yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım ama içim yandığı için de paylaşmak istedim.
öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız. Ben
tüp bebek yaptırmadım ama hem yumurta takibi hem aşılama hem de normal gebelik takibi için uzun bir dönem özge hanımın hastasıydım. çok iyi çok kibar bir insan, tanışınca işte bu dedim. benim için zorlu olan süreçte duygusal olarak çok destekledi.
ama son dönemde yoğunluktan mıdır bilmem çok yorgundu ve odaklanamadı. o dönemki gebelik kaybımda dikkatinden kaçan hususlar olduğunu düşünüyorum. çok dikkati dağınıktı ve beni de net bir şekilde bilgilendiremedi riskli bir gebelik olmasına rağmen pek çok şeyi ben hatırlattım. kesinlikle bilgisine ya da insanlığına lafım yok ama yorulduğunu düşündüm. tüp bebek tedavisinde iyi diye duydum ama sonrasında takiplerde içinize sinmezse bağlanmayın derim. ben yorgunluğunu hissettiğim ve acaba başkasıyla mı devam etsek diye düşündüğüm halde sonradan iyi bir iletişimimiz var diye devam ettim. belki o döneme ait bir güçlüktür bilemiyorum benim tecrübem olumsuz sonuçlandı. dediğim gibi duygusal anlamda falan on numara bir dr, çok kibar çok nahif, bilgisinden zerre şüphem yok ama o dönem çok yorgundu. belki de bana denk geldi bu olumsuzluk.