- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.943
- 78
- Konu Sahibi otuzbesyas
O Amerika'da değil mi?Tunc Takater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Amerika'da değil mi?Tunc Takater
Ne kavramı ne misafirligi bunlar beş yaşında öğrenilen şeyler. Terapist dedigin de bir baskasi yüzünden mağdur olup çare arayan iyi insanları iyi edebilir. Milleti delirtip terapiste gitmesine neden olan gerçek delilere bisey yapamaz.Abiye bu konudan rahatsızlık duyduğumu eşimle son kavgamıza kadar hiç söylememiştim. Onu hep idare ederek bu konuyu eşim çözer diye bekledim. Hastane sürecinden sonra beni arayıp gelebilir miyim müsait misiniz dedi, gel abi dedim çünkü artık eşimle bu konuda kavga etmek istemiyordum. Hastanede yaşanan kavgaları ben çok sonradan öğrendim. Ona rağmen gelmiş... Terapistten sonra aile hayatı, aile düzeni, misafirlik ne demektir gibi kavramlar anlaşılmaz ise boşanmak en doğrusu tabi.
Ölümden dönmüşsün seni biraz sevse seni o yola tekrar sokacak bi seyin lafini etmeye dahi korkar. Baban ister miydi eşinle tehditvari konuşmak? Adam nasi mecbur kaldiysa. Korkuolar çünkü kizlarina bisey olacak diye. Bi an önce hayır demeye başlasan iyi olacak.Bence tam da terapistlik bi konu. Bir kardeş neden abisini bırakamaz? Neden eşiyle boşanma konuşmasını yapmayı göze alır da 50 küsür yaşındaki çalışan, kendi ayaklarının üzerinde durabilecek abiyi bırakmak istemez?
Abisi şu zamana kadar ne yazık ki bizzat benden duymamıştı bunu. Eşim de söyleyemiyordu.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Ben de bir dönem asalak kaynımı misafir etmiştim sonra evden yolladım, yollayamıyor olsaydım boşanırdık, kesin ve net.
Evlilik terapisi falan işe yaramaz bu durumda çünkü ailelerin etkisiyle terapiler de yine boşa gider. Ben olsam alır çantamı çıkar davayı açarım. Bu sorunu çözecek kişi eşiniz istiyorsa çözecek, çözemiyorsa lütfen vaktinizi harcamayın. Nefret ediyorum bu asalaklardan ve asalaklarına sahip çıkamayan ailelerden.
90'larda ve daha öncesinde kardeşin gelmesi dipdibe yaşamak doğuda da batı da da çok normal kabul ediliyordu. O nedenle eşinizin ailesi bunu hala normal sayıyor. Ama hastalık sağlık geçerli bir sebep yokken niye sizde kalsın kaç yaşında adam.
Abiye seni istemiyorum diyin esiniz kavga cikarincada bosanma davasi acin. Duzelmez terapiste verilen paraya yazik
Vallaha bacim ölümden dönmüssün esin olarak heeeyven hala abim diyor. Ne terapisi Allah askina
Yani kayınbirader kardeş gibidir ama kazık kadar adamın evi ailesi yok mu?
Demiyor mu bak benim yüzümden boşanma aşamasına geldiler diye?
Ya aşırı rahat ya da ağır mal.
Kız kardeşi ve erkek kardeşinden başka kimsesi yok. Bizimle kalmadığında kız kardeşiyle kalıyor. Aslında ev düzeni zaten orada. Zaten kız kardeşi abimin evi var burası diyor kendi evini kastederek. Ama işi bizim tarafta olduğunda benim için sıkıntı oluyor. Çünkü çok sık oluyor. Bu belli belirsiz süreler beni yoruyor.
Biz kavga ettiğimizde amaaaan barışır bunlar ya dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Biraz rahat olduğunu düşünüyorum.
