- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Yok kardesim est sen niye uzuceksin sen naptinki annem utansin ele muhtaç etti bni siz neler yasadiniz acılar paylaştıkça azalir hafifler en azindan Bi nebzeÇok üzgünüm seni üzmek istemedim asla sorarak. Kusuruma bakma bilemedimyattığı yer incitmesin ozaman hayatım dik başlı olcaksın bu hayatta ezdirmiceksin kendini asla bu hayatta zehir gibi olucaksın yoksa çok ezerler. Ben çok geç öğrendim..
Derim demesinede yuvaya çok karisiolar kardeş yarin oburgun anneligime iyi deyapsam mana bulacaklar birde cocugumu doldururlar diye korkuyorum bni sevmiolaryaHerşeyi kendim yapmak kendim öğrenmek tecrübe etmek istiyorum gerekli oldugunda annene sorarım deyin eşinize
Yok tatlim hızlı yazdığımdan olduKonudan ziyade konu sahibesi “y” harfiyle küstünüz mü acaba ?
Neler yaptı o cadaloz anlatirmisiniz birazBen çok çektim o cadıdan,2 hamileliğimi de zehir etti 6 yıldır onunla yaşıyorum
Yani tam bilmiyorum çok örnekleri yok sadece birini tanidim oda sinir hastasi olmus kayınvalide ölmüş ama kocasıyla düşman gibi şimdi aynı evde doğurduğu çocukları bile gelip ilgilenmiyor yaşlı hasta kadınlaSence ...
Yok öle bir ihtimalBaşlığa istinaden yazıyorum. Kaynanasız büyütme ihtimaliniz mi var?
Aşko bi gün sana özelden yazcam şuan taşınıyoruz ilk firsatta dertleşiriz inşYok kardesim est sen niye uzuceksin sen naptinki annem utansin ele muhtaç etti bni siz neler yasadiniz acılar paylaştıkça azalir hafifler en azindan Bi nebze
Yok öle bir ihtimalBaşlığa istinaden yazıyorum. Kaynanasız büyütme ihtimaliniz mi var?
Tamam kuzum ins bende isterim dertlesmek suan tek derdim bebegimzaten onun mutlu birdunyaya gozlerini acmasi kocam kaynanamumrumda bile değilAşko bi gün sana özelden yazcam şuan taşınıyoruz ilk firsatta dertleşiriz inşcanını sıkma gebeliğin tadını çıkar kimseye kulak asma he he de geç kafana tokadan çicekten başka bişey takma
Anladım canım zor durum bebek olmasa terk et dicemde daha bebek var şuan allah yardımcın olsun canım kafana takma takma derken yani oralı olma bırak konussun dursunlar istediği kadar yırtsın kendini..Yok öle bir ihtimal
Tamam kuzum ins bende isterim dertlesmek suan tek derdim bebegimzaten onun mutlu birdunyaya gozlerini acmasi kocam kaynanamumrumda bile değil
Ya basimi belaya sokturcaklar zor tutuyorum kendimi ama bebegim var yapamam bisi o kadar nefret ettim yaniAnladım canım zor durum bebek olmasa terk et dicemde daha bebek var şuan allah yardımcın olsun canım kafana takma takma derken yani oralı olma bırak konussun dursunlar istediği kadar yırtsın kendini..
Hep şikayetler Ay Nilüfer şunu yapmadı bunu yapmadı,bunu niye böyle yaptın eş denilen adam da hiç yanımda olmadı,2 iç hamileliğim daha berbat geçti uzakta Moskova’da yaşıyorum telefonumu benden aldı eşim denilen adam,onların da işine geldi.anne babama sövmeler bana el kaldırmalar hangisini söylesem acaba.şimdi öbür gelinleri benim intikamımı iyice alıyor eh ne demişler alma mazlumunahını çıkar aheste ahesteNeler yaptı o cadaloz anlatirmisiniz biraz
Kaynananizmi el kaldırdıHep şikayetler Ay Nilüfer şunu yapmadı bunu yapmadı,bunu niye böyle yaptın eş denilen adam da hiç yanımda olmadı,2 iç hamileliğim daha berbat geçti uzakta Moskova’da yaşıyorum telefonumu benden aldı eşim denilen adam,onların da işine geldi.anne babama sövmeler bana el kaldırmalar hangisini söylesem acaba.şimdi öbür gelinleri benim intikamımı iyice alıyor eh ne demişler alma mazlumunahını çıkar aheste aheste
Yasanabilir bir şehir bulamiyoruzki kiralar pahali bulundugumuz yerdede kiralik ev seçeneği çok yok uygun fiyata yok hicdaha doğrusu nereye gidebilirizkiTaşının imkanınız varsa
O da oğlu da.o ben 8 aydayken terlik fırlattı üstüme ki neden çaydanlık temiz değil (o aralar evlerini satışa sunmuştular adam geliyordu bakmağa,sanki adam çaydanlığa bakacaktı)Kaynananizmi el kaldırdı
Durduk yere mi yani firlattiO da oğlu da.o ben 8 aydayken terlik fırlattı üstüme ki neden çaydanlık temiz değil (o aralar evlerini satışa sunmuştular adam geliyordu bakmağa,sanki adam çaydanlığa bakacaktı)
Hahaaaa guldurdunuz beni Allah da sizi güldürsün ins vallahi doğruKaynanayla salatalik bile yetistirilmez. Ne cocugu.
Çaydanlığı temizlemediğim içinDurduk yere mi yani firlatti
Yuh artık insan değilmiş bence o once pis kirli kalbini temizlesin önce çaydanlık temizlemek kolay vallahi sinirlendim şuan ofyaÇaydanlığı temizlemediğim için
Ev babasının evi bide bilmiyorum zorla bile girmeye kalksalar yanimda destekcim kim olurE açmayın siz de. Kapıyı kırıp girecek halleri yok. İstemiyorum diyeceksiniz. Belli ki insanlar normal değil, halden anlamıyor. Eşinize de söyleyin konuşsun, ayar versin ailesine. Ne münasebet, siz niye bakasınız eşin amcasına? Kira vermiyorsunuz diye orada oturmaya katlanıyorsunuz sanırım ama imkan yaratın taşının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?