Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aramıza hoşgeldin diyelim o vakit :)

Devlet mı özel mı konusunda benim tercihim özel , benim doktorum da dünyam hastanesinde züleyha güzel ve memnunum da :)

Devlet mı özel mı konusunda benim tercihim özel , benim doktorum da dünyam hastanesinde züleyha güzel ve memnunum da :)
Özel de doktoruna istediğin zaman direkt ulaşma imkanı var bir de. Doğumevinde doğum sırası hangi doktordaysa o geliyormuş seni takip eden değilmiş

Özel de doktoruna istediğin zaman direkt ulaşma imkanı var bir de. Doğumevinde doğum sırası hangi doktordaysa o geliyormuş seni takip eden değilmiş
Evet hem öyle hem de ben kayseri deki doğum evi hakkında hiç iyi şeyler duymadım

Evet hem öyle hem de ben kayseri deki doğum evi hakkında hiç iyi şeyler duymadım
Sanırım doğum evlerinin hakkında çoğumuz iyi şeyler duymuyor, hangi şehirde olursak olalım.. sen neler duydun ki

Sanırım doğum evlerinin hakkında çoğumuz iyi şeyler duymuyor, hangi şehirde olursak olalım.. sen neler duydun ki
Sanırım iki ay önceydi bi tanıdığımız normal doğum yaptı ve ilk bebeği yaşı da küçük doğal olarak korkmuş biraz ve bağırmış . Hemşireler bağırma diye tehdit etmişler bir daha bağırırsan döveriz gibi. . Oda kendini tutamamış vurmuşlar suratına bacaklarına .. çok iğrenç espiriler .. afedersiniz yaparken iyiydi çıkartırken neden bağırıyorsun , o bölgeni dikeriz biz de bir daha canın acimaz gibi vs. Şikâyetçi oldu doğumdan sonra ama doktor da hemşire de öyle bişey yapmadık diyip sıyrılmış . Garibim hala kabus görüyorum diyor . Bende çok korkmuştum anlattığında ve çok öfkelenmiştim . İnsanda vicdan olmayınca.

Vicdan yoksunu insanlar. Allah kimseyi onların eline düşürmesin. Bizim de bir tanıdığımız doğum yaptı, aynı gün evine gönderdiler yerimiz yok diye. Kadın eve gidiyor, aşırı kanaması oluyor, tekrar aynı doktora görünmek istiyor haliyle, adam "bişey olmaz, doğum sonrası normal kanama" deyip evine yolluyor. Kadın ertesi günü cansız kan kaybından yerde yatıyor. Artık ameliyatta ne yaptılarsa, nasıl yaptılarsa bilinmez..

Vefat mı etti ?
Amin ya gerçekten Allah böylelerine fırsat vermesin . İyice gözüm korkmaya başladı ..

Vefat mı etti ?
Amin ya gerçekten Allah böylelerine fırsat vermesin . İyice gözüm korkmaya başladı ..
Evet, kan kaybından vefat etti. Neler ile karşılaşabiliyor insan. Bu yüzden kimi zaman insan bebek bile dünyaya getirmeye korkuyor. Allah iyilerle vicdanlılarla karşılaştırsın.

Evet, kan kaybından vefat etti. Neler ile karşılaşabiliyor insan. Bu yüzden kimi zaman insan bebek bile dünyaya getirmeye korkuyor. Allah iyilerle vicdanlılarla karşılaştırsın.
Amiin amiin.
Çok üzüldüm gerçekten . Peki o doktora dava falan açılmadı mı ?

Ayy içim bi garip oldu ağzım açık kaldı resmen Nasıl bir zihniyet ya

Nasıl ilgisizmiş öyle o doktor. İlgisizliğinin bedelini o anne ödemiş. Yazık ya

Maalesef, adam hala görevinin başında
Bir defasında bende bir doktoru hasta haklarına şikayet etmek istedim ama elimizden birşey gelmez kanıt yok dediler. Hayır da yani insan muayene olacağı zaman ses kaydı mi alsın yoksa video mu çeksin. Çok afedersiniz ama bir söz vardır hani it iti ısırmaz diye aynen o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…