Kayseri///38

sağol özlenen... unutulmamak güzel şey...... evren nerelerdesin... nasılsın... selamlar...

kızlar selam mavi ela iiyim canım sen nasılsın?kayseriyi özledin mi?

tutuklu msn den sana randevumun zamanını yazayım diyorum ama hiç yoksun buraya da yazsam ya okur ya okumazsın yarın geleceğim sanırım.

tüm gadoşlar kendine ii baksınnnnnn

mavi kalp lidanın sağlıklı olmadığı kanıtlanmıştı canım..hatta bu hap yüzünden ölenler oldu..üstelik benim çevremde kullanan bir kaç kişi var.hapı kullanırken kilo verdiler ama hap biter bitmez verdikleri kilonun nerdeyse iki katını aldılar....bana sorarsan hapla değilde doğal yollarla zayıflamaya çalış..

Kayseri Erciyes,sucuk,pastırma ve Bünyan,Yahyalı ,Hacılar halısıyla herkese merheba.:bigrazz:

Hemşerim merhaba,yoksa kk'da ikimiz mi varız Kayserili.Ben Kayseri merkezdeyim.Hatta KASKİ'de kimyagerim.Yolun düşerse beklerim.sevgilerimle.

halloooooo slm bende bir kayserili olarak burdayimmm cok guzel bir paylasim alani olusturdugunuz icin tesekkur ederim ayrica kaski de kimyagerim yazmissin benim babamda kaskide calisiyor adi zeki tanirmisin bilmiyorum ama...
hasret oldugum topraklar cok ozledim kayserim seni burnumun diregi sizliyor kisini karini ozledim ama yaza yine geliyorum bekle beni 8 ay kaldi insallah :sm_cool:
t.gif
u.gif
r.gif
k.gif
i.gif
y.gif
e.gif
m.gif

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

kızlar selam mavi ela iiyim canım sen nasılsın?kayseriyi özledin mi?

tutuklu msn den sana randevumun zamanını yazayım diyorum ama hiç yoksun buraya da yazsam ya okur ya okumazsın yarın geleceğim sanırım.

tüm gadoşlar kendine ii baksınnnnnn

ya evreka abla tüh :KK43:( ablacım artık meşgul bir bayanım :)) akşamları iş/okul çıkışı vaktimi alan bir sevdiğim var, bir de ders çalışınca internete hiç vakit kalmıyor :KK43: bir dahakinde sen yine de yaz, ama biraz önceden yaz ki ben ancak görürüm.

oldu mu ablam, haydi görüşürüz, öptüm.

Evet arkadaşım ben kapsul kullanmıştım 20 günde 6 kilo verdim kapsul 1 aylıkdı sonra 2 kilo daha verdim pek sağlıklı değilmiş ama bana yan etkisi olmadı

ya evreka abla tüh :KK43:( ablacım artık meşgul bir bayanım :)) akşamları iş/okul çıkışı vaktimi alan bir sevdiğim var, bir de ders çalışınca internete hiç vakit kalmıyor :KK43: bir dahakinde sen yine de yaz, ama biraz önceden yaz ki ben ancak görürüm.

oldu mu ablam, haydi görüşürüz, öptüm.

canım haftaya oradayım sanırım çarşamba günü msn den bana msj.at çevrimdışı olsamda ben alırım. sana tel.vereyim.ayrıca sevgili olayına girmişsin hadi hayırlı olsun.bana bu akşam tıp 3 ten cahide geliyor tanıyor musun onu ?msn olsa ne güzel randevulaşırdık rahatça neyse umarım beceririsek tanışırızn bebişim.:nazar::nazar::nazar:

canım haftaya oradayım sanırım çarşamba günü msn den bana msj.at çevrimdışı olsamda ben alırım. sana tel.vereyim.ayrıca sevgili olayına girmişsin hadi hayırlı olsun.bana bu akşam tıp 3 ten cahide geliyor tanıyor musun onu ?msn olsa ne güzel randevulaşırdık rahatça neyse umarım beceririsek tanışırızn bebişim.:nazar::nazar::nazar:

msnden yazdım bir şeyler :) evet bir sevdiğim var, teşekkür ederim :) cahideyi tanımıyorum, ben alt dönemleri pek tanımıyorum :emir_bebek: tlf numaranı bekliyorum, mailden olabilirse daha iyi olur çünkü çevrimdışı iletiler bazen çok geç gelebiliyor.bekliyorum, öptüm ablam.a.s.

Merhaba Kayserililer,
'Öğünmek gibi olmasın ama bende Kayseriliyim.'
Üniversite ve evlilikten dolayı 5 yıldır Ankara'da yaşıyorum. Arada Kayseri'ye gidip gelirim ama yinede memleketimi çok özlüyorum.
Kevsersu ve apple sizde galiba benim gibi gurbetçi kayserililerdensiniz. Sizlerede ayrıca merhaba...

Selam kızlar bende övünmek gibi olmasın KAYSERİ'liyim. İstanbul doğumluyum ve istanbulda yaşıyorum ama her sene mutlaka güzel köyüm BÜNYAN'a giderim. Canım memleketimin havasını suyunu hiç birşeye değişmem.

Ben Kayseride 5 Yil Oturdum Eşim Asker öyle çok Sevdimki Kayseriyi Anlatamam Hala Burnum Sizlar Adini Duyunca
Oğlum Orda Doğdu Benim çok Güzel Biz şimdi Bursada Memleketimizdeyiz Ama Emekli Olunca Kayseriye Yerleşmek Isterim Heryerine Alişmisim çok özlüyorum Insanlariniz Biraz Soğuk Ama şehriniz çok Güzel Hasretler

X