Kayseri///38

Esrad öncelikle kk'ye hoşgeldin, Kayserililere forumun 1.sayfasından ulaşabilirsin, sevgiler

bende aslen kayseriliyim yeşilhisar ama ailem ankarada bende doğma büyüme ankaradaydım evlendim istanbula geldim
selamlar

selam bende kayseriliyim ama izmirde yaşıyorum ..yazdan yaza gelebilliyorum...

ben de kayseriliyim ama ankara da oturuyorum 8 ay dır burdayım yeni evliyim kızılay da oturuyorum işiniz düşerse beklerim

slm ben de senin gibi yim kayserliyim ama ankara da oturuyorum fırsat bulunca gidebiliyorum

yanlış yere açıp duruyosun ana sayfada hemşerim memleket nere?bölümüne açıcaksınız:1yes2:

:bbo: :bbo:

merhaba canım 1 haftadır üyeyim kayserilileri arıyodum yeni ulaştım görüşelim hemşoooooo:içelim:

pardon kayseriliyim ama gurbetteyim yazdan yaza:1no2:

pardon kayseriliyim ama gurbetteyim yazdan yaza:1no2:

merhabaaaa:) nerde olsa birbirimizi buluyoruz :) erciyes serin eser efendim ama insanımız sıcaktır,sevgiler

hemşerim merhaba bende kayseri merkez ama şu an tuncelideyim gelince görüşmek isterim:dance: :çiçek: :nazar:

Meraba Bende Yeni üyeyim Ve Kayseriliyimkayseride Yaşiyorum Görüşelim By By

kızlarrrr bu saatte nette ne geziyorsun demeyin uyuyamadım.neşe abla hadi gel senle bir buluşma ayarlayalım.geçen sefer ki çabam çok boş çıktı.bu sefer olacak gibi geliyor bana.tutuklu senden de yardım bekliyoruz ablacım.mekan seçimini sen yap daha gençsin sen.tarih saat ayarla .

kayserililer veya kayseride yaşayan kk üyeleri hadi gelin buluşup, tanışıp ,sohbet edelim.belki kalıcı dostlar bile edinebilirsiniz.cevaplarınızı bekliyorum.

Sevgili Kayserliler,merheba bende Evreka'ya katılıyorum bir buluşma ayarlayalım.Kayseride yer sorun değil her yer bana uyar herkes fikrini söylesin ortak bir nokta belirleyelim.Yalnız çalışanları düşünerek cumartesi öğle sonu yada pazar olabilir.Ayrıca beşten sonrada olabilir.Bizde neden buluşmamızı burada duyurmayalım az değiliz oldukça kalabalıklaştık.Herkese selam ve sevgilerimle.

nesehabe bende senin gibi düşünüyorum görüşürsek daha iyi olacak ama kısmet tabi inşallah diyelim demi *[gadasını aldıım]*

Merhaba Ben Yasmin Kayseridemi Oturuyorsun

Merhaba Kayseride Yaşiyorum Ve Burada Henüz Yeiyim Yardimlarinizi Bekliyorum

hoşgeldiniz hemşolar,buluşalım farketmez bana,21 nisanda buluşabiliriz ya da 28 ikisi de uyar bana ama tahmini 3 kişi oluruz gibi geliyor bana : ben,evreka ve nesehabe ablamız :) lütfen arkadaşlar katılım bekliyoruz :)

slm ben de kayseriliyim ama ankara da oturuyorum[/QUOTE
Merhaba ben Bünyanlıyım. Daha öncede yazmıştım. Ankara'da oturuyorum. Ankara'da oturan Kayseri'liler Neresinde oturuyorsunuz.:a015:

ben de burdayım ama ankarada oturuyorum...ben geleyim tanışmaya kabul ederseniz...

Merhabalar Kayserili hemşehrilerim. Ankara'da oturanlar bekliyorum, neresinde oturuyorsunuz.:çiçek:

X