• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kays Ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yanlız ben
sürdükten sonra güneşe çıkılmaması gerektiğini duymuştum inanılmaz güneş lekesi yapıyormuş haberiniz olsun kızlar

ÖNEMLİİİ evet günese cıkmamak gerekiyor yatarken sürüp yatınca daha ii oluyormus. ve cok sık kullanmamak gerekiyor cünkü cildi inceltiyormus

arkadaşlar burdakı yazıları okuyunca bende aldım kayısı yağı, hergunmu suruyorsunuz yoksa duştan sonramı

kizlar sakin kaysi yagini kullanmayin ben kullandim yüzümde lekeler cikti cildim maffoldu her seyi yüzünüze sürmeyin benim gibi pisman olursunuz. Çok üzgünüm çoook

evet aslında bi cok sey söyleniyor... vücudumuz deney tahtası gibi oldu

ya arkadaşla herkez farklı bişey söylemiş şimdi kayısı yağı ve kayısı çekirdeği yağları ne işe yarıyo farkları neler ben hiçbişey anlamadım herkez birbirine zıt şeyler söylemiş

bakın bir süre önce aktardan bitkisel yağlar almıştım saç bakımı filan için aktar bana bir broşür verdi ...evde inceledim kayısı yağı asla cilde sürülmez yazıyordu kayısı yağı başka yağlarla karıştırılıp masaj yağı olarak kullanılırmış.cilde iyi gelen kayısı çekirdeği yağı imiş. her aktarda yok ama arayınca bulursunuz üstünde kayısı çekirdeği yağı yazacak....

Slm Kayisi Yagini Neden Ve Nasil Kullaniyorsunuz Bende Kullandim Ama Ise Yaramadim Sivilcelerim Icin Kullanmisdm

gerçekten mi ben kayısı yağı kullanıyordum.aktar çekirdeğinin yağını kullan demiştide dinlememiştim.

iyide arkadaşlar benim bulunduğum şehirde birtane bunları satan aktar var ona kayısı çekirdeğinin yağını sordum bu yağ zaten çekirdeğinden oluyor kayısının yağı nasıl olacak dedi ama kutunun üzerinde kayısı yağı yazıyor ne yapayım netten mi araştırsam acaba kayısı çekirdeğinin yağını burada bilen yok ta..:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

sorumu sordum ama kimseden cevap alamadım o yüzden internette araştırdım arkadaşlar kayısı yağı ve kayısı çekirdeği yağı diye ayrılmış bişey yok bence neden derseniz araştırmalarıma göre zaten bu kayısı yağı kaysının çekirdeğinden elde ediliyo o yüzden iki farklı yağ olamaz bu isim farklılıklarıda bana kalırsa kullanılan markaların farklılıklarından kaynaklanıyo yani bi marka kayısı yağı diye yazmışkeeen diğeri ise kayısı çekirdeğinden üretildiğini açıklayara kayısı çekirdeği yağı demiş aynı markanın bu tezimi ispatlamak içinde aynı markanın hem kayısı yağını hemde kayısı çekirdeği yağını sorucam eğer ikiside varsa bu tezimi çürütür

dılacım karden de var mesela ıkısıde
ınternet sayfasında fıyat lıstesıne baktım ıkı yag ayrı ayrı zaten aynı fıyatta degıller ayrıca arkadaslarımızın dedıgı dogru olabılır aktardakı cogu ınsanda bılgılı olmuyo cok guvenmemek lazım

kızlar kayısı cekirdeği yağı kayısı yağından ayrı oluyormuş,kayısı yağı esans olarak kullanılıyormuş o yuzden tekbasına cilde sürülmemesi gerekliymiş,ama asıl cilt için nemledirme niteliğindeki kayısı çekirdeği yağıdır .ben internetten buldum ve sipariş ettim ,aktarlar genelde esans olanını veriyor ki bu yağ ciltte tahrişe ve lekelere neden olabilirmiş valla:1shok:cildinize zarar vermeyin boş yere kızlaryerimseniben

Link Silinmiştir.

bir de bu yağların soğuk pres yöntemiyle sıkılmış olanlarını tercih edin cünkü yağlar ısıtılarak sıkılırsa vitamin kaybı ve zararlı madde acığa cıkması mümkün olabiliyormuş

MERHABA KIZLAR...BENİM KAFAM KARIŞTI ŞİMDİ:sm_confused: DAHA ÖNCE OKUDUĞUM YERLERDE KAYISI YAĞI YAZIYORDU CİLT İÇİN HANİ ÇATLAK KIRIŞILIK İÇİN FALAN,ŞİMDİ DE KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI DİYORSUNUZ?????

ben dün gece ilkkez kullandım kayısı çekirdeği yağını inanın sabahtan beri sanki alnıma botox yaptırmışım gibi hafif bir gerginlik hissediyorum ve alnındaki kırışıklarda daha hafiflemiş görünüyor tabiiki gerildiği için olabilir ama bir defada böyle bir etki biraz korkuttu bile beni ben sürüp yatmıştım sabah yıkadım şimdi pırıl pırıl cildim .....kayısı yağını sakın sürmeyinnnnnn
kayısı çekirdeği yağı olacakkkk bunlar birbirinden ayrı ayrı yağlarrrr

Peki Kayisi Yaği Nerede Kullaniliyor Canim?

canım kayısı yağını esans olarak kozmetik ürünlere ve pastalara koku vermek amacıyla kullanıyorlar ,o yuzden yüz için ağır gelebilir cünkü cok yoğun bir esans oluyor.:çiçek:

slmmm kızlar bişey sorcam benim yüzümde kılcal damarlarım belli ve kızarıklar oluşuyo çok kuru bi cildim var birçok nemlendirici işe yaramadı ve bikaç gündür bir markanın toniğini kullandım acaip yakıyo ve kızartıyo yüzümü kayısı yağı bunlara ve gözaltı kırışıklarınada ii gelirmi

kizlar ben ne zamandir kayisi peeling kullaniyorum, yüzüm ipek gibi oluyor valla, tavsiye ederim...

Back
X