Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseri Erciyes,sucuk,pastırma ve Bünyan,Yahyalı ,Hacılar halısıyla herkese merheba.:bigrazz:
Hemşerim merhaba,yoksa kk'da ikimiz mi varız Kayserili.Ben Kayseri merkezdeyim.Hatta KASKİ'de kimyagerim.Yolun düşerse beklerim.sevgilerimle.
kızlar selam mavi ela iiyim canım sen nasılsın?kayseriyi özledin mi?
tutuklu msn den sana randevumun zamanını yazayım diyorum ama hiç yoksun buraya da yazsam ya okur ya okumazsın yarın geleceğim sanırım.
tüm gadoşlar kendine ii baksınnnnnn
ya evreka abla tüh ( ablacım artık meşgul bir bayanım :)) akşamları iş/okul çıkışı vaktimi alan bir sevdiğim var, bir de ders çalışınca internete hiç vakit kalmıyor bir dahakinde sen yine de yaz, ama biraz önceden yaz ki ben ancak görürüm.
oldu mu ablam, haydi görüşürüz, öptüm.
canım haftaya oradayım sanırım çarşamba günü msn den bana msj.at çevrimdışı olsamda ben alırım. sana tel.vereyim.ayrıca sevgili olayına girmişsin hadi hayırlı olsun.bana bu akşam tıp 3 ten cahide geliyor tanıyor musun onu ?msn olsa ne güzel randevulaşırdık rahatça neyse umarım beceririsek tanışırızn bebişim.
Bende Kayseriliyim bendeeeee.....:sm_cool::sm_cool:
Kayseri !!! Kayseri !!! :teytey: