Kayseri///38

merhaba arkadaşlar bende kayseriliyim.fakat istanbulda oturuyorum.yazdan yaza geliyorum kayseriye.tanıştığıma memnun oldum.İnsanın memleketi gibisi varmı...fakat hayat şartları işte... atalarımız ;doğruğun değil doyduğun yer demişlerya.

mantı yapıyormusunuz arkadaşlar...ben arada yapıyorum fakat 40 taneyi bir kaşığa sırdıramıyorum... ilmini bilen varmı.ne kadar ufak yapmamız gerekiyor acaba?

merhaba kızlar....uzun zamandır yoktum nette....buluşalım demişsiniz yeniden..eeeeee nerde ne zaman....

Selam Kızlar.. Ben De K.K üyesiyim Aranızda Olmaktan Mutluyum..Kayseri li Değilim Ama İki Yıldır Kayseri de Yaşıyorum...sizlerle Tanışmayi Ben De çok isterim.. Sevgiler...
Evreka Sana Da Ayrıca Selam Komşum..

selam bende kayseri talaslıyım ama şimdi izmirde yaşıyorum tatillerde ancak gelebiliyorum talaslılar varmı?

5 mayıs ipek saray buluşmasıııııııııııııııııı kızlar katılımlarınızı bekliyoruz gelin yeni arkadaşlıklar kuralım.maviela komşum aramıza hoşgeldin gideriz beraber iş ayarlama o gün kendine.

tutuklu bıcırığımız sen en küçüğümüzsün gelmezsen kızarız bak...

aaa özleyen aşkolsun biz varız ya neşe abla,ben ,maviela ama umarım daha gelen olur

selam kıslarrrrrr.anlıycanız üzre bende kayseriliyim kk de çok yeniyim aranızda banada yer varmı?

hede hödö,kem küm ne buluşma mııı kafamçokkarıştı ne zamandı yaa,haberim olmadııı :sm_confused: :uhm: buluştunuz mu?

women tabi ki,hoş geldiiin naniknanik

bu gün yaramaz kız modundayım şutarafagitti sırnaşık şey

aşk olsun tutuklu sen nerelerdesin?buluştuk tabiii çok kızdım sana.seni de tanımayı çok isterdim.cezalısın sonra kini sen ayarlayacaksın.women tabii ki armızda sana da yer var hoşgeldin.

Merhaba arkadaşlar women hem kk'ne hemde Kayseili üyelerin arasına hoş geldin.Evet bundan sonra sizlerin ayarlayacağı bir buluşmada sizleri ve yeni üyeleri görmek isterim.Hepinize kucak dolusu selam ve sevgiler.Ayrıca şimdiden anne olan üyelerin anneler gününü kutlarım.

merhaba arkadaşlar ohh! gittikçe artacağız hem Kayseri gücü hem de KK kadınının gücü olsa gerek..aramıza yeni katılanlar sizlerde hoşgeldiniz..bu arada Link Silinmiştir. adresinde kızımın 23 nisan gösterisi umarım beğenirsiniz sizlerle paylaşmak istedim...sevgiyle kalın...

arkadaşlar söylemeyi unuttum kahverengi kremli olan kızım acayip bir HEPSİ grubu hastası hepsi de neyse inanın yaptılarda ben de evde sürekli aynı müziği dinlemekten kurtuldum büyüyünce daha zor oluyormuş çocuklarla uğraşmak sizce de öyle mi?...

tüh neyse artık 25 mayıs ve 8 hazirandaki sınavlarımı da atlatınca inşallah bir aksilik olmazsa okulum bitiyor. ondan sonra ayarlayalım hem de daha fazla katılımcıyla,bayağı Kayserili var forumda.

hoşgeldin aramıza maze......bir dahaki buluşmada senide bekliyoruz aramızaaaa.....

maze aramıza hoşgeldin.aramızda tabii ki de sana da yer var.biz buluştuk ve tanıştık öyle gönlü zengin insanlar tanıdım ki sana da insan olan herkese de yer verir bu insanlar çok şekerler çünkü.

Eklentiler

• $foto011.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 86
merhaba hanımlar bende kayseri yeşilhisarda oturuyorum
eşim ögretmen burda,aslen hataylıyım
siz buluşmuşsunuz bize haber vermemişsiniz
neyse artık buluşursanız birdahakine haberimiz olsun
ama biz haziran sonu hataya taşınacagız
hadi öptüm sizleri

selam.. Maze hoşgeldin aramıza o kadar sıcak ki herkes, biz birleştikçe sevgi o kadar çoğalıyor..:1yes2: :1hug:
öyle değil mi arkadaşlar?

merhaba kayserililer benim bir derdim var,tayin istemeyi düşünüyoruz ama yahyalı ve yeşilhisar da açık var sadece ve buralar hakkında birt fikrimde yok,burda yaşayanlar var mı acabna,yardımcı olabilecek.teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…