- 17 Nisan 2021
- 252
- 309
- 33
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Yanlış tahmin negatif çıktı.Tmm atarsın merak ettim bak inşallah pozitif çıkar içime doğuyor İnan
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış tahmin negatif çıktı.Tmm atarsın merak ettim bak inşallah pozitif çıkar içime doğuyor İnan
Fotoğraf ekleyerek gönderiyorum ama telefondan anlayamadım görünüyor mu sizde ?Tmm atarsın merak ettim bak inşallah pozitif çıkar içime doğuyor İnan
9.gün demiştin dimi erken değil mi belki ondan çıkmamıştır. Fotoğraf görünmüyor dosya ekle den yaptıktan sonra bide ordan tekrar ekle demen lazımFotoğraf ekleyerek gönderiyorum ama telefondan anlayamadım görünüyor mu sizde ?
Telefonun flashını tur bak Bi canım hiç mi yok silik de olsa gölge Belki idrar da çıkmadı hemen kötü düşünme kan verene kadar umut varYaptım negatif. Tek çizgi malesef.![]()
9.gün demiştin dimi erken değil mi belki ondan çıkmamıştır. Fotoğraf görünmüyor dosya ekle den yaptıktan sonra bide ordan tekrar ekle demen lazım
Çok çook silik bir çizği var ama ben pek umutlu değilim çıkmaz diye düşündüm. Çapraz duran testi yaptıktan 4 5 dk sonraki hali düz duran test ilk yapar yapmaz çıkan.. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem sizde bir bakın canlar belki siz anlarsınız.Telefonun flashını tur bak Bi canım hiç mi yok silik de olsa gölge Belki idrar da çıkmadı hemen kötü düşünme kan verene kadar umut var
Yaaaa canım ne demek negatif kocaman çizgi var ordaaaaaaaÇok çook silik bir çizği var ama ben pek umutlu değilim çıkmaz diye düşündüm. Çapraz duran testi yaptıktan 4 5 dk sonraki hali düz duran test ilk yapar yapmaz çıkan.. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem sizde bir bakın canlar belki siz anlarsınız.Eki Görüntüle 2833791 Eki Görüntüle 2833793
Ay çok sevindim gerçekten pozitif yaa inşallah sağlıkla ilerlerYaaaa canım ne demek negatif kocaman çizgi var ordaaaaaaa![]()
Ne biliyim tam çıkmadı ya bende emin olamadım yanlış görmüyorum demi inşallah doğrudur. Allahım çok heyecanlıyımYaaaa canım ne demek negatif kocaman çizgi var ordaaaaaaa![]()
O yeni olduğu için silik çıkmıştır canım daha 8.gün kan ver hemen pozitif yaaYaaaa canım ne demek negatif kocaman çizgi var ordaaaaaaa![]()
Ben pteyi bekleyemem yarın kan vermeye gidiyim en iyisiAy çok sevindim gerçekten pozitif yaa inşallah sağlıkla ilerler![]()
Ya bende aşırı heyecan yaptım inan çok sevindim yaa inşalh sağlıkla ilerler şuan pozitifNe biliyim tam çıkmadı ya bende emin olamadım yanlış görmüyorum demi inşallah doğrudur. Allahım çok heyecanlıyım![]()
Evet evet git ver canımBen pteyi bekleyemem yarın kan vermeye gidiyim en iyisi![]()
Ayy inşallah ya inşallah çok heyecanlıyım inanki.. inşallah kandada güzel bir değer çıkar rabbim korktuğumuza uğratmasın.Ya bende aşırı heyecan yaptım inan çok sevindim yaa inşalh sağlıkla ilerler şuan pozitif![]()
Ben göremedim tekrar dene bakalımFotoğraf ekleyerek gönderiyorum ama telefondan anlayamadım görünüyor mu sizde ?
Ewt pozitif bnece de yeni olduğu için silik çıkmıştır. Çatlama iğnesi yapılmıyor dimi bu süreçte. Yani iğne etkisi de değildir hadi bakalım inşallah sağ salim kucağına alırsınÇok çook silik bir çizği var ama ben pek umutlu değilim çıkmaz diye düşündüm. Çapraz duran testi yaptıktan 4 5 dk sonraki hali düz duran test ilk yapar yapmaz çıkan.. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem sizde bir bakın canlar belki siz anlarsınız.Eki Görüntüle 2833791 Eki Görüntüle 2833793
Aaa maşşlahh bak demiştim sana zaten ilaç etkisi falan geçmiştir varsada ikincisi 9.gün daha yeni yeni yükseliyordur.sen yarın ilk işin erkenden git kan ver buraya da yaz sonucunu mutlakaÇok çook silik bir çizği var ama ben pek umutlu değilim çıkmaz diye düşündüm. Çapraz duran testi yaptıktan 4 5 dk sonraki hali düz duran test ilk yapar yapmaz çıkan.. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem sizde bir bakın canlar belki siz anlarsınız.Eki Görüntüle 2833791 Eki Görüntüle 2833793
Yok sadece suan progestan iğne folik asit falan kullanıyorum. İnşallah ilaçların etkisi falan değildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip eder inşallah yarın bir gidiyim sizede haber veririm.Ewt pozitif bnece de yeni olduğu için silik çıkmıştır. Çatlama iğnesi yapılmıyor dimi bu süreçte. Yani iğne etkisi de değildir hadi bakalım inşallah sağ salim kucağına alırsın![]()
Çatlama yaptık ama yumurta toplamadan önce iğne etkisi şuana geçmiştir arada 13 14 gün var çünküEwt pozitif bnece de yeni olduğu için silik çıkmıştır. Çatlama iğnesi yapılmıyor dimi bu süreçte. Yani iğne etkisi de değildir hadi bakalım inşallah sağ salim kucağına alırsın![]()
Evet canım kan en iyi sonuç inşallah orda da iyi sonuç görürsünYok sadece suan progestan iğne folik asit falan kullanıyorum. İnşallah ilaçların etkisi falan değildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip eder inşallah yarın bir gidiyim sizede haber veririm.![]()
Kız sen nerelerdesinnAaa maşşlahh bak demiştim sana zaten ilaç etkisi falan geçmiştir varsada ikincisi 9.gün daha yeni yeni yükseliyordur.sen yarın ilk işin erkenden git kan ver buraya da yaz sonucunu mutlaka