Kayseri///38

selam arkadaşlar ben amasyanın merzifon ilçesindeyim nişanlımın taini kayseriye çıktı eylül ayında kayseride olcam bana kayseri hakkında bilgi veririmisinz

Kimse Yokmuu

hımm .canım peki ev kiraları falan nasıldr.bide mobilya fabrikalrı ordaymış sanırım .eğer o şekildeyse ordanmobilyaları almamız daha ii olur galiba onları bi araştırıyım dedim.

Sevgili İpeknur emin ol Kayseriye gelecek olmana çok sevindim.Kayseri her yönüyle çok rahat ve yaşanılacak bir şehir.Burada her türlü rahatlığı bulabilirsin.Eğer geldiğinde de bizlere soracakların olursa herzaman buradayız.
Kayseride kiraları soruyorsun her yerde olduğu gibi burada semtine göre değişiyor.Ama eşini işine yakın bir yerden düşünürsen ona göre fiyatlar farklılık gösterir.Görüşmek üzere sevgilerimle.

tşler ablacım.. sağolun
sizlerle irtibata geçmek isterim en azından geldiğimde birkaç tane arkadaşım olmuş olur .
ilk defa ailemden ayrılcagım için çok tedirginim :a015::a015::a015:

talım çok tşk ederim sanada .şimdiden anlıyorumki kayserililer çok sıcak insanlar galiba .sağol canım eğer ev konusunda zorluk yaşarsak yardımcı olmanı isterim sağolasın:1hug::1hug:

ipeknur cum bende kayserideyim gelirsen yardımcı oluruz sana kiraları sormuşsun eşinin görevi ne nerye tayini çıktı orya yakın yerler hakkında sana bilgi veririm şimdiden hoşgeldin diyorum sana:içelim:

ipeknur cum bende kayserideyim gelirsen yardımcı oluruz sana kiraları sormuşsun eşinin görevi ne nerye tayini çıktı orya yakın yerler hakkında sana bilgi veririm şimdiden hoşgeldin diyorum sana:içelim:

mazeee sen kayserilimiydin kııı:sm_cool::sm_cool:
ii oldu bak buna çok sevindim .özel msjını aç sana msn adresimi yazıyım ok.:1hug:

rica iderim canim ne dimek basim gozum ustune gadasini aldim lülülülülülü kayseri agzinada alis simdiden nede olsa kayseriye gidince cok cok duycaksin :sm_confused:

tadlım kaymaklım gadasını aldıgım ha :1hug::1hug::1hug:
canım sende özel msjnı aç msn adresimi yazim tmmı

kontrol paneline gir ordan yap canım ayarlardan :):):):
tadlım kıı kayseride kiraları 1 yıllık peşin alıyolarmış hemi yandık biz desene ya

selam tadli ne tesaduf bende kayseriliyim ve uc bucuk yildirki belcikadayim :))

limburg bolgesindenim kaldigim yerin ismi leopoldsburg ya sen nerdensin

ooo orda cok turk var... evet bitane oglum var senin varmi achternaam ne belki tanidik cikabilirizde:)

:)) felahiyedenim ilcesinden yani sen yerlisimisin okula gittim ehliyetim yok henuz calismiyorum sen ???

tmm aciyorum

actiiimmm hatta sanada ozelden biseyler yazdim ama gitmedi sanirim

is goed hepsini yaptim bile

nereye kayboldun, ben beceremedimmi yoksa acmayi???

ay kendiimi cok kotu hissediyorumsu yukaridada yazisiyorlarya nasil yapiyorlar biraz alismam gerekecek sanirim benim buraya nerden nasil yaptiklarini ogrenmek icin :s

dank u, voor uitleg... ugrasalim bakalim

evet canim yaptim ama olmuyooooo agliyacam simdi Ügggg ama yok inat ettim yapacam:))

oldu oldu sanirim gonderdim sana ozel bak bakalim

ay sorma benim hatam sadece arkadas listemden ve mod..... bunuda aktiflestirmisim e arkadas listemdede kimse yok sorun ordan kaynaklaniyormus sukur fark ettim sonunda...

kiz senin isin gucun yokmu hep burdasin...aksam acil cikmam gerekiyordu ciktim

anladim canim her girdigimde oluyorsunda ondan boyle dedim canim yanlis anlasilacak bisey yok

ben mantı kokusu alıyorum buradanmı gelıyor acep ay sımdıde yaglama kokuyor ayyy canım cektiiiiiiii banada yollayın selam kızlar bende kayserlı sayılırım baba tarafım oralı ama bana 1 defa gitmek nasip oldu kayseriye cok gelmek isitiyorum aslında belkı bır gun kısmet olur

burası çok sessiz Çok üzgünüm çoook

ben derslere dalmışken siz de kafa mı dinlediniz klava:

işte geldim burdayım :teytey:

gadanızı alırım gızlar bende burdayım toplanıp öğlene mantı akşamada yğlama yapalım yiyelim olmazmı sabah kalkar yürüyüş yapar eritiriz demi

:bbo:nörüyon anaaam canımız istedi şimdi yaparsan haber ver geliyimde yiyelim ya senin yüzünden klavye sırıl sıklam oldu gadasını aldığım ağzımın sularına mani olamıyorum yani

aaa yeni kızlara hoşgeldin mesajı yazdım gelmemiş.tutuklum naber ablam ii misin sınavlar bitti mi?
ipeknur özeline bak sana msj.attım.
yağlama niyin yimeyin gariii yaz geldi plates niy yapacaaakkk gızlarr

evraka canım ekledim bende seni.:içelim:diğer kayserili arkadaşlar hepinizle tanışmak istiyorum by:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…