• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla çocuk buyutmek mantıklı mı?

Ben açıkcası kendi başınızı kendinizin yaktığını düşünüyorum. Herkesin ne mal olduğu belli oluyor evlilik öncesinde. Eşiniz kişisinin olmasa bile ailesinin kesinlikle oluyor. Ama bize olmaz, bana yapmaz seviyoruz aşığım değişir vs vs gibi bahanelerle görmek istemiyoruz sonra yaktılar başımızı. Konu sahibesi ailesinin yanında oturacağını eşinin maddi durumunu ailesinin nasıl insanlar olduğunu biliyordur neticede. Ama o ya da bu sebeple kabullenmiş başta. Olan olmuş artık hamile. Detayları bilmemekle birlikte burda anlatıldığı kadarsa boşanmalık aşamada değil. Resti çekeceksiniz gerekirse peynir ekmek yiceksiniz evinizde oraya gidip yemek yemiceksiniz. Hastalanırsam vs durumlarına hiç girmeyin tek başınıza kimseyi tanımadığınız bir şehirde de olabilirdiniz o zaman ne olacaktı. Kendi kendinize yeteceksiniz. Hem bu kadar rahatsız olup hemde hiçbirşey yokmuş gibi davranırsanız eşinizde amaan nasılsa konuşuyor konuşuyor ama sonunda yapıyor biraraya heliyor diye düşünür, sallamaz. Zorunluluklara boyun eğmeyin ki yok gibi duruyor. Bence resti çekin tavrınızı belli edin. Çalışan insan olsanız farklı yprum yapıcam ama siz dururken evdeyken ne münasebet birisiyle çocuk büyüteceksiniz bu kendi anneniz bile olsa böyle ufak tefek destek alınabilir ama bu insanlardan bu kadar rahatsızsanız bence onu bile almayın. Araştırın şimdiden nasıl yıkanır nasıl emzirilir nasıl uyutulur. Biri bişey derse de önünü şimdiden kapatın.
Ya anlayamadim kardesim annesi kapıdan sarıldı bana daha nisanliyken babası biraz laf etti sen okumuş insansin nasıl anlasicaksin ama soğuk degillerdi geldiler istemeye iyi davrandılar basta hep eşimde hatta bni almak icin rest çekmiş bunlara aslında demislerki yapabilcekmisin ama esim tavrini koymus ikna etmiş ne bileyim şimdi onlarla geçinmeye bni ikna edecegini şimdi onlar sevmediklerini belli ediyorlar bni eşimde onlarin tarafini tutuo sevdir kendini dio ama dio Bi yandan iki tarafta birbirinize zıt gidiyosunuz diyo tüm sorumluluğu bnm üzerime yikio

Ya anlayamadim kardesim annesi kapıdan sarıldı bana daha nisanliyken babası biraz laf etti sen okumuş insansin nasıl anlasicaksin ama soğuk degillerdi geldiler istemeye iyi davrandılar basta hep eşimde hatta bni almak icin rest çekmiş bunlara aslında demislerki yapabilcekmisin ama esim tavrini koymus ikna etmiş ne bileyim şimdi onlarla geçinmeye bni ikna edecegini şimdi onlar sevmediklerini belli ediyorlar bni eşimde onlarin tarafini tutuo sevdir kendini dio ama dio Bi yandan iki tarafta birbirinize zıt gidiyosunuz diyo tüm sorumluluğu bnm üzerime yikio
Hiç içinize sinmeyen bir olay olmadı mı nişanlıyken veya sevgiliyken? Birden evlenince mi değişti? Eğer öyleyse vallahi bravo eşiniz ve ailesine iyi saklamışlar kendilerini.

Zaten büyük problem eşinde rahatsız olduğu bilmesine rağmen bebeği annemle yıkarsınız demesinden belli. O sana destek olmayınca sende nasıl davranacağını bilemiyorsun haliyle ama bence hiç taviz vermeyin. Gerçekten mesafe koyulması gereken olaylar yaşıyorsanız çekinmeden koyun. Evinizin yakın olmasının bir önemi yok. Gelecekler diyelim planım var deyin. Çat kapı geldilerse tam çıkıyordum diyin. Yemeğe çağırınca biz yedik deyin. Bebekle ilgili yorum yaparlarsa ben hallederim siz hiç yorulmayın gerek yok deyin .. vs. Bunları yapmadan önce insanlık sizde kalsın kocanızla son kez konuşun güzelce ama özeti alt metni şu olsun ya sen beni yüz göz etme ya da ben mesafeyi koyarım boşuna evliliğimiz hırpalanmasın diye. Sonra da taviz vermeden mesafeyi koyun biryerden sonra anlarlar.

Merhaba hanımlar hamileyim şuan eşimle anne baba olmaya hazırız iyide anlasiyoruz ama kaynanam hep sıkıntı çıkaran biri onlarla evler yanyana kapılar ayrı ama huzur vermediler bu güne kadar zaten evden uzaklasinca hamile kalabildim ozel hayatimiz hiç yoktu eşimle ordayken şimdi hamileligimi orda geçirmem gerek çünkü mecbur kaldık beni istemeyen bir ailesi var ben orda onlarla nasıl daha sağlıklı bir hamilelik gecirebilirim yardım edin Allah rızası için
Ben çok çektim o cadıdan,2 hamileliğimi de zehir etti 6 yıldır onunla yaşıyorum

Her basiniz sıkıştığında kayinvalidenizin kapisini çalmayın. Doktora gidersiniz falan anca o zaman verin cocugu. Bakimini kendiniz yapin, karismasina izin vermeyin. Nasil baslarsaniz oyle gider. Yemek yapacagim, temizlik yapacagim diye yollamayin. Hepimiz bebeklerimiz evdeyken tek basimiza yapiyoruz bunlari

Konudan ziyade konu sahibesi “y” harfiyle küstünüz mü acaba ?

Merhaba hanımlar hamileyim şuan eşimle anne baba olmaya hazırız iyide anlasiyoruz ama kaynanam hep sıkıntı çıkaran biri onlarla evler yanyana kapılar ayrı ama huzur vermediler bu güne kadar zaten evden uzaklasinca hamile kalabildim ozel hayatimiz hiç yoktu eşimle ordayken şimdi hamileligimi orda geçirmem gerek çünkü mecbur kaldık beni istemeyen bir ailesi var ben orda onlarla nasıl daha sağlıklı bir hamilelik gecirebilirim yardım edin Allah rızası için
Iki cocugumuda kaynanamla büyüttüm sizin gibi mecburi sebeplerden ama benim kayınvalidem karışmaz hicbirseye eğer kayınvalideniz anlattınız gibiyse çok zorlanirsiniz koca da ana kuzusu olunca Allah kolaylık versin diyorum

Iki cocugumuda kaynanamla büyüttüm sizin gibi mecburi sebeplerden ama benim kayınvalidem karışmaz hicbirseye eğer kayınvalideniz anlattınız gibiyse çok zorlanirsiniz koca da ana kuzusu olunca Allah kolaylık versin diyorum
Ya benim kayinvalidede öle olsa bnde yasarim aslında kalabalık ailede büyütmek daha iyi ama değil malesef

Back