Kadını prensesler gibi yaşatıyor 5yıldızlı otellerde tatil yapıyorlar yüzüne vücuduna sınırsız estetik yaptı üstü başı hep marka bi düğüne bile gitse yardımcı abla tutuyor çocuğuna.Ben demezdim esi sonucta maddi olarak yardim etmeyi dusunmuyorsa bagimli oldugunu biliyorsa ayrilsin ya da yardim etsin bi sekilde ilimli olmaya calisirdim
Herkesin zor zamanlarda gectigi donemler oluyor ama bazilari cok keskin cizgi koyuyor bunu hic anlamiyorum
Boyleleri el ustunde tutulmaya devam edilirKadını prensesler gibi yaşatıyor 5yıldızlı otellerde tatil yapıyorlar yüzüne vücuduna sınırsız estetik yaptı üstü başı hep marka bi düğüne bile gitse yardımcı abla tutuyor çocuğuna.
Daha sayamayacağım kadar çok şeyi var..
Eşimin abisinin de ilk söylediği şey “karısına dünyaları verdi şimdi karısında sıra” diye
Maaş kartını veren abisi değil..Gerçekten hala eşinin kredisini ödediği, zar zor bir şeylerden kısarak aldığınız evi ve arabayı sırf kardeşi kumar borcunu ödesin diye satar mı ya? O kadar mı saf ve düşüncesiz eşiniz?
Abide de gram akıl yokmuş, maaş kartını vermek ne? Kardeşi daha fazla ve daha rahat kumar oynar, daha çok borca bulaşır ne güzel.. Abiyi de borçlandırır sonra her ikisini de kurtarmak için uğraşır eşiniz artık.
Öncelikle neden iki krediyi de siz ödüyorsunuz? Bırakın yüksek olan ve daha fazla ayı olanı verin eşiniz ödesin artık. Ola ki o da abisi gibi kardeşine maaş kartını verirse yakınmayın sizde. Bu adam borcu olduğunu ve bu malları sizin sayenizde elde ettiğini bilsin artık. Maddi olarak eşiniz de zorlansın artık ki farkına varsın ne yapacağının.
Şerh koydurun bence de ama yapabiliyorsanız evi de arabayı da ortak yapın üstünüze daha garanti olsun. Bu dünyanın binbir türlü hali var. Zerre güven olmaz erkeklere, geçmişte olmamış ama şimdi her malınız ortak olsun tapuda.
Maaş kartını veren abisi değil..
Kumar oynayan şahıs gidiyor maaş kartını en küçük kardeşe veriyor “bunu yengene ver” diyor sözümona intihar edecek ondan.
Eve bi yere de istese bırakabilirdi.Bence blöf.
İntihar edecekmiş de boş iş. Etse de sanane.
Harcarken sıze mı sordu?
Hee çok yanlış anlamışım ben..Maaş kartını veren abisi değil..
Kumar oynayan şahıs gidiyor maaş kartını en küçük kardeşe veriyor “bunu yengene ver” diyor sözümona intihar edecek ondan.
Parası olmadığından olabilirMaaş kartını veren abisi değil..
Hee çok yanlış anlamışım ben..
Ayy üf geçsin bu ayakları ya.. Yazın o borçlarla 5 yıldızlı otellerde tatil yapabiliyor ama kafası rahat şekilde. Her koyun kendi bacağından asılır. Oynadığı gibi çözdün sorunu da. Ki çözemez bu saatten sonra, o bataklığa girmiş.
Kayınvalide ve kayınbaba ne diyor bu durumlara, onların haberi var mı?
