Kaynım

Gerçekten satar mı ya ? Az çok kocanı tanıyorsun gerçekten evi ve arabayı satar mı ? Hadi arabayı teklif etti (ki bu da kabul edilemez de ) evi ?

O boş boş bakmalar pek hayra alamet değil.Para vermeye niyetli de söylemeye yüzü yok size ondan öyle bakıyor.Siz bi an önce arabayı üstünüze alıp eve şerh koydurun.Böyle saf kocaya mal mı emanet edilir.Sen ödicen o satacak oldu canım

Bence de şerh koydurun, ayrıca bebeğiniz küçükmüş alın ücretsiz izninizi , eşiniz hem eve baksın hem kredileri ödesin anlasin kiymetinizi

Haklısınız giderim küçük bebeğim var ona rağmen gideceğim.
Eş kişisi aynen anlattığınız gibi.
Bebeği de götürün yanınızda. İyice sokun gözlerine. Bunun maması gıdası, sosyal gelişimi, okulu eğitimi geleceği için çalışıyorum ben deyin. Bununki bitince diğerlerinin ihtiyaçları başlıyor. Siz söyleyin, kumarda kaybedilen paranın bedelini bu çocuklar mı ödeyecek deyin. Belki eşinizin hayır demesi daha kolay olur. Yani arada kalmaktan kurtarırsınız onu da. Yok hala net durmuyorsa da burada kalıyorsun benimle eve gelmiyorsun, eşyalarını toplar getiririm deyin.

Aşko benim dayımın kızının kocası kardeşinin kumar borcu için evi sattı ablama da başka ev buldum o evi aldım falan demiş ablam be olduğunu anlamadan başka eve taşındı sorduk abi noluyor diye düşeş ev geldi burayı sattım orayı aldım dedi ama bi şeytanlık var sattığı ev eski aldığı ev yeni neyse ablam seviniyor yeni evim falan var diye eve oturdu sonra söyledi kiraya çıkmışlar kocası kardeşimin kumar borcu için sattım evi diye kalan biraz paraylada 2 bilezik almış ablama kaç gün kahroldu ablam maalesef kumar borcu çok kötü bir şey ve yine maalesef kendine zarar verebiliyorlar sen bence eltinle konuş karısı bilezik takacak sen çoluğun çocuğun rızkını mı vereceksin

yenGEnC benim olay ciceginkinden epey farklıydı ama kısaca boşanma surecimi anlatayım. Ben hiç tehdit etmedim, boşanma lafı geçirmedim direkt avukata gidip protokol hazirlattim ev araba birikim hesabi ve velayeti dahil ettim koydum önüne imzaladı. Duruşma tek celse oldu, benim adam hiç sorun çıkarmadı. Bizde kumar aldatma kökaile sorunu borc filan yoktu ev büyük oranda benim miras payimla alınmıştı ve tek çocuk var. Çiçeğin durum farklı, bence hemen şerh koydur Mrs-cicek , kizan kızsın ölen ölsün, deli misin sen ev satıp kaynin kumar borcunu oduycen? İhtimali bile çıldırtır insanı hele ki 3 çocukla...

Son düzenleme:
Böyle bır olayla imtihan olurum diye çok korkuyorum.
Burada yazılanları okudukça..
Milletin canı çıkyor üç kurus kenara koyacağım diye.
Hem çalış hem çocuk bak..
Hatta çocuğa yabancı bakıyor kadınlar çalışınca.
Bır de böyle milletin kumar borcunu ödeyeceğim.
Hemen şerh koydurun.
Tam cınnet gecırme sebebı.
Hersey sızın paranızla alınmış bırde.

