- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Annesi hayatta ondan anlasamiyoruz pek aslindaBu kocayla anlaşabildiğinize emin misiniz? Sorunların ana sebebi bu annecilik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi hayatta ondan anlasamiyoruz pek aslindaBu kocayla anlaşabildiğinize emin misiniz? Sorunların ana sebebi bu annecilik.
Oldu artikAllah yardimcin olsun cocuk olayina girme kendine biraz deger veriyosan
Siz aileyle birlikte mi yiyip içiyorsunuz? Adamın ekonomiden haberi yok herhalde. 10 bin lirayla nasıl birikim yapacaksınız da ayrı eve çıkacaksınız, hangi dünyada yaşıyor o? Garibansa, size düzgün yaşama şartlarını sunamıyorsa ailesine sahip çıksın.Esim konusuo ama dinlemiyorlar sanırım sert çıkması lazım onuda yapamio burda belediye işi vardi baska yapacağı iş yok ev seçeneği çok yok çok ücra bir yerdeyiz yani psikolog desteği bile merkezlerde imkanları kısıtlı esim garibanim diyo siyrilio belediyeye girse 10 milyar maaş alcak birikim yapariz diyo
Cunku ailesi anlayissiz bizim özel hayatımıza saygıları yok hep herseye karisiyorlar ve Bn birgun hasta olup rahatsizlansam esim isteyken mecbur onlardan yardim isticem komsularimdanda hayir yok
Yeri gelio aynı sofrada oturuyoruzSiz aileyle birlikte mi yiyip içiyorsunuz? Adamın ekonomiden haberi yok herhalde. 10 bin lirayla nasıl birikim yapacaksınız da ayrı eve çıkacaksınız, hangi dünyada yaşıyor o? Garibansa, size düzgün yaşama şartlarını sunamıyorsa ailesine sahip çıksın.
Yani mantıklı olan o zaten gelde anlat esime etrafta dolduruo kocami bebegi yikamayi kaynanamla yapcakmisimKimseden yardım istemenize gerek yok eliniz kolunuz var. Taksiye biner hastaneye gidersiniz. Bu mecburiyet değil. Hepimiz yalnız geçirdik gebeliklerimizi. Kimseden hayır beklemedik.
Yani mantıklı olan o zaten gelde anlat esime etrafta dolduruo kocami bebegi yikamayi kaynanamla yapcakmisim
Bebeği yıkama işini şimdiden mi konuşuyorsunuz? Sizin probleminiz vasıfsız kocanız. O problemi çözerseniz gerisi hallolur.Yani mantıklı olan o zaten gelde anlat esime etrafta dolduruo kocami bebegi yikamayi kaynanamla yapcakmisim
Nasıl cozebilirim pekiBebeği yıkama işini şimdiden mi konuşuyorsunuz? Sizin probleminiz vasıfsız kocanız. O problemi çözerseniz gerisi hallolur.
Laftan anlamıyorsa rest çekerek. Korkmayın boşansanız bile bundan kötü olmaz hayatınız. Eski konunuza baktım, rezalet insanlarla muhatapsınız.Nasıl cozebilirim peki
Hangi konu yine kaynanayla olan postmu ya bosanirimda gitcek yerim yok babam öldü annem evlilik yapcakmis sahip cikanim yokLaftan anlamıyorsa rest çekerek. Korkmayın boşansanız bile bundan kötü olmaz hayatınız. Eski konunuza baktım, rezalet insanlarla muhatapsınız.
Ya inanın bole etrafımdaki insanlarin kahrından daha kolaydır bebek bakimi beslersin bakarsin minnet eder sana en azindanBebek yıkamak çok kolay bir şey. Kaynanaya gerek yok. Akşamları eşinizle yapar ve bebeği uyutursunuz biz hep öyle yaptık.
Boşanan herkes babasının evine sığınmıyor ki. Hamile kalmasanız işiniz çok daha kolaydı ama kendi elinizle sonunuzu hazırlamışsınız. Çocukla da göze alabileceğinizi sanmıyorum, o dirayeti görmedim sizde.Hangi konu yine kaynanayla olan postmu ya bosanirimda gitcek yerim yok babam öldü annem evlilik yapcakmis sahip cikanim yok
Kadin sığınma olur mu kiBoşanan herkes babasının evine sığınmıyor ki. Hamile kalmasanız işiniz çok daha kolaydı ama kendi elinizle sonunuzu hazırlamışsınız. Çocukla da göze alabileceğinizi sanmıyorum, o dirayeti görmedim sizde.
O konuda bir fikrim yok maalesef.Kadin sığınma olur mu ki
Vallahi anlamio kadinligimi bile kullandım artık kaynana kayinpeder gelince kapıya kovalicam cunku zamaninda kaynanada aynisini yaptiOrdan uzaklaş her halta burnunu sokandan kork. Ben bunu bilir bunu söylerim söyliceksin eşine bukadar dip dipe olmaya gerek yok iş eşinde bitiyo tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)
Benim adam belediyeden baska is yapmak istemiyo neymiş arkadaşları yemek ısmarlamis para vermis bni seviyorlar dio isimden ayrilmam evimdende diyor başka biryer tutmak çalışmak fikrine cesaret edemioValla cok zor olsada cocugu kendi basina kendi dogrunla büyütmek en guzeli yorulsanda hic degilse karisan olmamasi gerek diger turlu hem karisip hem insani bunaltirlar. Imkanin varsa tasin uzak dur