KAYSERİ Tüp Bebek Doktor Araştırması

İyiyim şükür ilk gün şişkinlik ağrı vardı geçti sonra bende pazartesi transfer olacam 🙈 10 yumurtadan 9 u olgunlaşmış hala 9 u iyi ilerliyor dediler inşalh pazartesi transfer aksilik olmazsa Ay size de çok az kaldı ben dayanamaz kesin yapardım test 🙈😍
Ayy hadi maşallah benim sonuç günümde seninde transferin olacak inşallah hayırla sonuç alırız ikimizde. Heyecandan duramıyorum hiç sorma belki yarın sabah erkenden bi test yaparım 9. Günüm çıkarmı bilmiyorum da 🙄 benim belirtilerde iyiden iyice adet belirtisine dönmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı 🙏

Kızlar 5.gün 4aa embriyosu transferim bu sabah gerçekleşti.Dualarınızı eksik etmeyiinşallah hayırlı sonuçlar alın 🤲

Ayy hadi maşallah benim sonuç günümde seninde transferin olacak inşallah hayırla sonuç alırız ikimizde. Heyecandan duramıyorum hiç sorma belki yarın sabah erkenden bi test yaparım 9. Günüm çıkarmı bilmiyorum da 🙄 benim belirtilerde iyiden iyice adet belirtisine dönmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı 🙏
Adet belirtisi ile hamilelik aynı oluyormış genelde ama olumlu düşün olacak inşallah kanda çıkar da testte belki çıkmaz daha 9 hayırlısı ile inşallah tutmuştur ya

Adet belirtisi ile hamilelik aynı oluyormış genelde ama olumlu düşün olacak inşallah kanda çıkar da testte belki çıkmaz daha 9 hayırlısı ile inşallah tutmuştur ya
İnşallah dört gözle bekliyorum bakalım 🙏 sende dikkat et kendine iyice dinlen bari sıcak tut kendini bol sıvı al kabız falan olmamaya özen göster. 🥰

İnşallah dört gözle bekliyorum bakalım 🙏 sende dikkat et kendine iyice dinlen bari sıcak tut kendini bol sıvı al kabız falan olmamaya özen göster. 🥰
Evet ya beslenme şeklimi şimdiden hazırlıyorum ekmek falan yememeye çalışıyorum bol su kahve yok 🙈😂hayırlısı ile oalcak ikimizinde ve isteyen herkesin inşallah ya inşallah 🤲😍

Tatlım yarın yap çıkar büyük ihtimalle .kaçıncı gün embriyosuydu

3. Gün embriyosuydu erken gebelik testi var elimde ama çıkarmı hiç bilmiyorum kan testini de ptesi günü vereceğim. Evdeki testi yapmaya da çok korkuyorum açıkcası :KK43:
Kız yapsana şimdi at bana buraya ben anlarım çok yaptım bu testlerden erken gebelik testi varsa hemen çıkarır yarında kan verirsin

Back