sonuç görürsün
Canım benim inşallah gebesin ben iki çatlatma iki aşılamadan geçmiş ve bu ilaçların iğnelerin ne demek olduğunu ne işe yaradığını ne zaman etkisi geçtiğini çok çok iyi bilirim doktorlarla yarışacak hale geldim doktorum bile böyle dedi bana gülmüştük.Sen çatlatmanı transferden 8 gün önce yapmış olman lazım zaten transferden bu yanada 9 -10 gün geçti yani çatlatma iğnesinin üzerinden net 17 gün geçmiş oluyor iğne etkisi tamamen geçmiş yani rahat ol konuda istersen araştır bak .Kız sen nerelerdesinnsenin gazına geldim bir umutsuzlukla test yaptım sabahtan beri yazmanı bekliyorum hiç bişey anlamadım. Çok silik ama inşa ilaç etkisi falan değildir. Yarında hemen bi hastaneye gidip kan vericem inşallah dogrudur.
Rabbim inşallah herkese nasip etsin benim ilk denemem oldugu için çok bir bilgi sahibi değilim. Sadece çok silik çıkması kafamı karıştırdı ama dedikleri gibi daha çok erken oldugundan da olabilir. Uyanır uyanmaz hastaneye gideceğim bana dua edin lütfen inşallah hayırlı sonuçlar alırım Allah'ın izniyle sizede çok dua edeceğim .Canım benim inşallah gebesin ben iki çatlatma iki aşılamadan geçmiş ve bu ilaçların iğnelerin ne demek olduğunu ne işe yaradığını ne zaman etkisi geçtiğini çok çok iyi bilirim doktorlarla yarışacak hale geldim doktorum bile böyle dedi bana gülmüştük.Sen çatlatmanı transferden 8 gün önce yapmış olman lazım zaten transferden bu yanada 9 -10 gün geçti yani çatlatma iğnesinin üzerinden net 17 gün geçmiş oluyor iğne etkisi tamamen geçmiş yani rahat ol konuda istersen araştır bak .
Dua et canım benim içinde daha yarın 2.günüm benim 6 gün daha bekleyeyimRabbim inşallah herkese nasip etsin benim ilk denemem oldugu için çok bir bilgi sahibi değilim. Sadece çok silik çıkması kafamı karıştırdı ama dedikleri gibi daha çok erken oldugundan da olabilir. Uyanır uyanmaz hastaneye gideceğim bana dua edin lütfen inşallah hayırlı sonuçlar alırım Allah'ın izniyle sizede çok dua edeceğim .
Tamam canımİnşallah yarın sana haber ederim.
Ederim tabiki tranferin mi 2. Gününde misin sen deDua et canım benim içinde daha yarın 2.günüm benim 6 gün daha bekleyeyim
Evet benim 5.gün embriyosu kaliteli bir transfer oldu doktor olumlu konuştu hayırlısı Allah’ımdanEderim tabiki tranferin mi 2. Gününde misin sen de
Ederim tabiki tranferin mi 2.
Kan testini yaz sonucunuEderim tabiki tranferin mi 2. Gününde misin sen de
İnşallah dua edeceğim sanadaEvet benim 5.gün embriyosu kaliteli bir transfer oldu doktor olumlu konuştu hayırlısı Allah’ımdan
Öğrenir öğrenmez hemen burdayımKan testini yaz sonucunu
Transferin 3.gününde gonapetly iğne kullandın mı bir adetÖğrenir öğrenmez hemen burdayım
Ben çağlar beyin hastasıydım çağlar bey gidince yine Acıbadem özge hanımla devam ediyorum tavsiye ederim bide doktorlarla gidip bi ön görüşme yapmanızı öneririm kulaktan dolma değilde birebir fikir edinebilirsiniz ben öyle yapmıştım
yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım ama içim yandığı için de paylaşmak istedim.Ben çağlar beyin hastasıydım çağlar bey gidince yine Acıbadem özge hanımla devam ediyorum tavsiye ederim bide doktorlarla gidip bi ön görüşme yapmanızı öneririm kulaktan dolma değilde birebir fikir edinebilirsiniz ben öyle yapmıştım
Hayır transferden bu yana sadece hergün progestan folik asit coraspin falan kullanıyorumTransferin 3.gününde gonapetly iğne kullandın mı bir adet
Kan verdin mi senHayır transferden bu yana sadece hergün progestan folik asit coraspin falan kullanıyorum
Yok birazdan çıkacağım gitmeyeKan verdin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?