KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

Kan verdin mi sen
Ya bişey söyleyim mi benim transferden sonra müthiş bir kabızlığım oldu hala devam ediyor doktora bugun sonucları öğrendikten sonra soracağım. Sizdede öyle oldumu acaba ? Daha dogrusu opuda başladı transfer günündede vardı lavman falan verdiler kabız oldugumu söyleyince öyle yaptılar transferi. Acaba progestan mı kabız yaptı beni ?

Ya bişey söyleyim mi benim transferden sonra müthiş bir kabızlığım oldu hala devam ediyor doktora bugun sonucları öğrendikten sonra soracağım. Sizdede öyle oldumu acaba ? Daha dogrusu opuda başladı transfer günündede vardı lavman falan verdiler kabız oldugumu söyleyince öyle yaptılar transferi. Acaba progestan mı kabız yaptı beni ?
Progestan değildir bende 10 gündür kullanıyorum çünkü bende olmadı ama bünyeler farklılık gösteriyor sende belki ilaçlar böyle bir etki yaratmış olabilir endişelenme geçer

Elinde hiç idrar testi var mı

İnşaalh canım ya inşallah hayırlı haberini bekliyorum
Canımmmm hamileyim sonuç POZİTİF 134 çıktı. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Sizlerde dua ediyorum. Arzu hocaya da mesaj attım dönüş bekliyorum inşallah kimyasal falan değildir. İnşallah hep böyle gün geçtikten yükselir değerim. 🙏🙏

Canımmmm hamileyim sonuç POZİTİF 134 çıktı. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Sizlerde dua ediyorum. Arzu hocaya da mesaj attım dönüş bekliyorum inşallah kimyasal falan değildir. İnşallah hep böyle gün geçtikten yükselir değerim. 🙏🙏
Yaaa çoook sevindim çoook gözün aydın canımm bence iyi değer gibi inşallah yükselir böyle gün gün ayyy 😍😍

Dönüş yaptı çok iyi yazmış ilaçlara aynen devam edeceğim. Salı günü testi tekrarla dedi sanırım yükselip yükselmemesine göre çağıracak yanına
Evet canım çok dikkat et kendine inşallah güzel ilerleyecek yarın da ben saat 1 de gidiyorum şuan 4 5 tanesi çok iyi dediler yarın belli olacak inşallah güzel olur zate. Tek koydurcam bende ama işte 5.gün oldu benim iyi ilerler inşallah

Back