Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba, bende kısmet olursa Kayseri’de yapacağım doğumu mu.. Alışveriş konusunda da tecrübeli olanların yardımını bekliyorum.

Merhaba, bende kısmet olursa Kayseri’de yapacağım doğumu mu.. Alışveriş konusunda da tecrübeli olanların yardımını bekliyorum.
allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi :) 7 aylık kızım var hastane çıkışı aldın mı ben serkan bebeden almıştım bebitof 100 tl ama talasta bahçelievlerde cemre bebe var orası daha uygun sezon sonu indirimlerini kaçırma seneye giydirirsin inşallah

Serkan bebe annemin evine çok yakın bende bi kaç parça bişi almıştım ama biraz pahalı cidden, cemre bebeye bi bende bakayım cinsiyetimiz belli olsun da.

Bi de dediğin gibi Kayseri park ve forumda indirimleri de kaçırmamak lazım, zaten çokta bi alternatif yok, bi de internetten alışveriş yapıyorum ben, onu da tavsiye ederim. Uygun fiyatlı ürünler denk geliyor genelde.

Erkek canım cinsiyeti sadece forumda olan mağazalara bakabildim ben ama çok pahalı geldi ben şehir dışındayım ama elimin ailesi Kayseri’de bir dahaki gitmem de alacağım eksikleri kısmet olursa

Erkek canım cinsiyeti sadece forumda olan mağazalara bakabildim ben ama çok pahalı geldi ben şehir dışındayım ama elimin ailesi Kayseri’de bir dahaki gitmem de alacağım eksikleri kısmet olursa
Günaydın canım instagramda irembabykids var çok güzel ürünleri var bak istersen

Hamileliğimin başından beri 5 tane doktor değiştim. En son Dünyam hastanesinde bir doktora gittim, ikinci gidişimde kadın beni korkutunca devlete gideyim dedim. Şehir hastanesi tıklım tıklım olmuş, mültecilerden dolayı. Özeller de devletin eski haline dönmüş resmen. 4 kere gittim 4 ünde de sıra gelmedi. Bir kere sabah 7 de gittim 2 #aat bekledim ve sıra bitti denildi. 9 da başlayan muayeneye 6 da mı ne kayıda başlanıyor sanırım. Akşam 5 te muayene açmışlar 3.30 da gittim yine sıra gelmedi, akşam 5 teki muayeneler de sanırım öğlen başlıyor saçmalık. Devletin doktoruna güvenirim emin ellerde olurum dedim ama sinir stres oldu sadece. Şehir hastanesi güzel olmuş, odalar tekliymiş vs eyvallah ama sistem eski sistemi aratır derecede boşluklu. Ben 4 kez gittim muayene olamadım. Millet gece gelip kalıyor sanırım. Diğer devletler kapanınca bütün yoğunluk orda maalesef, içler acısı.
Sonra Erciyes hastanesinde Zerrin Avul'a gittim, 34. haftamda. Keşke daha önce gitseydim, daha önce tanısaydım. Geç olsun güç olmasın. Kabul etti sağ olsun, aksilik olmazsa doğumum da Zerrin Hanımla olacak. İnşaALLAH.

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun şehir hastanesinin son durumunu merak ediyordum bende. Acaba eski devlet gibi mıdır yoksa iyi mi olmuştur diye. Muayene girişi ücretli diye birşey duymuştum doğru mu? Sıra almak bile bu kadar sıkıntılı ise doğum nasıl olur düşünemiyorum. Bir de doğum ücretlerini sordunuz mu hiç gittiğiniz hastanelere bilginiz var mı?

Canım dedim ya 7 de gittim mesela sıra aldım ama o saatte bile tıklım tıklımdı. Bu sıra (muayene girişi yapma sırası düşün). Sonra saat 9 oluyor asıl muayene sırasının başlaması gereken saat. Kişi sayısı doldu iyi günler. 4 sefer devletin doktoruna güvenirim diyerekten gittim sinir olarak döndüm :-( Orada doğum yapan bir kaç tanıdık demişler eskisinden daha kötü diye. Diğer bölümler çok iyiymiş ama doğum servisi, kadın doğum bu şekildeymiş. Odalarını gördüm çok lükstü, tek kişilik ya da iki kişilik servisler var. Özele bin basar. Ama mantık ve işleyiş eski devletten ve doğumevinden daha beter durumda. Sıra almak için sanırım 5 te falan gitmen lazım. Mültecilerden dolayı. Bu yüzden herkes özele gidiyor ve özellerin fiyatlar uçtu. Aşırı zam geldi, biliyorsunuzdur. Keşke eski devlet ve doğumevi mültecilere bırakılsaydı yeni şehir hastanesi bize bırakılsaydı efsane olurdu. Tüm her yer kapatıldığı için, tüm yoğunluk şehir hastanesinde.

Hümada doğum 1300 TL (Kesinlikle Tavsiye etmem)
Erciyes hastanesinde benim doktorumun doğum ücreti (2300)
Acıbadem (5000)

Dünyam Hastanesi de (1500 den başlıyormuş sanırım)

Eğer erkek doktor farketmez dersen, Melikgazi Hastanesindeki Mustafa Ertürk ü şiddetle tavsiye ederim. Bizim gelinin doktoruydu harikadır kendisi. Zerrin Avul un doğumunu bilmiyorum ama çok güveniyorum kendisine.

Sen hangi hastane, hangi doktordasın?

Ben magnete gidiyorum. Gökalp Öner doktorum. Genel olarak hastaneler nasıl diye merak ettim. Doğumevi taşınmadan önceki son zamanlarını biliyorum dediğin gibi ben kendimi başka ülkede gibi hissettim. Önüm arkam sağım solum Suriyeli resmen Yeni hastanede bişey değişmemiş demek ki

Mustafa Ertürk o sıra Magnetteydi. Magnet in doğumhanesi, hemşireleri vs iyiydi. Gelinimiz çok memnun kaldı. Ben de Magnete gelmiştim ilk doktorumu sevmediğim için başka yere gittim. Ama diğer tüm hastalıklarda oraya gittim, seviyorum yani iyi hastane. Ne kadar dediler doğum ücretine? Normal mi istiyorsun?

Evet diğer bölümlerine gidenler de memnun olduğunu söylüyor. Genel anlamda güzel hastane. Bir sonraki gittiğimde soracağım bakalım. Evet inşallah normal istiyorum. Epidural bir de aklımda bakalım

Evet diğer bölümlerine gidenler de memnun olduğunu söylüyor. Genel anlamda güzel hastane. Bir sonraki gittiğimde soracağım bakalım. Evet inşallah normal istiyorum. Epidural bir de aklımda bakalım
Hayırla kucağımıza alalım inşaALLAH.

Bir an kendimi gördüm yazdıklarında canım.. en az 5 doktor değiştirdim moralimi çok bozanlar oldu internette çok reklamı olan ama ego su tavan yapmışlar var malesef. şimdi ki doktorumdan çok çok memnunum bundan sonra başka doktorla da yapamam zaten.

Siz hangi hastane ya da doktorlara gittiniz? Yazarsanız en azından doktor ve hastane arayanlara yardımcı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…