- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
aynen canım
canım benim hoş geldin sefalar getirdin Rabia yeğenimlemrb canlarr yeni sayfamız hayırlı vede ugurlu olsun inş.
aynen canım bol-bol muhabetlerimiz olsun inşallah keyifli-sağlıklı haberlerimiz daim olsun inşallahmerhabalar
iyi düşünmüşsün şifacım hayırlı bol muhabbetli olsun
sağol canım hoşgeldin sefalar getirdin nasılsın görüşmeyelibende geldim hayırlı olsun
canım hoşgeldin nasılsınmerhaba hayırlı olsun sifaa
hoş geldin tatlım az kalmış yavruna kavuşmanabende geldimmmmmmm
isim bulmadıysan aklıma geldikçe yazayım :26:kızlarrrrrr ogluşuma isim arıyorummm fikri olan varmı manası güzel olmalı
yazsana tatlım sohbet evimiz burası bizim dertleşmek , paylaşmak için varız
gel gel hoş geldin canımmayyyy bende geldim gadasını aldıklarımmmmm
inşallah tatlım gönlünce olsunhayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin :) inşallah herşey yolunda gider bebeğinizi kucağınıza alırsınız dua etcem size. isim derseniz bayılıyorum bu isme METE kısmet olursa benimde oğlum olursa bu ismi koymayı düşünüyorum:) hürriyete bir şekerci açılmış çok güzel şeyler var adını öğrenince yazarım isterseniz :)
ayyy maşallah size gözleriniz aydın olsun aynı olmuşuz bende 38+5 de kucakladım kızımı hadi bakalım fırsat buldukça selam ver bizlere öptük sizi kocamanben geldim kızlarrrrr. hemde anne olarak :) rabbime şükürler olsun oğlusuma kavustum. ayın 23 ünde gece nişanım geldi ve 38 hafta 5 günlükken sezeryanla doğuma alındım. rabbim herkese nasip etsin. tarifi zor duygular.
merhaba canım hoşgeldin aramızamrb bende kayseriliyim..
hoşgeldin tatlım denk gelelim koyu sohbetler edelim inşallahiyi bayramlar topigi görünce atladım hemen bir kayserili olarak :)
kayseri gökkent mahallesinde oturuyorum ben
oyy maşallah size sanıyorum şimdi 90 günlük oldunuz Rabbim analı-babalı , keyifli-sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah öptük sizi kızımlamerhabalar... görünce kayseriyi hemen yazayım dedım :):) bende 68 günlük bebegımlee aranızdayım :):)
bende hissetmiştim Rabia yeğenimin geleceğiniilk erkek demişti bana doktorum sonra kıza döndü ordan çıkmış olabilir güzel duanada kocaman amin diyorum rabbim herkese nasip etsin inş.
ancak vakit bulabildim haklısın uğrayamadık iyiyiz biz 6 aylık aşımızı atlattık geçen hafta zaman-zaman gezmeler geziyoruz kızımla siz nasılsınızkızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz kimsecikler uğramıyor bebişler nasıl öpüyorum herkesi