Ne guzel dunya hayatimiz bu ruh hastalariyla dolu yap yap yap sonra kendini vuracagim de. Milletin kit kanat kenara attigina goz koy. Vursun kendini o zaman. Yada karisi altinini versin. Siz neden evi arabayi esinizin ustune yaptiniz onu anlamadim. Siz atanmissiniz esinizinde size cok faydasi yokki onun aldigi maas cocuklarin yemegine yetmez. İste mal paylasimi boyle gubler için var. Esiniz zorda kalsa anlarim ama ailesinde her fert boyle tehdit ettiginde bir mal mulk mu gidecek. Esinizin yumusak damari bu muhtemelen burdan girecekler. İstedigi kadar durgun olsun. Kendi kazandigini verebilir kardesi. Ama ben kendi parama dokundurtmazdim

Ev ipotekli mi? Kredi bitmeden satamaz zaten eğer ipotekliyse
Alıcı taraf ipoteği ödeyip üstünü satıcıya ödüyor , aynı gün satış gerçekleşiyor. Hatta alıcı taraf krediyle yapacaksa bu işlemleri, banka direkt hallediyor. Biz birkaç kez alıp sattık bu şekilde de yaptık.

Aynen ya, hele ki çalışan bir kadın için böyle ekonomik kayıplarin sonuçları ihanetten bile ağır oluyor. Adam aldatsa ç.kün düşsün pis herif der çat diye koyarsın kapının önüne yoluna bakarsın ama yıllarca her gün sabahın köründe kalkıp döktüğün alinterine, emeğine, seneler boyu çocuğun için evde-işte köpek gibi çalışarak kuruş kuruş yaptığın birikime çökülünce telafisi hiç kolay olmuyor.

Son düzenleme:
Saf degil aslinda kocasi kurnaz. Bilerek morali bozukmus gibi yapiyor çiçek vicdana gelsin diye

Kaynimin karisi kocasini dusunmeyecek benim esim kardesine yardim edecek ben o esi yolarim
Ayni durum bizimde basimizda kumar degil sukur ama esimin kardesi bizim alip kredisini odedigimiz evde anne ve babasiyla oturuyor diye evden hak iddia ediyor!esime dedim ben susuyorsam sana saygimdan benim agzimj actirmasinlar o evi sana sattirir buradan baska ev alir hallerinede donup bakmam dedim
Net olacaksiniz esinizde hicbisey yapmayacak
Zaten eltinize gicik oldum benim esim zorda olacak altinim olsa napim ya bidaha ayni halta dusecek bilsemde veririm ya da ayrilirim adamdan
Araba ve ev icin ustunuze alin ya da serhe basvurun

Çok naif bir kadınsınız yerinizde olsam ortalığın altını üstüne getiririm, bunu düşünmesi bile kabahat. Biraz dişinizi gösterin

Eşi versin altınlarını siz niye veriyorsunuz olmayan paranızı.
Eşinizle ćok net konuşun,siz evi ne bileyim arabayı satıp verseniz yine ilk fırsatta kumar oynayacak biri için değer mi?
Tedavi olmalı,kumar bir bağımlılık.
Ayrica dikkat edin,kumar oynayanlar aileden,oradan buradan para bulabilip borcu kapatınca tekrar başlıyorlar her zaman. Bunun sonu yok.
Gerekiyorsa üzerinize alın,eşimin üzerine desin eşinizde,onun eşi vermiyorsa altın,eşiniz de pekala diyebilir "eşimin üzerine zaten eşimin de hakkı var,birlikte çalışıp aldık,borcumuz hala devam ediyor,o hayır dedikten sonra ben birşey yapamam" diye.

Borcu olan evi / arabayı satıp parayı istediğiniz gibi kullanabiliyormusunuz? Banka demiyormu bana olan borcun ne olacak diye?
Evi arabayı, borcu olmasa bile satıp kardeşinin kumar borcunı ödeme ihtimali olan adamın çıkaracağı kavgaya güler geçerim, muhatap bile almam, satamaması için hangi yol varsa ona başvururum şahsen.

Eltiye de kizmanin alemi yok. Elti burda konu açsa sakın verme altınlarını, hemen boşan, ailesi uğraşsın derdik. Değil mi?

Eltiye de kizmanin alemi yok. Elti burda konu açsa sakın verme altınlarını, hemen boşan, ailesi uğraşsın derdik. Değil mi?
Ben demezdim esi sonucta maddi olarak yardim etmeyi dusunmuyorsa bagimli oldugunu biliyorsa ayrilsin ya da yardim etsin bi sekilde ilimli olmaya calisirdim
Herkesin zor zamanlarda gectigi donemler oluyor ama bazilari cok keskin cizgi koyuyor bunu hic anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…