Kayseri///38

merhaba bende kayseriliyim cok hosuma gitti burda hemserilerime rastlamak ben bu siteye 1 yildir üyeyim ama bu bölüme yeni mesaj yaziyorum.ne yazikki ben yurt disindayim güzel kayserime sadece yazlari kavusabiliyorum tatilde.kayseri sivesiyle yazan arkadaslara bayildim bir an kayseride zannettim kendimi...bütün kayserili kardeslerime sevgiler.....

eşim kayserili bende doğal olarak keyseriliyim boluda yaşıyorum kayseride okudum çok seviyorum ve çok özledim kayseriyi....

ben de kayseriliyim ve kayseri merkezde oturuyorum. burda 4 aydır üyeyim ama çook uzun süredir gezdiğim ve yorumlarını okuduğum bir site :enbuyukkk: kayserili arkadaşlara selamlar... a.s.

bende kayseride yaşıyorum ve de kayseride doğup büyüdüm baba tarafım niğdeli anne tarafım kayserili tüm kayserililere ve de kayseriye selamlar

Ben doğma büyüme Ankara'dan olup aslen Kayseriliyim. Ne kadar doyduğumuz yer desek de insan bağlarını koparamıyor. Selam bütün hemşerilerime

Merhaba bende KAYSERİDENİM aslen Adanalıyız ama ben burda doğdum büyüdüm bi de üstüne evlendim :) yani Kayseriliyim artık. Yeni üye oldum herkese merhabaaaaa

Son düzenleme:
selam kayserili arkadaşlar nere desiniz ramazan dolayısıyla heralde ortalık ta gözük müyorsunuz.

selam kayserıde neden kımse yok..ne zamn gelsem bakıyorum kıse olmuyor...lutfen arkadslar topıgımöız canlansın bırazcıkkkk

slm bende kayseriliyim.güzel kayserinin özel ve güzel insan ları ile tanışmak ,görüşmek iterim dilerseniz tabi .....

Merhaba arkadaslar bende kayseriye yeni tasindim umarim araniza kabul edersiniz. :teytey:

arkadaşlar selam bende yeni üye sayılırım.benide aranıza alırsanız sevinirim.bendekayseriliyim.kayseride oturuyorum.nesehabe ,özleyen,tutuklu hepinize duyurulur.sevgiler!..

Hepiniz hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile5 kayserinin hangi semtlerinde ikamet ediyosunuz kızlar kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar ben de yeni katıldım serçeönü de oturuyorum yirlisiyim hem de

Bende kayserililer yok mu burda diye soracaktim cevap yazmisiniz arkadaslar. :)

bende kayseriliyim daha öncede yazmıştım ama nerelerde kaldı allah bilir ben bile bulamadım.
ve arkadaşımızın dedigi gibi diger şehirlere bakarak pasif bir topigimiz var :KK43:
ben gülden kumarlı tarafında oturuyorum yirlisi degilim köylüsüyüm kızlar hadi madem bi yerde buluşamıyoruz burdan tanıyalım birbirimizi nedersiniz...

X