- 1 Mayıs 2007
- 7.255
- 62
işte geldim burdayım
hoşgeldin canım nasılsın? annelik nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte geldim burdayım
mrb bende kayseriliyim..
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır hayırlısı ile tamamlarsın
mrb canım iyi diyelim iyi olsun kasık ve vajinada agrılarım oluyo onlar endişelendiriyo benim onun dışında iyiyim şükür sen nasılsın hersey yolundadır inş.
hoşgeldin canım nasılsın? annelik nasıl gidiyor
ta doktorumda normal diyoda nedense sürekli bir evham sürekli bir birsey olmacakmış hissi korkuyorum allah esirgesin iş. bende sizler gibi görürüm o gunleri rabbimin izni ileçok şükür iyiyim canım bi aksilik yok yaramaz paşamla uğraşıyorum dişlerimizi çıkarıyoruz peşinde koşturuyor beni. ağrıların normal artık olacak gitgide doğuma yaklaşıyorsun yolu yarılamışsın inşallah sıkıntısız bi şekilde tamamlarsın
annelik çok güzel bi okadarda zor yetmeye çalışıyorum
inşallah sende göreceksin o günleri
sohbete çağırdın koştum geldim ama yoktun ortalardabenim öyle uzun uzadıya vaktim yok
herkese hayırlı bayramlar kızlar bebişlerinizi öpüyorum
topigi biraz okudum yeni anne olan arkadaş allahım bebegini iyi günlerde büyütmeyi kısmet etsin canım analı babalı büyüsün yavrucakmerhaba canlarım, hayırlı olsun yeni topiğimiz :)) bende oğlusuma isim arıyorum. öneri varsa alabilirim. birde kızlar sezeryanları kacıncı haftada olmustunuz. su anda 37+3 oldum. heycan dorukta. dua edin ne olur. birde kayseride bebek sekerleri nerden bulabilirim, tavsiyesi olan varmı?
iyi bayramlar topigi görünce atladım hemen bir kayserili olarak :)
kayseri gökkent mahallesinde oturuyorum ben
mrb kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsunnnn kızımda öper ellerinizden
maşallah hayırlı olsun vakti saatinde sağlıkla kovuş kızına inşallah
ben senin oğlun olacak zannediyordum nerden çıkardıysam:44:
merhabalar... görünce kayseriyi hemen yazayım dedım :):) bende 68 günlük bebegımlee aranızdayım :):)
hoşgeldin sefalar getirdin allah analı babalı buyutmek nasip etsin inş.