Kaynanayla tartışma yok yere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hayatımı anlatam samanyolu dizisi çıkar artık . Ya haklısınız ben tam bir aptalım aptal hep iyi düşündüm hep acıdım kendşme yapabildiğim kötülüğü en çok ben kendime yaptım biz çok kısıtlanarak büyüyen kızlardık doğu malum gözüm hep kapalıydı hep kendimi sıyırmaya çalışsam eşim beni engellerdi kaynanam bana paramı çaldın sen bile dedi eşimşn sesi çıkmadı bende eli kolu bağlı aptal gibi devam ettim gitmeye hizmet etmeye acınaya arasanız benşm gibi bir mal bulamazsınız kaç kere kafamı vurdum duvara psikolojim bozuldı insanların kötülüğünden anlayamıyodum görmüyordum ama şimdi anlıyorum ce görmek istemiyorum

Artık 17 yaşında değilsiniz ama değil mi? Bırakın o zaman öyle oldu böyle olduyu şimdiye bakar. Eltiniz yapmak istemiyor yapmıyor, siz de yapmak istemiyorsanız ama o yapmıyor diyeceğinize ben yapmak istemiyorum diye söyleyin açıkça siz de yapmayın. Biriniz yapıyor diye öteki de yapmak zorunda değil. O gelir sen gelmezsinin nesi kötü? Evet gelmiyorum diye çekilin kenara fırsatı gelmiş işte ayağınıza.

Bu kadar narin olmayın ama canım siz de. Yazdıklarımda zerre kadar kırılacak bir şey yok. Çoluk çocuk sahibi koca kadınsınız. Sosyalleşin kurslara gidin, eğitim durumunuzu bilmiyorum ama yükseltmek için dışarıdan okuyabilirsiniz. Arkadaş da edinebilirsiniz zor değil. Şu kayınvalideye bağımlı yaşamayı bırakın artık.

Eşim bana gurursuzsun demedi demedi ben şimdi diyorum yani beni öyle hala işe annesine iterek bana o durumda kalmamı istiyor demek istiyorum . Kendime gurursuzu ben diyorum

Evet benim sinirimi bızan bende sinşr sıkışması bel fıtığı çıktı 500 m2 evi temizlemekten kaynanam hala sen zaten yapmazsın etmezsin onu çağırsam zaten gelir gider diyor sizden akıl almak istiyorum aklım olsaydı zaten buraya yazarmıydım gözümü açmak istiyorum hiç bu pozisyonlara gelmedim bu zamana kadar

Kaynanam eltime yapmak istemiyor demiyor hiç yapmamsına rağmen sen zaten yapmazsın o yapar diyor bende ikisini kendi haline bıraktım eltim zaten sinsi beni kullanıyor yeni farkına vardım maalesef ne safmışım allah belamı versin

Bosanabileceginizi dusunmuyorum. Bu yuzden baska seyler dusunmek lazim. Ise girme imkaniniz var mi? Kasiyerlk, satis danismanligi gibi isleri yapabilirsiniz. Esinize "guzellikle ve kesinlikle kayinvalidenizden sikayet etmeden" evde cok bunaldım, calismak istiyorum diyebilirsiniz. Eger ise baslarsaniz kimse sizden ev isi ve yemek beklemez. Bu cehennem ortamindan biraz olsun uzaklasirsiniz

17 yaşında aile baskısı ile mi evlendiniz ? Görücü usulu mü ? Ailenizin evinde de hep iş mi yapardınız?

Onu demiyorum yani boşansaniz sizi istemiyor mu aileniz?
Emşn ol boşanmayı daha dün istiyoedum ailemde kabul eder şuan çok pişmanlar hatta beni verdiklerşne herleyi düzeltip kuramadığım ailemi artık kurup mutlu olmak istiyorum. Herkes evinde mutluykenn neden ben huzursuz olayım ki bende sorunların hepsini tek tek ortadan kaldıracağım kendime yeterli özeni gösttereceğim . Bana bşraz fikir sunarmısınız nasıl çıkıcam bu işin içinden . Bundan sonra nasıl davranmak gerek

Mesela bana biri öyle bağıramaz ha bir hata yaptı bagirdi sonucu tüm işimi gücümü bırakıp onunla uğraşırım. Yaptığına da yapacağına da pişman olur. Size zarar verenlerden uzak durun. Herkesin bir hayatı var. Bunu doğru kullanmak gerek. İyilik meleği gibi ortada dolaşmayı doğru bulmuyorum içimden ne zaman gelirse yardıma o zaman gidiyorum. Böylece yaptığım iyiliği dillendirmiyorum. Ama gidenlerin çoğunun yapmayanları sorgulaması, gitmemelerini sorgulaması doğru gelmiyor. Kimsenin gözüne girmeye gerek yok çünkü bir gün yapmazsan en kötüsü sen olursun. Bunu bir kere yaşamışsam ikinciye izin vermek hakarettir kendime. Ve ben kendim için degerliyjm böyle düşünerek kendinizi sevin. Kayıp ruhunuzu bulun.

