• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla çocuk buyutmek mantıklı mı?

Delilik kısa sürer çok
Pişmanlık uzun... Diye bı şarkı vardı.

Kendine saygısı olmayana, ne eşi ne kaynanası saygı gösteriyor. Bunu öğrendim

Yuh artık insan değilmiş bence o once pis kirli kalbini temizlesin önce çaydanlık temizlemek kolay vallahi sinirlendim şuan ofya
Unuttum gibi duruyorum ama unutmadım daha 21 23 yaşlardaydım o zamanlar en güzel yıllarımı mahvettiler.siz kaç yaştasınız

Unuttum gibi duruyorum ama unutmadım daha 21 23 yaşlardaydım o zamanlar en güzel yıllarımı mahvettiler.siz kaç yaştasınız
Ya unutulurmu bacım yapılanları yutmak icin insan olmamak lazim bir cansız esya olman lazım kaldiki hayvanlar bile kendilerine yapılanı unutmaz insanlar nasıl unutsun herkes diyo ağzına sıçana afedersin gül uzat yani burda cevrem o zaman utanirlarmis yaptiklarindan ama yaptigini hakli goren iyiliktenmi anlayacak

Ya unutulurmu bacım yapılanları yutmak icin insan olmamak lazim bir cansız esya olman lazım kaldiki hayvanlar bile kendilerine yapılanı unutmaz insanlar nasıl unutsun herkes diyo ağzına sıçana afedersin gül uzat yani burda cevrem o zaman utanirlarmis yaptiklarindan ama yaptigini hakli goren iyiliktenmi anlayacak
İnşaALLAH sizin için 👌

Back