Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba,umarım hekes iyidir.Buluşmayı gerçekleştiremedik.İnternettende görüşemiyoruz.Ben sizlere bir iki site önermek istiyorum.Kayserimizle ilgili bir çok fotoğraf ve bilgiler bulabilirsiniz.www.wowturkey.com ve [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxx[/COLOR] burada benide bir sitem var xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx buraları tıklarsanız eminim seveceksiniz.Herkese sağlıklı mutlu günler görüşmek dileğiyle sevgiler.
merhaba kayserililer nasılsınız sesiniz çıkmıyo..bu arada iş arıyorum bilgisayar tek.ve programlama mezunuyum iş ilanı falan görürseniz haber verirseniz sevinirim..hepinize sevgiler:1hug:
betüş sihirli annemdeki anneyi hatırlatıyordu,buket de sana özgün olmuş bu da güzel olmuş :1yes2:
evet evreka abla ya okul beni oradan oraya savuruyor bir de sınava yaklaşınca internetin çekim kuvveti artıyor :mymeka: o yüzden burada görünmeye başladım :1ninca:
Arkadaşlar ben de Yahyalı/Kayseri doğumluyum, annem-babam Kayserili, dolayısıyla en hasından (öğünmek gibi olmasın) Kayseriliyim. Yaklaşık 43 senedir İstanbul'da yaşamama rağmen seyrek de olsa Kayseri'ye gidiyorum, orada yakın akrabalarım var.
Kayserili hanımlar merhabalar.Bahar geldi günler uzadı bir ara zaman ayırıp yüz yüze tanışmaya ne dersiniz.Eğer buluşamassak bile hiç olmassa arada bir bu sayfaya mesaj yazalım.Herkese selam ve sevgiler.