• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla çocuk buyutmek mantıklı mı?

Çok üzgünüm seni üzmek istemedim asla sorarak. Kusuruma bakma bilemedim 🙏🏼 yattığı yer incitmesin 🙏🏼 ozaman hayatım dik başlı olcaksın bu hayatta ezdirmiceksin kendini asla bu hayatta zehir gibi olucaksın yoksa çok ezerler. Ben çok geç öğrendim..
Yok kardesim est sen niye uzuceksin sen naptinki annem utansin ele muhtaç etti bni siz neler yasadiniz acılar paylaştıkça azalir hafifler en azindan Bi nebze

Yok kardesim est sen niye uzuceksin sen naptinki annem utansin ele muhtaç etti bni siz neler yasadiniz acılar paylaştıkça azalir hafifler en azindan Bi nebze
Aşko bi gün sana özelden yazcam şuan taşınıyoruz ilk firsatta dertleşiriz inş🙏🏼♥️ canını sıkma gebeliğin tadını çıkar kimseye kulak asma he he de geç kafana tokadan çicekten başka bişey takma😘

Başlığa istinaden yazıyorum. Kaynanasız büyütme ihtimaliniz mi var?
Yok öle bir ihtimal
Aşko bi gün sana özelden yazcam şuan taşınıyoruz ilk firsatta dertleşiriz inş🙏🏼♥️ canını sıkma gebeliğin tadını çıkar kimseye kulak asma he he de geç kafana tokadan çicekten başka bişey takma😘
Tamam kuzum ins bende isterim dertlesmek suan tek derdim bebegimzaten onun mutlu birdunyaya gozlerini acmasi kocam kaynanamumrumda bile değil

Yok öle bir ihtimal

Tamam kuzum ins bende isterim dertlesmek suan tek derdim bebegimzaten onun mutlu birdunyaya gozlerini acmasi kocam kaynanamumrumda bile değil
Anladım canım zor durum bebek olmasa terk et dicemde daha bebek var şuan allah yardımcın olsun canım kafana takma takma derken yani oralı olma bırak konussun dursunlar istediği kadar yırtsın kendini..

Anladım canım zor durum bebek olmasa terk et dicemde daha bebek var şuan allah yardımcın olsun canım kafana takma takma derken yani oralı olma bırak konussun dursunlar istediği kadar yırtsın kendini..
Ya basimi belaya sokturcaklar zor tutuyorum kendimi ama bebegim var yapamam bisi o kadar nefret ettim yani

Neler yaptı o cadaloz anlatirmisiniz biraz
Hep şikayetler Ay Nilüfer şunu yapmadı bunu yapmadı,bunu niye böyle yaptın eş denilen adam da hiç yanımda olmadı,2 iç hamileliğim daha berbat geçti uzakta Moskova’da yaşıyorum telefonumu benden aldı eşim denilen adam,onların da işine geldi.anne babama sövmeler bana el kaldırmalar hangisini söylesem acaba.şimdi öbür gelinleri benim intikamımı iyice alıyor eh ne demişler alma mazlumunahını çıkar aheste aheste

Hep şikayetler Ay Nilüfer şunu yapmadı bunu yapmadı,bunu niye böyle yaptın eş denilen adam da hiç yanımda olmadı,2 iç hamileliğim daha berbat geçti uzakta Moskova’da yaşıyorum telefonumu benden aldı eşim denilen adam,onların da işine geldi.anne babama sövmeler bana el kaldırmalar hangisini söylesem acaba.şimdi öbür gelinleri benim intikamımı iyice alıyor eh ne demişler alma mazlumunahını çıkar aheste aheste
Kaynananizmi el kaldırdı

E açmayın siz de. Kapıyı kırıp girecek halleri yok. İstemiyorum diyeceksiniz. Belli ki insanlar normal değil, halden anlamıyor. Eşinize de söyleyin konuşsun, ayar versin ailesine. Ne münasebet, siz niye bakasınız eşin amcasına? Kira vermiyorsunuz diye orada oturmaya katlanıyorsunuz sanırım ama imkan yaratın taşının.
Ev babasının evi bide bilmiyorum zorla bile girmeye kalksalar yanimda destekcim kim olur

Back