Kayseri///38

bende katılmak isterdim ama marmariste oturuyorum:a015: :üzgünüm: :üzgünüm:

kızlar cuma günü saat 17:30 kayseri park buluşması ayarlayalım mı ben başı çekiyorum hadi benimle irtibat kurun [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR]/email]

aaa nekadar çok kayserili varmış

ben bursalıyım ama kayseride oturuyorum.yaşasın yaa

sonunda kk ya kayserililerde katıdı :))

Bende kayseriliyim. Fakat istanbulda oturuyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Kayseriyi çok özledim.

ben de kayseriliyim ama ankara da yaşıyorum ancak zaman zaman geliyorum yakında beyaz şehire geleceğim uğrarım sizlere gadalarını aldıklarım ))

nasil bibeymişsiğiz zağarr hemende buluşulurmu wuaaaa...gücün giriyoz zati internete...

:içelim: Bende gayseriliyim istanbulda doğup büyüdüm ama olsun anne baba gayserili evlenene kadar her yazımı kayseride geçirdim bütün akrabalar orda biz develi liyiz baba tarafı zileden en son 8 sene önce gitmiştim kayseriye çoook özledim yaaaa oraları bidaha ne zaman giderim ALLAH bilir burda bu kadar çok gayserili olmasına çok sevindim gadasını aldıklarım.:1hug: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:sm_confused: bende yaşilhisarda oturuyorum.aslen hataylıyım.kayseriyi çook begendim.nevşehiride görmek istiyorum kısmet olursa.hoşçakalın

merhabaaaaaaaaa bende kayseriliyim(bünyanlı)

ne güzel boyle yerlerde hemşehrilerimle karşılaşmak

burda yeniyim arkadaslar

sizleri gördüğüme de çok sevindim :)

niğdeyi de severim ve niğdede yaşayan bir sürü dostum var, onları çoooook özledim :KK43:

Ben sonradan olma Kayseri liyim yani evlilikten dolayı ama kayseri yi severim.helede mantısını.

bebiş selam bir yabancı olarak memleketimizi sevmene sevindim .güzel şehirdir kayserimiz....mantısı,yağlaması,bazlaması,erciyesi,barajları,yazın en sıcak günlerinde buz gibi geceleri.....modern görkemli şehirleşmesi...............

Evet arkadaşlar gerçekten Türkiyenin bütün şehirleri ayrı güzel ama bizim Kayserimiz için her yönüyle "övünmek gibi olmasın ama Kayseriliyiz" sözü çoğu özelliği için söylenebilir.Kayseriye yolu düşenleri ve değişik vesilelerle burada yaşayanların bana hak vereceğini düşünüyorum.Ülkemin her yöresini ayrı ayrı tanımak ve görmek isterdim her yeri olmasada gezdiğim yerleri çok sevdim.Hele bu yaz iki defa Erzurum ve Erzincan'a gittim gerçekten her yönüyle mükemel şehirler.Herkese selam ve sevgiler.Öpüyorum.

Ben aslen Nevşehirliyim ama yıllarca Kayseride kaldım.şimdi İstanbuldayım.Her yıl Kayseriye gidiyorum ve çok seviyorum.oranın benim yanımda ayrı bir değeri var .çok güzel bir yer.yazın sizi bulursam görüşelim diyecem ama hala siz buluşamamışsınız ki bana nasıl denk gelsin:KK43: ha gayret biraz.biz burada kk dan tanıştığımız bazı arkadaşlarla artık dışarıda buluşmanın haricinde,düzenli olarak ev oturmalarına bile gidiyoruz:)

Kayseri Erciyes,sucuk,pastırma ve Bünyan,Yahyalı ,Hacılar halısıyla herkese merheba.:bigrazz:
nesehabe oresim seninse tam kayserililere benziyosun:)gerçekten bambaşka bişehir havası suyu bile yarıyo insanlara.anlatılmaz yaşanır.insanlarıda çok iyidir.

Bende Kayseriliyim Ama şu Anda Izmirde Ikamet Ediyorum Hatta Kaskiye çok Yakin Oturduk Hatta Kaskide Arkadaşim çalişiyordu 5 Sene önce Yani Sik Sik Geliyordum Neyse Martta Geleceğim Canimmm Memleketime Umarim Görüşürüz....

ben de kayseriliyimmm.izmir de oturuyorum ama.aslen bünyanlıyız ailem kayseri merkezde.yazları bir ay kadar orada kalıyorum.selamlar arkadaşlar...

BELİSSİMO İZMİRİN NERESİNDESİN BEN SEFERİHİSARDAYIM CANIM HEMŞERİM

X