Ben açıkcası kendi başınızı kendinizin yaktığını düşünüyorum. Herkesin ne mal olduğu belli oluyor evlilik öncesinde. Eşiniz kişisinin olmasa bile ailesinin kesinlikle oluyor. Ama bize olmaz, bana yapmaz seviyoruz aşığım değişir vs vs gibi bahanelerle görmek istemiyoruz sonra yaktılar başımızı. Konu sahibesi ailesinin yanında oturacağını eşinin maddi durumunu ailesinin nasıl insanlar olduğunu biliyordur neticede. Ama o ya da bu sebeple kabullenmiş başta. Olan olmuş artık hamile. Detayları bilmemekle birlikte burda anlatıldığı kadarsa boşanmalık aşamada değil. Resti çekeceksiniz gerekirse peynir ekmek yiceksiniz evinizde oraya gidip yemek yemiceksiniz. Hastalanırsam vs durumlarına hiç girmeyin tek başınıza kimseyi tanımadığınız bir şehirde de olabilirdiniz o zaman ne olacaktı. Kendi kendinize yeteceksiniz. Hem bu kadar rahatsız olup hemde hiçbirşey yokmuş gibi davranırsanız eşinizde amaan nasılsa konuşuyor konuşuyor ama sonunda yapıyor biraraya heliyor diye düşünür, sallamaz. Zorunluluklara boyun eğmeyin ki yok gibi duruyor. Bence resti çekin tavrınızı belli edin. Çalışan insan olsanız farklı yprum yapıcam ama siz dururken evdeyken ne münasebet birisiyle çocuk büyüteceksiniz bu kendi anneniz bile olsa böyle ufak tefek destek alınabilir ama bu insanlardan bu kadar rahatsızsanız bence onu bile almayın. Araştırın şimdiden nasıl yıkanır nasıl emzirilir nasıl uyutulur. Biri bişey derse de önünü şimdiden kapatın.