Kayseri///38

bebiş ben yeşilhisarda oturuyorum
ne gibi yardım istiyorsun canım
yardımcı olablirim umarım

bebiş ben yeşilhisarda oturuyorum
ne gibi yardım istiyorsun canım
yardımcı olablirim umarım

Okullar hakkında bilgi,mesala başköy,çadırkaya,doğanlı,güzelöz,kavak,kayadibi,kovalı,kuşcu,musahacılı okulları.özelliklede bu okulların birleştirilmiş sınıf olup olmadıkları.oooof oooof yani işm zor anlıcan.Allah yardım etsin herkesede banada...

yahyalı ve yeşilhisar güzel ilçelerdir,bazı köylerine gittim,ama okulları hakkında bilgim yok maalesef. ege,trakya ve güneydeki köylerden sonra en iyi köyler burada,kayseri ova şehridir,erciyesin eteğine kurulmuştur,dağ tepe,bayır pek yoktur. yahyalı yeşildir,şelaleleri vardır,elmaları çok güzel olur. :)

bende kayseriliyimmmmmmmmm
babamda kaskide çalışıyor neşehabe hatta bende bu sene kaskide staj yapıcam galiba sekreter olarak.

Kızlar ben mesaj yazıyorum ama gözükmüyor bir sorun mu var.Gülden san hoş geldin mesajı yazdım ama bir türlü gözükmüyor.Umarım bu gözükür.

Okullar hakkında bilgi,mesala başköy,çadırkaya,doğanlı,güzelöz,kavak,kayadibi,kovalı,kuşcu,musahacılı okulları.özelliklede bu okulların birleştirilmiş sınıf olup olmadıkları.oooof oooof yani işm zor anlıcan.Allah yardım etsin herkesede banada...

iyide yeşilhisarda bu okullar yokki
sen köylerindenmi bahsediyorsun:sm_confused:
burda yeşilhisar lisesi,hızırilyas ilkokulu,ziyagökalp ilkokulu,anadolu lisesi var
başkada bildigim yok
bilmem sana yardımcı olabildimminaniknanik

iyide yeşilhisarda bu okullar yokki
sen köylerindenmi bahsediyorsun:sm_confused:
burda yeşilhisar lisesi,hızırilyas ilkokulu,ziyagökalp ilkokulu,anadolu lisesi var
başkada bildigim yok
bilmem sana yardımcı olabildimminaniknanik

canım o köylerin okullarından bahsediyor sanırım.

:nazar::nazar::nazar:kızlar merhaba epeydir yazmamışım gördüm ki.aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum eskileri de sevgiyle kucaklıyorum.herkes kendine çok ii baksın.

kızlaaaar merhaba kayserinin en yeni üyesi olarak sıcak bir kayseri akşamından selamlar.

arkadaşlar merhaba! uzuun zaman oldu, nasılsınız? aramıza yeni katılanlar sizler de hoşgeldiniz..sevgiler...

Link Silinmiştir. :icecream:

canim pastirma cekti en guzeli kayseride yapilan bence. bende bende kayseriliyim.belcikada yasiyoruz ama bu yaz insallah ordayiz gorusuruz sevgiler hepinize:çiçek:

Kayseri Erciyes,sucuk,pastırma ve Bünyan,Yahyalı ,Hacılar halısıyla herkese merheba.:bigrazz:

sevgili nesehabe kayseri lileri burda topladigin icin sana mukemmel oyunu kullandim canim sevgiler saygilar:1hug::çiçek:

canim pastirma cekti en guzeli kayseride yapilan bence. bende bende kayseriliyim.belcikada yasiyoruz ama bu yaz insallah ordayiz gorusuruz sevgiler hepinize:çiçek:

bende kayseriliyim istanbulda yaşıyorum, pastırmayı bazı firmalar kargo ile gönderebiliyorlar aklında bulunsun hemşerim:çiçek:

Canım arkadaşlarım hepinize selam ve sevgiler.Kayseri'de olmayanlarada sevgilerim yanında Erciyes'in havasından gönderiyorum.Umarım yazın gurbette olan arkadaşlarımızlada tanışma fırsatı buluruz.Kendinize çok iyi bakın.Sevgilerimle.

X