Her iki kardeşi de İstanbul'un iki ayrı yakasında iş hangi yakadaysa orada kalıyordu şu son kavgalara kadar.55 yaşında abisi başka konuda aşağıdakileri yazmış. 55 yaşında adam size niye kalmaya geliyor?
Benzer bir problemi yaşıyorum kaynım yüzünden. (ki bendeki 55 yaşında sağlıklı bir birey) 3 yıldır eşimle abisi yüzünden kavga ediyoruz.
55 yaşındaki koskoca adam ne için evinize sürekli kalmaya geliyor? sebep ne yani.
ciddi bir rahatsızlık geçirmişsiniz, daha 3 yıllık evlisiniz.. eşiniz abimi kabul et yoksa boşanalım diyor.. siz hala terapist diyorsunuz. zamanınıza yazık.
Sacmalamayin..ne evlilik terapisti? Gerekli oldugunda Kabul etmemis..kuyrugu skisinca hemen evlilik terapisti demis.
Sizinle oynuyor resmen. Babaniza arkanizda. Haytinizi zindan etmeyin
Abisi ekmek elden su gölden asalak gibi yaşayıp, insanların huzurunu bozuyor !!!
Bir cinnet çözer sizin işinizi. Direkt abisine sizi evimde istemiyorum deyin herkes haddini bilsin bu ne be.
Abisi ne kadar yüzsüz ve kötü bir insan. Ne hakkı var huzurunuzu kaçırmaya. Başkasının evinde istenmediğini bilerek nasıl rahat ediyor. Eşinize Allah akıl fikir versin, ne hakkı var sizi zorlamaya huzurunuzu böyle bir konu için kaçırmaya. Sizin ne mecburiyetiniz var eşinizin abisini çekmeye. Üzmemeye çalışın kendinizi çünkü karşınızda ki insanlar empati yeteneği olmayan, saygısız insanlar. Ne desem bilemedim.
Son cümlelerinize binaen anlıyorum ki siz hatayı yalnızca eşinizde görüyorsunuz, terapiyle eşiniz düzelecek eşiniz düzelince de evlilik düzelecek size göre. Bana göre ise hatanın yüzde doksanı sizde. Akıl baliğ olmamış süt bebesi gibi ablasına söyledim babama söyledim hareketlerine girmişsiniz. Ne gerek var? Hayatınızı evinizi evliliğinizi neden kendi elinize almıyorsunuz? Göz dağı vermekle tehditle hiç kimse değişmez hiçbir sorun düzelmez. Eşinize bile söylemenizi gerektirmeyen birkonuyu olabilecek en yüksek seviyede büyütüp dallandırıp inada bindiren sizsiniz. Yapmanız gereken tek şey kaynınıza “hayırdır, sen yeni evli bir çiftin evinde ne arıyorsun, bir değil iki değil böyle düzen mi olur, kardeşinin olduğu kadar benim de evim burası zırt pırt gelip kalmak için benden izin aldın mı? Ayda bir yemek yemeğe çay kahve içmeye beklerim seve seve ama daha fazla seni evime kabul etmiyorum, kardeşinle bir olup beni sindirmeye çalışırsanız buyurun kapı orada ikinizde çıkın gidin evimden yaşayın başbaşa, böyle evlilik olmaz ben sevdiğim için evlendim kocamın kardeşine dadılık için değil, abi kardeş verin kararınızı” demekti.
Hala son bir şansınız var, ya dik duracaksınız ya bakıcılığa devam edeceksiniz ama milletin huzurunu bozmadan ağzınızı kapatacaksınız yada boşanacaksınız
Direkt kaynınızla konuşun.Hastalık durumunuzu da kenara bırakarak yaşça büyük kaynınız sizde niye kalsın ki ? Eşiniz abisi söz konusu olduğu için mantıklı düşünmüyor bunun dışında Farklı problemleriniz yoksa boşanma son seçeneğiniz olsun. Kaynınızdan kaynaklanan bir sorundan ötürü yuvanızı bozmayın derim