- 25 Nisan 2023
- 75
- 49
- 3
- Konu Sahibi otuzbesyas
Eşiniz 37 yaşındaysa abisi 40'larında olabilir. Kocaman adamın gelip ha bire evinizi otel gibi kullanması saçma.
Kalp hastalığı geçirmiş kadınsınız, psikolojik olarak yeni toparlanıyorsunuzdur belki de. Şu halde bir de kocaman adamın pisliğini mi temizleyeceksiniz? Hasta yatağından kalkar kalkmaz eşinizin abisinin hizmetini mi göreceksiniz? Ne münasebet?
Bu abi istenmediğini bilmiyor mu peki? Bunca kopan gürültüden nasibini hiç mi almamış? Babanız hastane sürecindeyken ortalığı yıkmış, hiç mi duyurmamışlar? Yoksa bile bile gelmeye devam mı ediyor?
Eğer istediğim olmazsa ben boşardım şahsen. Terapistten sonra da düzelmezse yani.
Abiye bu konudan rahatsızlık duyduğumu eşimle son kavgamıza kadar hiç söylememiştim. Onu hep idare ederek bu konuyu eşim çözer diye bekledim. Hastane sürecinden sonra beni arayıp gelebilir miyim müsait misiniz dedi, gel abi dedim çünkü artık eşimle bu konuda kavga etmek istemiyordum. Hastanede yaşanan kavgaları ben çok sonradan öğrendim. Ona rağmen gelmiş... Terapistten sonra aile hayatı, aile düzeni, misafirlik ne demektir gibi kavramlar anlaşılmaz ise boşanmak en doğrusu tabi.