Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bende kayseriliyim cok hosuma gitti burda hemserilerime rastlamak ben bu siteye 1 yildir üyeyim ama bu bölüme yeni mesaj yaziyorum.ne yazikki ben yurt disindayim güzel kayserime sadece yazlari kavusabiliyorum tatilde.kayseri sivesiyle yazan arkadaslara bayildim bir an kayseride zannettim kendimi...bütün kayserili kardeslerime sevgiler.....
ben de kayseriliyim ve kayseri merkezde oturuyorum. burda 4 aydır üyeyim ama çook uzun süredir gezdiğim ve yorumlarını okuduğum bir site :enbuyukkk: kayserili arkadaşlara selamlar... a.s.
Merhaba bende KAYSERİDENİM aslen Adanalıyız ama ben burda doğdum büyüdüm bi de üstüne evlendim :) yani Kayseriliyim artık. Yeni üye oldum herkese merhabaaaaa
bende kayseriliyim daha öncede yazmıştım ama nerelerde kaldı allah bilir ben bile bulamadım. ve arkadaşımızın dedigi gibi diger şehirlere bakarak pasif bir topigimiz var ben gülden kumarlı tarafında oturuyorum yirlisi degilim köylüsüyüm kızlar hadi madem bi yerde buluşamıyoruz burdan tanıyalım birbirimizi nedersiniz...