- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Sen ne cevap verdin? Bilseydim evlenmezdim diye cevap verseydin buna.eşime söyledim haberim olsaydı evlenmezdim seni zora sokmazdım diyor
Cocugu al annene git
Ayri ev olmadan da gelmiyorum de
Bir kere rest cek
Sen kazanicaksin
bizim aile değişik boşanma hayatta olmaz babamgilde kabul etmez babam çok karsı eliyle bile teslim eder valla hiç bir oluru yok yinede çok sağol zaman ayırıp yazdığın için
Doğacak çocuklara yazık değil mi? Onların maddi manevi ihtiyaçları ne olacak?Eger burada söylenenlerin hiçbirini yapamayacaksaniz, bosanamayacaksaniz, her yil bir çocuk doğurun, tabiri caizse kendi ..okunuzu zor temizleyin, o zaman işler degisir, onlar birlikte oturmak istemez, işlere yetişemeyen bir gelin, sürekli çocuk sesi zırıltısi...
O zaman işler değişir.. denenmiştir..
Karşı komsum çok zengin bir ailenin gelini.
Kızcağız gelin geldigi gunden itibaren her gün kaynanasına gidiyordu, evde iki de gorumce olmasina ragmen her ise tek başına bakıyordu, hatta bana diyorduki cuma günleri temiLikt gunu dip köşe..kaynanaya temizliğe gidiyir birde.. kaynanasinin tüm sülalesini surekli kahvaltiya kahveye yemeğe güne davet ediyordu..artık bana gelip agliyirdu gelin.. boşanmaya ailesi karsiydi..resimli olacağı yok sen üst üste dogur, dediğimi yapti, simdi arayıp sormuyorlar bile, doğum yaptı bakmamak icin el gibi geldiler...
Simdi evinde canı isterse gidiyor isrmezsei gitmiyor
Eger burada söylenenlerin hiçbirini yapamayacaksaniz, bosanamayacaksaniz, her yil bir çocuk doğurun, tabiri caizse kendi ..okunuzu zor temizleyin, o zaman işler degisir, onlar birlikte oturmak istemez, işlere yetişemeyen bir gelin, sürekli çocuk sesi zırıltısi...
O zaman işler değişir.. denenmiştir..
Karşı komsum çok zengin bir ailenin gelini.
Kızcağız gelin geldigi gunden itibaren her gün kaynanasına gidiyordu, evde iki de gorumce olmasina ragmen her ise tek başına bakıyordu, hatta bana diyorduki cuma günleri temiLikt gunu dip köşe..kaynanaya temizliğe gidiyir birde.. kaynanasinin tüm sülalesini surekli kahvaltiya kahveye yemeğe güne davet ediyordu..artık bana gelip agliyirdu gelin.. boşanmaya ailesi karsiydi..resimli olacağı yok sen üst üste dogur, dediğimi yapti, simdi arayıp sormuyorlar bile, doğum yaptı bakmamak icin el gibi geldiler...
Simdi evinde canı isterse gidiyor isrmezsei gitmiyor
Doğacak çocuklara yazık değil mi? Onların maddi manevi ihtiyaçları ne olacak?
Bizim bi akrabanın gelini de 1 yıl arayla doğurdu kızı yine ayırmadılarÇocuklar elinde patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?