Kaynım bizden 7 gün önce 2. Düğününü yapmayı düşünüyor

Kimse kusura bakmasın elti ve eşinin kardeşinin yaptığı hiç doğru değil resmen takılar bize gelsin onlardan önce biz önde olalım telaşesi.Hiç mi gün kalmadı ayrıca 1 hafta arayla aileleri de zora sokuyorlar .Aile nasıl izin vermiş çok garip.

Ayrıca herkes konu sahibini eleştirmiş yeni gelinsin diye ilgi bekliyorsun demişsiniz de tabikide asıl ilgi onda olacak? ilk defa evlenen o akrabalar bile ona takı takarlar çünkü diğer kardeşe önceden takmışlardır.Asıl elti burada ilgi budadalığı yapmış düğünü öne almış kimse niye bunu eleştirmiyor? ama şu konuda katılmıyorum size konu sahibi : 3 . evlilik diye vurgulamak yanlış kimin ne olacağı belli olmaz insanları yargılamamak lazım sinirinizi anlıyorum ama olan olmuş.

Kendi düğününüze odaklanın kendiniz için mutlu olun, elti de orta yerinden çatlar zaten :)

Kimse kusura bakmasın elti ve eşinin kardeşinin yaptığı hiç doğru değil resmen takılar bize gelsin onlardan önce biz önde olalım telaşesi.Hiç mi gün kalmadı ayrıca 1 hafta arayla aileleri de zora sokuyorlar .Aile nasıl izin vermiş çok garip.

Ayrıca herkes konu sahibini eleştirmiş yeni gelinsin diye ilgi bekliyorsun demişsiniz de tabikide asıl ilgi onda olacak? ilk defa evlenen o akrabalar bile ona takı takarlar çünkü diğer kardeşe önceden takmışlardır.Asıl elti burada ilgi budadalığı yapmış düğünü öne almış kimse niye bunu eleştirmiyor? ama şu konuda katılmıyorum size konu sahibi : 3 . evlilik diye vurgulamak yanlış kimin ne olacağı belli olmaz insanları yargılamamak lazım sinirinizi anlıyorum ama olan olmuş.

Kendi düğününüze odaklanın kendiniz için mutlu olun, elti de orta yerinden çatlar zaten :)
Kendi düğününe odaklandığında ve mutlu olduğunda eltisi neden orta yerinden çatlıyor anlamadım

Tabikş hayır ben takıdan dolayı değil de manevi anlamda rol çalınıyo rresmen ben daha yeni gelinlken birden gündem 3 defa evlilik yapmış taze geline döndü..
Konuyu neden 3. Evlilik diye ikide bir gündem ediyorsunuz? 3.evlilik ayıp birşey mi? Ne demek taze geline döndü. Her yeni şey tazedir zaten. Siz de 3. Evlilik yapabilirdiniz. Senin ilk evlilik olması senin değerini artırmıyor.

Konuyu neden 3. Evlilik diye ikide bir gündem ediyorsunuz? 3.evlilik ayıp birşey mi? Ne demek taze geline döndü. Her yeni şey tazedir zaten. Siz de 3. Evlilik yapabilirdiniz. Senin ilk evlilik olması senin değerini artırmıyor.
Elbette her gelin haklıdır ve istekte bulunabilir ama 3. bir gelin ilk defa evlenen bir geline ne takılacakmış bende aynısından istiyorum diyemez kimse kusura bakmasın çben altın açısından bakmıyorum konuya ama elti her seferinde konuyu altına çeviriyor.

Elbette her gelin haklıdır ve istekte bulunabilir ama 3. bir gelin ilk defa evlenen bir geline ne takılacakmış bende aynısından istiyorum diyemez kimse kusura bakmasın çben altın açısından bakmıyorum konuya ama elti her seferinde konuyu altına çeviriyor.
Ayrıca yapılan altını da nişanlım yaptı anne babası değil. Hakkı yok istemeye yani.

Bu iş erkeğin ailesinde biter. Yalana takma diyemezsiniz. Ama bir hafta önce düğün yapılmasına erkeğin ailesi ses etmiyorsa bence sorunu aile de arayın. Ailesi sizin başınızi ağrıtir gibi. Bence eltiden önce bunu düşünün.

