Kayseri///38

iyiyim @ipeknur sen nasılsın? hazırlıklar nasıl gidiyor?

evet @evreka abla sınavları verdim kurtuldum çok şükür :) sen nasılsın?

tutkulu sağol canım iyiyim.hazırlıklarda ii gidiyor nişanlım burda haftaya sizin memleketinize gelcekçordan sanırım ya siirte gidicek göreve yada kuzeyıraka.
bende annemle temmuz ortasında falan gelicez inş kayseriye...
sınavlarıda vermişsin hadi gözün aydın canım

kayserili olmak orda yaşamadığınız ve yabancların iğrenç esprilerine mağruz kalmadığınız sürece güzel.. :)

sağol ipeknur, çok şükür verdim sınavları, Allah görevinde nişanlına yardım etsin, size de kolay gelsin, bilmediğin başka bir şehre yerleşmek de amma zordur.

ezgihkn kayseri'yi en son ne zaman gördün? bence yaşanacak çok huzurlu bir şehir. iğrenç espirileri yapanların kendi iğrençliği boşver....

kızlar slm...
tutuklu iiyim canım ,sınavları bitirdiğine sevindim.ben de okulu bitirdim nihayet artık diplomamı alacağım .bu arada yeni bir bebek bekliyorum.biraz mayışığım şu günler de .hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

kızlarr kayserideyimm.. ev kiralamaya geldik.felaket bi durumla karşılaştık.hep yıllık 3000 euro aylık sadece 1 yer bulduk bakalım bugun tekar adamla konuşmaya gidicez.ev bulamıyoruz yaaa(((((((

bulamazsın güzelim zaten fazla uğraşma kayseri hep öyledir ev almak kiralamaktan daha kolay:))

o şeref bana da ait kızlar:))

kızlar ne yaptınız siz yokluğumda yaf hiç yazmamışsınız ne var ne yok herkes nerelerde ?

merhaba kızlar bende kayseri - melikgaziliyim ama 4 yaşımdan beri istanbuldaydım son bi senedirde evlilikten dolayı ereğlideyim.ama asla özümü unutmam kayserili olmakla gurur duyuyorum.hepinizi öptüm kızlar.

kayserili ler nirdesiniz gadasını aldıklarım.eski formcular nirdesiniz yafff.tutuklu sana kızcam bıcırık nerelerdesin sen bakimm.neşe abla link düşmüş ha bire ,niye yazmıyorsunuz aşkolsun .canlarım yazın ayol yeniler hoşgeldiniz .biz kayseri buluşması bilem yaptık gene yaparız inşallah.

herkese hayırlı ramazanlar................

merhaba arkadaşlar bende kayseriliyimmmmmmm KAYSERİDE YAŞIYORUM BU KADAR ÇOK OLMANIZ ÇOK SEVİNDİRDİ BENİ SUPER A.E.O

reyhan44 kayseri merkezdeyim canım aramıza tekrar hoşgeldin.
umarım tekrar buluşabiliriz seni de tanıma fırsatımız olur sevgiler................

yeniler, eskiler herkese merhaba, hoşgeldiniz :)) evet işte şimdi dünyaya döndüm :) evreka abla nasılsın? hayat nasıl gidiyor? hala görüşemedik

benimde sevgilim kayseriliiii belkim bende kayseriye gelin olurum kızlar aranıza gelirim artık özellikle yemeklerine bayılıyorum zaten benimki geldiğinde mantı sucuk neym getirir hep çok seviyorum.kayserili kocalar nası olurmuş bu arada sölerseniz sevinirim bayanlar:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…