Sevgili İpeknur emin ol Kayseriye gelecek olmana çok sevindim.Kayseri her yönüyle çok rahat ve yaşanılacak bir şehir.Burada her türlü rahatlığı bulabilirsin.Eğer geldiğinde de bizlere soracakların olursa herzaman buradayız.
Kayseride kiraları soruyorsun her yerde olduğu gibi burada semtine göre değişiyor.Ama eşini işine yakın bir yerden düşünürsen ona göre fiyatlar farklılık gösterir.Görüşmek üzere sevgilerimle.
ben suan belcikadayim aslen kayseriliyim buraya geleli 3 yil oldu, sunu soyleyebilirim ki kiralar o kadar pahali degil sanirim ama benim babam muteahhit istersen bu konuda onla irtibata gecebilirsin ,mobilya konusuna gelince biz( biz derken annemler) yeni daireye tasindiklarinda ev mobilyalarini ankaradan begenmistik orda hem daha ucuz hemde secenek cok,umarim faydali olmusumdur...:uhm:
ipeknur cum bende kayserideyim gelirsen yardımcı oluruz sana kiraları sormuşsun eşinin görevi ne nerye tayini çıktı orya yakın yerler hakkında sana bilgi veririm şimdiden hoşgeldin diyorum sana:içelim:
rica iderim canim ne dimek basim gozum ustune gadasini aldim lülülülülülü kayseri agzinada alis simdiden nede olsa kayseriye gidince cok cok duycaksin :sm_confused:
Merkezdeyim..