17 yaşında aile baskısı ile mi evlendiniz ? Görücü usulu mü ? Ailenizin evinde de hep iş mi yapardınız?
Evet baskıcı ailem vardı açıkçası babam beni başkası ile evlendirecekti bende istemedim bu okumuş daha iyidir dedim ebn evlendim diğer kişiyle evlendmek istemedim

Evet baskıcı ailem vardı açıkçası babam beni başkası ile evlendirecekti bende istemedim bu okumuş daha iyidir dedim ebn evlendim diğer kişiyle evlendmek istemedim
Anladım durumunuz zor. En güzeli arada yapıp arada yapmamak bu durumda. Sizi kullanmaya alışmışlar çünkü.

Çok haklısınız ama benim içimi allah biliyor asla ben yaptım sen yapmadın sorgulamasına girmiyorum asla hatta benim eltim büyük benden ama ben ona ablalık ettim onunla konuştum bak ben böyle oldum ama sana izşn vermem gidersen iş olursa benide çağır sana destek olurum. Asla tek iş yapma kendini yalnız hissetme. Bende senşn yanındayım hatta başkarda kaynanam söylenşrdi neden gelmiyor ben alışmamıştır biley olmaz kızma derdim o geldiğinde hep onunla otururdum evime gelmez ben onun evine giderdim hep iş olsa yaprdım ona ama zaman içinde artık beni kullandığını hissettim ben iş yaparken hemen toplanıp kalkıp evine giderdi umursamazdı hatta bi kere aman ben yapmıyorum sende yapma dedş ogğn bugündğr kalbim çok kırık lütfen yargılamayın ama aptal olduğumu bende bilşyorum hatta geçen annemgile gittiğimde anneme kızdım sen hep bizi iyilik alemşnde gibi yetiştirdin hiç ortam göstermedin hep eziyet ettin diye kızkardeşkerimede böyle yapma diye falan hep çıkıltım

Kaçarak mı evlendiniz onu anlamadım? Hani yaş da küçük yol bilmez iz bilmezsiniz ne işiniz var başka şehirde?

Eltim yapmak istemiyoeum demiyor yaparım diyip yapmıyor sinsi tarlı dilli ben hep safım yaptığımı göe sokama. Aman ne yaprımki derim o öyle değil kocasınjda eline almış koca bğyükneltimdende aynı şekil çektim
Kaçarak mı evlendiniz onu anlamadım? Hani yaş da küçük yol bilmez iz bilmezsiniz ne işiniz var başka şehirde?
hayır babam başkasına vericekti istemediğim biri bende bu okumuş iyidir diye bunu seçtim görücü ğsulü yşne

Siz niye eltinizi kıskanıyorsunuz tüm suc sizin. Yapmayın kimsenin işini bakmayın kimsenin çocuğuna da. Hayır deyin oturun evinizde.

Siz niye eltinizi kıskanıyorsunuz tüm suc sizin. Yapmayın kimsenin işini bakmayın kimsenin çocuğuna da. Hayır deyin oturun evinizde.
Aklım olsaydı burdamı olurdum ben akıl alamaya ilk defa kaynanama çıkıltım aa neler demedi . Benimde aklım ermşyordu ne yaptığımı bilmiyordum daha bu sene aklım başıma geldi

Aklım olsaydı burdamı olurdum ben akıl alamaya ilk defa kaynanama çıkıltım aa neler demedi . Benimde aklım ermşyordu ne yaptığımı bilmiyordum daha bu sene aklım başıma geldi
Hiç geç değil. Artık kendinize ve çocuklarınıza kıymet verin. Bir de eski günleri düsünmeyin bugününüze bakın. Kimseye saygısızlık yapmayın ama mesafeli olun.

Sayenizde konuyu okudum teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…