Ay kusura bakma ama karı parası yiyen bı ezikle evlisin zaten, sen ezmesen de ezigin teki yani. Kocanin ezik olduğunu senden başka herkes bildiği için senin ödeyip onun üstüne yaptigin ne varsa çat diye elinizden alıp yiyecekler işte....Uyan artık lütfen....Bir kere teşekkür etti bana sayende araba sahibi olduk diye onun dışında hiç demez bu akşam ben olsam alamazdık yapamazdık biliyorsun değil mi falan dedim boş boş baktıhayatta demem o tür laflar ezmek istemiyorum ama ne yapacağı da belli olmaz şuan
Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorumAy kusura bakma ama karı parası yiyen bı ezikle evlisin zaten, sen ezmesen de ezigin teki yani. Kocanin ezik olduğunu senden başka herkes bildiği için neyiniz varsa çat diye elinizden alıp yiyecekler işte....Uyan artık lütfen....
Vefa borcun yok, bilerek evlendi kaldıki sen evliyken okumuş atanmışsın bu bi kadın için çok büyük bir şey, yan gelip yatsaydın ne elde edebilecekti sanki. Erkeklere böyle yüz vermeyin vefa borcum vs de demeyin. Binlerce insan okuyo kaçı atanıyor? Başarınızı küçümsemeyin. Konunuzu okuyunca geçen eşimle konuşmamız geldi aklıma onların sülaledede kuzeni kumarda varı yoğu batırdı eşinin -göya- haberi yok, kız eltin gibi lüks içinde milletten kopardıkları paralar ile, karısının altındaki arabayı satmadı gitti yaşlı başlı insanların parasını aldı üç kuruşunu (ağlamalar intihar ederim demeler,yaşlı insan ne bilsin korktu verdi). Sırf ferhundelik yapmayım gelinim diye bi şey demedim içimde tuttum ortalık karıştırdı demesinler diye. Sonra eşimede döndüm sen kumar oynasan valla kusura bakma sana canım feda ama bu can değil ki vereyim bi kuruşumu vermemBen onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum
Vefa borcu olarak bakmayın buna.Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum
Dünden beri bizim olayımız bu tam olarak..Vefa borcun yok, bilerek evlendi kaldıki sen evliyken okumuş atanmışsın bu bi kadın için çok büyük bir şey, yan gelip yatsaydın ne elde edebilecekti sanki. Erkeklere böyle yüz vermeyin vefa borcum vs de demeyin. Binlerce insan okuyo kaçı atanıyor? Başarınızı küçümsemeyin. Konunuzu okuyunca geçen eşimle konuşmamız geldi aklıma onların sülaledede kuzeni kumarda varı yoğu batırdı eşinin -göya- haberi yok, kız eltin gibi lüks içinde milletten kopardıkları paralar ile, karısının altındaki arabayı satmadı gitti yaşlı başlı insanların parasını aldı üç kuruşunu (ağlamalar intihar ederim demeler,yaşlı insan ne bilsin korktu verdi). Sırf ferhundelik yapmayım gelinim diye bi şey demedim içimde tuttum ortalık karıştırdı demesinler diye. Sonra eşimede döndüm sen kumar oynasan valla kusura bakma sana canım feda ama bu can değil ki vereyim bi kuruşumu vermem,mal mülkü üstüme istiyorum bugünün yarınıda var dedim. Oda millet kumar oynadı iş bana nasıl döndü ya dedi ama olsun
Çünku onun kardeşi.Dünden beri bizim olayımız bu tam olarak..
Ben üzerime alacağım dedikçe olay ne ara bana döndü diyor
Öfff tiyatroya da baslamis kesin kumarbazMaaş kartını veren abisi değil..
Çiçek ilk maaşını alıp ilk çocuk dogduktan sonra senin çocuğundan başka kimseye borcun kalmadı. Demeyecektim ama az da dogurmamissin anacım...Bu zamanda bu kadarcik gelirle böyle bir adama hem çalışıp hem 3 çocuk vermek nedir yani? Madem dogurdun şu anda o çocuklardan başka hiç kimseyi hiçbir şeyi dusunemezsin, yok öyle bı lüksün, lütfen saçmalama....Ben onunla evlendiğimde işim yoktu lise mezunu idim onun desteği ile okudum atandım ona vefa borcum var o yüzden hiç öyle ezmeye çalışmadım ama Şuan ev ve arabamız geleceğimiz söz konusu korkuyorum