Bakın konu altın değil para değil. Benim için asıl konu ben aylar öncesinden düğün günü belirlememe rağmen benden 1 hafta önceyee gün almaları ve daha öncesinde evlilik deneyimi olan bir kadına görmüş geçirmiş bir kadına benden daha fazla şey yapılması. Onlar için ev aramaları davetiye çıkarmaları imam nikahı davetiyesi vs hazırlanmaları. Oysa bunların hiç biri benim için konuşulmuyor neden?

ben sizi haklı buldum konu sahibesi yani, 2 kere 3 kere boşanan bir kayın kardeşi evlenecek diye koştur koştur 1 hafta öncesine tarih alıyor ... Evlenmişsin 2 kere ayrıca ne takısı Allahın aşkına her düğününe insanlar ayrı ayrı mı takı takacak. Saçmalık tamamen , abi de tuhaf, aile de tuhaf garip bir aile. Nişanlın konuşmayacak dimdirekt abisine açıp ağzına geleni sayacak.Ailesine de söylesin böyle saçmalığa göz yumuyorsanız gelmeyin istemiyorum altın altın diye yanıp tutuşuyor berikiler madme alın onların olsun diyecek. Umarım nişanlı yeterince dişlidir:KK51:

Bakın konu altın değil para değil. Benim için asıl konu ben aylar öncesinden düğün günü belirlememe rağmen benden 1 hafta önceyee gün almaları ve daha öncesinde evlilik deneyimi olan bir kadına görmüş geçirmiş bir kadına benden daha fazla şey yapılması. Onlar için ev aramaları davetiye çıkarmaları imam nikahı davetiyesi vs hazırlanmaları. Oysa bunların hiç biri benim için konuşulmuyor neden?

Madem derdiniz taki degil normalde herkesin evini, davetiyesini aileler mi dusunuyor ya?
Bizim evin esyalarini, dugun yeri ve davetiyeleri kimse dusunmedi kendimiz yaptik
Herkesin dugun aile ici sureclerine hakim degilim ama kuzenlerim de kendileri gidip sectiler diye biliyorum.

Gorumceyle eltiniz ayni şehirde ve ayni işyerinden tanisiklar diye yapiyorlardir niye bu kadar kendinizi yirtiyorsunuz anlamadim. Gorumceyle kv bir olur mu? Biri genc biri yaşli kadin siizn davetiye pesinde mi koscak
Bu kadar da fesatlikla kendinizi yiyip bitirceksiniz anca

Öyle bir düşünceleri yok öyle olsa altınlar kime takılacak bide o var? Bölüşme zorunda kalırlar.. Altın önemli değil benim için ama realist bakarsak öyle..
Bence altın senin için önemli evet hoş olmamış ama kıskançlık var sende biraz sanki

ben sizi haklı buldum konu sahibesi yani, 2 kere 3 kere boşanan bir kayın kardeşi evlenecek diye koştur koştur 1 hafta öncesine tarih alıyor ... Evlenmişsin 2 kere ayrıca ne takısı Allahın aşkına her düğününe insanlar ayrı ayrı mı takı takacak. Saçmalık tamamen , abi de tuhaf, aile de tuhaf garip bir aile. Nişanlın konuşmayacak dimdirekt abisine açıp ağzına geleni sayacak.Ailesine de söylesin böyle saçmalığa göz yumuyorsanız gelmeyin istemiyorum altın altın diye yanıp tutuşuyor berikiler madme alın onların olsun diyecek. Umarım nişanlı yeterince dişlidir:KK51:
Nişanlıma söyledim şuan elinden geleni yap bizim için dedim oda desi ne ben damatlığımı yaşıyabiliyorum ne de sen gelin olsrak mutlu oluyorsun diyor. Hakkımıza girdiler resmen.. Mesela benim ailem kızımız evlenecek diyip el üstünde tutuyor ben evlenmeden önce ailem benle gezmeye çıkıyor çeyiz düzüyor evlenşnce şöyle böyle yaparsınız diye hevesli. Ama nişanlımın ailesinde nişanşım damat gibi sadece 2 3 ay yaşabildi hemen ardından abisi 2.defa evlilik telaşına girdi. Rolü çalınmış oldu. Çocuk mutlu değil damat gibi hissedemiyor kendi ailesinde. Benşm ailemde daha mutlu çocuk

Kendi düğününe odaklandığında ve mutlu olduğunda eltisi neden orta yerinden çatlıyor anlamadım
Ay çok açık değil mi bile isteye düğünlerini fırsatçılık yapıp öne çekmişler.Böyle karakterde olan birisi çatlar tabi mutlu olmasından .

Şu paragrafa beğenmedim atanların düğününden 1 hafta öncesine düğün sıkıştırılsa bir şey demeyecekler anlaşılan.Bayağı komikler

Yorumlar şaka gibi, konu sahibesine fesat yazanlar olmuş. Arkadaşlar şaka mısınız, abinin yaptığı normal mi, düğün tarihi alan kardeşinin ardından atlı var gibi koşup 1 hafta öncesine düğün yapıcam diyor. Bunda var mı iyi niyet?? tamamiyle saçmalık altın para toplayalım diye bu kadar. Ayrıca evet 2 kere 3 kere evlenen insanda ne düğün hevesi olur Allah aşkına, konu sahibesi ilk kez evlenecek, hevesini boğazına diziyorlar resmen. Tamamiyle kafadan sakat bir aile, konu sahibesine kolaylıklar diliyorum bunların hiçbiriyle görüşmezdim bana kalsa ayrılırdım.

Back
X