Kaynanayla çocuk buyutmek mantıklı mı?

Siz aileyle birlikte mi yiyip içiyorsunuz? Adamın ekonomiden haberi yok herhalde. 10 bin lirayla nasıl birikim yapacaksınız da ayrı eve çıkacaksınız, hangi dünyada yaşıyor o? Garibansa, size düzgün yaşama şartlarını sunamıyorsa ailesine sahip çıksın.

Ya arkadaşlar konuşmadan edemiycem ama burda en çok destegi sizler verdiniz bana Allah razı olsun yasadigimiz cevrede herkes çek kaynanani cocuga bakinca herseyi unutursun muhatap olmak zorunda kalmazsin diolar ev babasinin kendi eviniz oturun diolar oda onun ailesi diolar Bi sizler anladınız beni meğer bulundugum yerde ne manyaklar varmis

Cunku ailesi anlayissiz bizim özel hayatımıza saygıları yok hep herseye karisiyorlar ve Bn birgun hasta olup rahatsizlansam esim isteyken mecbur onlardan yardim isticem komsularimdanda hayir yok

Kimseden yardım istemenize gerek yok eliniz kolunuz var. Taksiye biner hastaneye gidersiniz. Bu mecburiyet değil. Hepimiz yalnız geçirdik gebeliklerimizi. Kimseden hayır beklemedik.

Yeri gelio aynı sofrada oturuyoruz

Kimseden yardım istemenize gerek yok eliniz kolunuz var. Taksiye biner hastaneye gidersiniz. Bu mecburiyet değil. Hepimiz yalnız geçirdik gebeliklerimizi. Kimseden hayır beklemedik.
Yani mantıklı olan o zaten gelde anlat esime etrafta dolduruo kocami bebegi yikamayi kaynanamla yapcakmisim

Yani mantıklı olan o zaten gelde anlat esime etrafta dolduruo kocami bebegi yikamayi kaynanamla yapcakmisim
Bebeği yıkama işini şimdiden mi konuşuyorsunuz? Sizin probleminiz vasıfsız kocanız. O problemi çözerseniz gerisi hallolur.

Hangi konu yine kaynanayla olan postmu ya bosanirimda gitcek yerim yok babam öldü annem evlilik yapcakmis sahip cikanim yok
Boşanan herkes babasının evine sığınmıyor ki. Hamile kalmasanız işiniz çok daha kolaydı ama kendi elinizle sonunuzu hazırlamışsınız. Çocukla da göze alabileceğinizi sanmıyorum, o dirayeti görmedim sizde.

Ordan uzaklaş her halta burnunu sokandan kork. Ben bunu bilir bunu söylerim söyliceksin eşine bukadar dip dipe olmaya gerek yok iş eşinde bitiyo tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Ordan uzaklaş her halta burnunu sokandan kork. Ben bunu bilir bunu söylerim söyliceksin eşine bukadar dip dipe olmaya gerek yok iş eşinde bitiyo tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)
Vallahi anlamio kadinligimi bile kullandım artık kaynana kayinpeder gelince kapıya kovalicam cunku zamaninda kaynanada aynisini yapti

Valla cok zor olsada cocugu kendi basina kendi dogrunla büyütmek en guzeli yorulsanda hic degilse karisan olmamasi gerek diger turlu hem karisip hem insani bunaltirlar. Imkanin varsa tasin uzak dur

Valla cok zor olsada cocugu kendi basina kendi dogrunla büyütmek en guzeli yorulsanda hic degilse karisan olmamasi gerek diger turlu hem karisip hem insani bunaltirlar. Imkanin varsa tasin uzak dur
Benim adam belediyeden baska is yapmak istemiyo neymiş arkadaşları yemek ısmarlamis para vermis bni seviyorlar dio isimden ayrilmam evimdende diyor başka biryer tutmak çalışmak fikrine cesaret edemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…