- 23 Şubat 2010
- 1.067
- 459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canlarım, hayırlı olsun yeni topiğimiz :)) bende oğlusuma isim arıyorum. öneri varsa alabilirim. birde kızlar sezeryanları kacıncı haftada olmustunuz. su anda 37+3 oldum. heycan dorukta. dua edin ne olur. birde kayseride bebek sekerleri nerden bulabilirim, tavsiyesi olan varmı?
canım ben 38+5 de sezeryan olmuştum ve bankalar caddesinde bebek şekerleri üzerine bir dükkan gözüme ilişmişti ama tam tarif veremiyorum malesef bende tam olarak bilmiyorum her yeri halaaa yolun oralara düşerse bi bakın bu arada valla bitmiş bebeğine sıkıntısızca sağlıklıca kavuş inşallah aynı anda buluşup sohbet edelim inşallah uzun uzunmerhaba canlarım, hayırlı olsun yeni topiğimiz :)) bende oğlusuma isim arıyorum. öneri varsa alabilirim. birde kızlar sezeryanları kacıncı haftada olmustunuz. su anda 37+3 oldum. heycan dorukta. dua edin ne olur. birde kayseride bebek sekerleri nerden bulabilirim, tavsiyesi olan varmı?
merhaba canlarım, hayırlı olsun yeni topiğimiz :)) bende oğlusuma isim arıyorum. öneri varsa alabilirim. birde kızlar sezeryanları kacıncı haftada olmustunuz. su anda 37+3 oldum. heycan dorukta. dua edin ne olur. birde kayseride bebek sekerleri nerden bulabilirim, tavsiyesi olan varmı?
hosgeldin canm nasılsın umarım hersey yolundadır.kızlarrrrrr ogluşuma isim arıyorummm fikri olan varmı manası güzel olmalı
hosgeldin canm masallh azcık kalmıs :) hayrlısıyla saglıklı sıhhatlı kavusursun yavruna insallh dualarımız seninle.merhaba canlarım, hayırlı olsun yeni topiğimiz :)) bende oğlusuma isim arıyorum. öneri varsa alabilirim. birde kızlar sezeryanları kacıncı haftada olmustunuz. su anda 37+3 oldum. heycan dorukta. dua edin ne olur. birde kayseride bebek sekerleri nerden bulabilirim, tavsiyesi olan varmı?
sende hosgeldin arkadasımayyyy bende geldim gadasını aldıklarımmmmm
ben geldim kızlarrrrr. hemde anne olarak :) rabbime şükürler olsun oğlusuma kavustum. ayın 23 ünde gece nişanım geldi ve 38 hafta 5 günlükken sezeryanla doğuma alındım. rabbim herkese nasip etsin. tarifi zor duygular.
ben geldim kızlarrrrr. hemde anne olarak :) rabbime şükürler olsun oğlusuma kavustum. ayın 23 ünde gece nişanım geldi ve 38 hafta 5 günlükken sezeryanla doğuma alındım. rabbim herkese nasip etsin. tarifi zor duygular.
mrb bende kayseriliyim..
kimsecikler ugramıyo kızlar ben buralardayım gelinde iki lafın belini kıralım