Doğuma Hazırlık Kayseri de Yaşayan Anne ve Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayyyynen öyle , o kadar katılıyorum ki ...

Az önce bir haber duydum bilginiz var mı? Özel hastanelerde doğumun ücretsiz olması için görüşmelere başlanmış

Merhaba kızlar bende kayserideyim, daha önce doğumevinde çalışıyordum sonra eğitim araştırma ile birleşince eğitim araştırmaya şimdi de şehir hastanesinde geçtim, yani her yeri gördüm diyebilirim.

İlk doğumumu çalıştığım doğumevinde yapmıştım, haliyle herkesi tanıdığım kendi işyerim olduğu için ilgi alaka çok iyiydi ama haklarını yemeyeyim; gerçekten çok iyi ve alakalılar.
Sonrasında özel odada kalmıştım, 10’dan fazla özel oda vardı ve müsait olduğu müddetçe isteyen herkes kalabiliyordu.

Bi arkadaş normal doğumda yaşanılan bir şeyi anlatmış ama ben onları 20-25 yıl öncesi ebeler için söylendiğini duymuştum, yaşamış olabilir tabi ama orada tanıdığım ebeler öpe koklaya Doğum yaptırıyorlar, birçok kez de şahit oldum.

Ha buradan devlet Hastanesi reklamı yapmış olmayım; malum durumlardan şu an aşırı aşırı yoğunlar. Tanıdık biri varsa özeldeki ilgi alakadan daha güzel ama dediğim gibi tanıdığınız biri varsa.

Bu arada konu sahibi arkadaşın bahsettiği temizliğe çok çok katılıyorum, aldığımız malzemeleri bir çok özel hastane almıyor öyle söyleyim.

Hepimize sağlıklı güzel doğumlar olsun inşallah.

Az önce bir haber duydum bilginiz var mı? Özel hastanelerde doğumun ücretsiz olması için görüşmelere başlanmış
Bunu Mart ayında da söylemişlerdi. Kanser hastaları ve özelde doğum yapacak olan annelere ücretsiz olacak diye. Ancak bunun aslı olmadığını da dile getirmişlerdi. Düşünsenize, tüm s*riyeliler doğum için özele gittiklerini. Herşeyden yararlanıyorlar nasılsa, orası da dolup taşar. O zaman devletten bir farkı kalmaz ki?! Artı bu sadece sezaryen üzerineydi, normal doğumu ekledilerse bilemem.

Merhaba bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim

Kızlar az önce haberleri izledim. Normal doğumu ve zorunlu durumdaki sezaryeni kapsıyor diyor

Yengemde doğumevinde hemşireydi şimdi şehir hastanesinde çalışıyor doğumumu doğumevinde yapmam için çok ısrar etti ama ani bir durumdadoktor seçme şansım olmayacağı için tercih etmedim

Kızlar az önce haberleri izledim. Normal doğumu ve zorunlu durumdaki sezaryeni kapsıyor diyor
Ama ne zaman gerçekleşecek madem öyle. Şimdi kadının birinin sancısı tutsa aniden, özele gitse, ödemeyecek mi şimdi? Benim 1 ayım var, bizler için de geçerli mi ki :)

Yengemde doğumevinde hemşireydi şimdi şehir hastanesinde çalışıyor doğumumu doğumevinde yapmam için çok ısrar etti ama ani bir durumdadoktor seçme şansım olmayacağı için tercih etmedim

Evet aynen doktorunun gününe denk gelmek çok zor maalesef ki. Hiç tanımadığın seni tanımayan biriyle de Doğum fikri hiç sıcak gelmiyor haliyle.

İyi hafta sonları kağıt fener ya da japon feneri olarak bilinen bu ürünü nerede bulabilirim? Kayseri de denk geldiniz mi hiç?

Eklentiler

• images.jpeg
    8,9 KB · Görüntüleme: 30
İyi hafta sonları kağıt fener ya da japon feneri olarak bilinen bu ürünü nerede bulabilirim? Kayseri de denk geldiniz mi hiç?

Günaydın canım parti süsleri satan yerlerde var, Erciyes sitelerinin orada ciğerci Mehmet’in yanında hemen var mesela.

Ya da alparslan madonun yanında bi süs ve parti malzemeleri satan bi yer var oraya da bakabilirsin.

Günaydın canım parti süsleri satan yerlerde var, Erciyes sitelerinin orada ciğerci Mehmet’in yanında hemen var mesela.

Ya da alparslan madonun yanında bi süs ve parti malzemeleri satan bi yer var oraya da bakabilirsin.
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…