Kaynım

Kadını prensesler gibi yaşatıyor 5yıldızlı otellerde tatil yapıyorlar yüzüne vücuduna sınırsız estetik yaptı üstü başı hep marka bi düğüne bile gitse yardımcı abla tutuyor çocuğuna.
Daha sayamayacağım kadar çok şeyi var..
Eşimin abisinin de ilk söylediği şey “karısına dünyaları verdi şimdi karısında sıra” diye

Boyleleri el ustunde tutulmaya devam edilir
Hepimizin ortak önerisi ya ustunuze alin hocam her seyi ya da eşinizle cok keskin konusun
Kolay mi ev araba almak nelerden fedakarlik yapıyoruz

Benim bi kuzen batınca abisi lüks araçlarını satmıştı. Karısının o kadar aklı kalmıştı ki o arabada. Ki kadın çalışmıyordu maddi bi eklemesi olmamıştı. Sizinkiler sizin parayla alınmış, bi düşünün ne hissedersiniz satılsa
Çok acil aksiyon almanız lazım bence de.

Gerçekten hala eşinin kredisini ödediği, zar zor bir şeylerden kısarak aldığınız evi ve arabayı sırf kardeşi kumar borcunu ödesin diye satar mı ya? O kadar mı saf ve düşüncesiz eşiniz?
Abide de gram akıl yokmuş, maaş kartını vermek ne? Kardeşi daha fazla ve daha rahat kumar oynar, daha çok borca bulaşır ne güzel.. Abiyi de borçlandırır sonra her ikisini de kurtarmak için uğraşır eşiniz artık.
Öncelikle neden iki krediyi de siz ödüyorsunuz? Bırakın yüksek olan ve daha fazla ayı olanı verin eşiniz ödesin artık. Ola ki o da abisi gibi kardeşine maaş kartını verirse yakınmayın sizde. Bu adam borcu olduğunu ve bu malları sizin sayenizde elde ettiğini bilsin artık. Maddi olarak eşiniz de zorlansın artık ki farkına varsın ne yapacağının.
Şerh koydurun bence de ama yapabiliyorsanız evi de arabayı da ortak yapın üstünüze daha garanti olsun. Bu dünyanın binbir türlü hali var. Zerre güven olmaz erkeklere, geçmişte olmamış ama şimdi her malınız ortak olsun tapuda.

Maaş kartını veren abisi değil..
Kumar oynayan şahıs gidiyor maaş kartını en küçük kardeşe veriyor “bunu yengene ver” diyor sözümona intihar edecek ondan.
Eve bi yere de istese bırakabilirdi.Bence blöf.

Erkekler de çok düşünce aramayın.
Kadın akıllı olacak.
Erkekler gaza gelebilir hele de kök aılecı ıse.
Sız kendinizi ve çocuklarınızı koruyacaksiniz.
Erkeklerın aklına güvenılerek yola çıkılmaz.
Benim arkadaşım 3 çocuğu var onun da esı böyle kredı kartını ödeyemiyor odeyemedıkce borcu kaç katına çıktı.
Ondan bundan borç alıyor.
Arkadaşımın da kartları doldu.
Kadın 3 aylıkken çocukları hep ise başlamak zorunda kaldı.
Ama çok naif biri.
Adama carlayamıyor böyle ömür boyu borç ıcınde yaşayacak.
Kaynanası gızlı gızlı kenara para koy diyormuş.
Arkadaşım kendıme bır lıra bıle kalmıyor dedi.

Hee çok yanlış anlamışım ben..
Ayy üf geçsin bu ayakları ya.. Yazın o borçlarla 5 yıldızlı otellerde tatil yapabiliyor ama kafası rahat şekilde. Her koyun kendi bacağından asılır. Oynadığı gibi çözdün sorunu da. Ki çözemez bu saatten sonra, o bataklığa girmiş.
Kayınvalide ve kayınbaba ne diyor bu durumlara, onların haberi var mı?

Parası olmadığından olabilir
İntihar edince eşine maaş nerden kalcakmış, kalsa bile maaş kartı bi şekilde hallolur
Allahım aklı yok ama kullanmaya çalışıyor

Kb bilmiyor kv ağlıyor

Ay kusura bakma ama karı parası yiyen bı ezikle evlisin zaten, sen ezmesen de ezigin teki yani. Kocanin ezik olduğunu senden başka herkes bildiği için senin ödeyip onun üstüne yaptigin ne varsa çat diye elinizden alıp yiyecekler işte....Uyan artık lütfen....

Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum

Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum
Vefa borcun yok, bilerek evlendi kaldıki sen evliyken okumuş atanmışsın bu bi kadın için çok büyük bir şey, yan gelip yatsaydın ne elde edebilecekti sanki. Erkeklere böyle yüz vermeyin vefa borcum vs de demeyin. Binlerce insan okuyo kaçı atanıyor? Başarınızı küçümsemeyin. Konunuzu okuyunca geçen eşimle konuşmamız geldi aklıma onların sülaledede kuzeni kumarda varı yoğu batırdı eşinin -göya- haberi yok, kız eltin gibi lüks içinde milletten kopardıkları paralar ile, karısının altındaki arabayı satmadı gitti yaşlı başlı insanların parasını aldı üç kuruşunu (ağlamalar intihar ederim demeler,yaşlı insan ne bilsin korktu verdi). Sırf ferhundelik yapmayım gelinim diye bi şey demedim içimde tuttum ortalık karıştırdı demesinler diye. Sonra eşimede döndüm sen kumar oynasan valla kusura bakma sana canım feda ama bu can değil ki vereyim bi kuruşumu vermem,mal mülkü üstüme istiyorum bugünün yarınıda var dedim. Oda millet kumar oynadı iş bana nasıl döndü ya dedi ama olsun

Vefa borcu olarak bakmayın buna.
Eşiniz bunları bilerek evlenmiş sizinle.
Siz hiç okumayıp, çalışmayıp da hayatınıza devam edebilirdiniz. Keşke eşinizde sizin kadar mücadeleci olsaydı, asgari ücretin bir tık üstü maaş alan biri olarak kalmasaydı.
Sizin bu tavrınızdan ötürü eşiniz kendi başına bir şey yapamayacağını bilinciyle hareket etmiyor. Başa kakmak değil ama aile içindeki öneminizi siz fark edeceksiniz ki eşinizde ona göre tavır alacak.

Dünden beri bizim olayımız bu tam olarak..
Ben üzerime alacağım dedikçe olay ne ara bana döndü diyor

Aman kendine bisey yapmaz kumarbazlae once kendi paralarini tuketip sonra ailelerine dadanir sonra onlar da vermemeye baslayinca arkadaslarina dadanir colugunuzun cocugunuzun rizkina mi guvenmis ay cok sinirlendim. Umarim esiniz satmaz. Siz de gidin toplantiya esinizin aklina girer bunlar kesin

Çiçek ilk maaşını alıp ilk çocuk dogduktan sonra senin çocuğundan başka kimseye borcun kalmadı. Demeyecektim ama az da dogurmamissin anacım...Bu zamanda bu kadarcik gelirle böyle bir adama hem çalışıp hem 3 çocuk vermek nedir yani? Madem dogurdun şu anda o çocuklardan başka hiç kimseyi hiçbir şeyi dusunemezsin, yok öyle bı lüksün, lütfen saçmalama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…