Kaynım

10yıldan sonra çocuk sahibi oldum tüp bebek ben de onlardan başka hiçkimseyi düşünmek istemediğim için konu açtım akıl istedim sizlerden

Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum
O nasıl söz, kızım? Sen herşeyi kendi bileğinin hakkıyla emek emek yaptın.
Lütfen biz dinle ve bu toplantıya sen de katıl. Madem sizin hanenizden talepleri var, o halde bunun muhataplarından birisi de sensin.
Bu durum sadece kaynının talebi ile de ilgili değil. Kayınailenin böyle durumlar karşısında nasıl davranmaları gerektiğine de dair bir uyarıdır. Bu hanede tek söz sahibi kişi eşin değildir ve dolayısıyla "seve seve" sana saygı duyacak ve adam yerine koyarak senin de fikrini alacaklar.

Bosarim kocamı yine de bir kuruş vermem . Verirsem de kendimi aptal gibi hissederdim . Üç çocuğunuzun suçu ne ?

Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum
Çok saçma düşünüyorsun . Eşimle ikimiz de mühendisiz ama hiçte mutlu olduğumuz işlerde calisamadik . Eşimin önceden beri hayali yazilimla ugrasmakti . Bir kursa gitti dört yüz bin TL para ödeyeceğiz o sırada işten çıkarıldı yurt dışına gidip altı ay kalmadığı için . Bir yıla yakın küçük çocuğa baktım o daha iyi ders çalışsın diye. Elimizdeki birikimi bitirdik . O bunların hepsini hem maddi hem manevi olarak daha iyi yaşamamız için yaptı . İkimiz de bedeller ödedik. Bu simdi benim gidip ailemden birine araba veya ev bayilmam anlamına gelmiyor . Hadi hastalık olsa anlarım o da değil . Böyle düşünmeyin. Sizde zor anında esinize destek olacaksınız . Evlilik zaten bu demek . Çoluk çocuğun rizkini yedirmeyin . Siz çalışırken çok mu rahatsiniz mesela? Üç çocuk ve iş hayatı ne çok emek veriyorsunuz . Kaldı ki adam asgari ücret alıyor nasıl gecinecekti o ev sizin emeğiniz olmasa . Ayrıca lise bitirip üniversite okuyup atanmak kolay mı? Kendi emeginizi hiçe saymayin

Korkmayın intihar eden öyle edecem demez direk gider yapar.ikincisi o evin ve arabanın büyük kısmı sizde çünkü sizin maaşınız eşinizin kaç katı neden evi onun üstüne yaptınız.en büyük hatayi orda yapmışsınız.esinize diyin karısı altının vermiyor ben niye sıkıntıya gireyim banane onun borcundan.boyle konularda deli oluyorum biri keyiften borç yapsın bizde ödeyelim ohh valla.neymis karısı bilmiyormus öğrensin o zaman siz ogrendiyseniz oda ogrensin

Ölü adama maaş mı yatacakmış, ne alaka

Elin kumar borcunun bedelini küçücük çocuklara ödetmeye çalışıyorlar ama adamın kendi karısı altınlarını satmıyor

Ben destekten yanayım.
Kumarda bile yese aile üyelerine sırt çevrilmemeli.

Karısının altınları bittikten sonra ( ) hala ihtiyaçları olursa birkaç ay bir faturalarını üstlenebileceğinizi veya elinizden geldiğince birkaç ay erzak yardımı yapmaya çalışacağınızı söyleyebilirsiniz ılımlı olmak isterseniz.

Ilımlı olmak istemezseniz de sonuna kadar hakkınız.

Net şekilde konuşun, gerisi aklını kullanamıyorsa hayatına çocuklarını eşini feda ettiği ailesiyle devam eder. Yazık günah.

Karısının altınları bozulsun ne demek haberi yok. Kadının haberi olacak. Bu arada belki de çoktan bozulmuştur onlarda gitmiş olabilir.

Daha adamin esinin altinlari dururken neden herkes para versin ki. Hani gelin hanim icin de kötü eyvallah, ama sizden önce onlarin problemi. Sahsen bir kurus vermem. Bizim bir akrabagimiz da olur olmaz borc yapip herkesten para istemisti. Bazilari kredi cekip yardim etti. Ama ne mi oldu? Borclarin arkasi kesilmedi. Hapise de girdi bir süre. Siz siz olun herkesten önce cocuklarinizin hakkini koruyun..saglik söz konusu olsa yorumum belki farkli olurdu, ama borcu yapmayi bilem ödemesini de kendi.düsünsün

Eşiniz ne cvp verdi bence ortak yapalım demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…