• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla beraber yaşamak

Ise girsen kv baksin cocuguna sen iste yorulursun zaten evde de bir yere dokunmazsin

Allah yardımcınız olsun
Ufaktan ufaktan bazı şeyleri yapın
Mesela geldikleri zaman rahatsızım diye odadan çıkmayın yani bazı şeyleri belli edin
Allah kurtarsın biran önce
Ama eşiniz istemedikten sonra çok zor

Ben konundada söylediğim gibi kimse
Çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca ama sizden çok o evde büyüyen çocuklara ve anneye tabiki. Çünkü ne kadar ilgilenebilirsin ki yavrunla, ne kadar güçlü bir bağ oluşturabilirsin?Yazık hem size, hem yavrunuza. O evde sürekli bir curcuna vardır. Nasıl geçti bebekliği, nasıl büyüttünüz hiç farkettiniz mi büyürken. İstediğiniz gibi bakıp, düzeni oluşturabildiniz mi? Hiç sanmam. Benim için öncelik hep çocuğumdur, çocuksuzken herşeye katlanıp fedakarlık yapabilirim ama çocuktan sonra çocuğumun rahatı ve mutluluğu için herşeyi yaparım ve doya doya büyütmek isterim onu. Bekara karı boşamak kolay. Şuanki hayatımdan bakıp boşanmalı bence böyle hayat olmaz diyorum ama sizin yerinizde olsam belki boşanamam. İnsanların verdikleri kararda içinde bulundukları ortam, etrafındaki insanlar önemli rol oynar. Mesela benim ailem böyle bir durumda beni destekler ve muhakkak kayınvalidemlere baskı yapar baktılar yine olmuyor ve mutsuzum alırlar arkamda dururlar bu yüzden ben rahatlıkla boşanırdım diyebilirim ama sizin aileniz böyle şeyleri önemli görmeyip sizi desteklemiyorsa evladınız da var çalışmıyorsunuz da ne yapacaksınız. Eşiniz zaten açık oynamış kartları ben sana 2 yıl diye söz vermedim bilseydim evlenmezdim demiş açık açık. Yapacağınız tek şey ya bulunduğunuz durumu kabullenip mutlu olmaya çalışmak yada kiminle 2 yıl diye konuştuysanız o kişiyle ya aileniz yada siz düzgünce konuşup karara bağlayacaksınız
Konundada söylediğim gibi kimse derdime derman olamaz dediğiniz gibi kabullenmekten başka çarem yok evet bebeğimi onlara göre büyüttüm hala anne olduğumun farkında değilim maalesef çok zor

Ben konundada söylediğim gibi kimse
Çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca ama sizden çok o evde büyüyen çocuklara ve anneye tabiki. Çünkü ne kadar ilgilenebilirsin ki yavrunla, ne kadar güçlü bir bağ oluşturabilirsin?Yazık hem size, hem yavrunuza. O evde sürekli bir curcuna vardır. Nasıl geçti bebekliği, nasıl büyüttünüz hiç farkettiniz mi büyürken. İstediğiniz gibi bakıp, düzeni oluşturabildiniz mi? Hiç sanmam. Benim için öncelik hep çocuğumdur, çocuksuzken herşeye katlanıp fedakarlık yapabilirim ama çocuktan sonra çocuğumun rahatı ve mutluluğu için herşeyi yaparım ve doya doya büyütmek isterim onu. Bekara karı boşamak kolay. Şuanki hayatımdan bakıp boşanmalı bence böyle hayat olmaz diyorum ama sizin yerinizde olsam belki boşanamam. İnsanların verdikleri kararda içinde bulundukları ortam, etrafındaki insanlar önemli rol oynar. Mesela benim ailem böyle bir durumda beni destekler ve muhakkak kayınvalidemlere baskı yapar baktılar yine olmuyor ve mutsuzum alırlar arkamda dururlar bu yüzden ben rahatlıkla boşanırdım diyebilirim ama sizin aileniz böyle şeyleri önemli görmeyip sizi desteklemiyorsa evladınız da var çalışmıyorsunuz da ne yapacaksınız. Eşiniz zaten açık oynamış kartları ben sana 2 yıl diye söz vermedim bilseydim evlenmezdim demiş açık açık. Yapacağınız tek şey ya bulunduğunuz durumu kabullenip mutlu olmaya çalışmak yada kiminle 2 yıl diye konuştuysanız o kişiyle ya aileniz yada siz düzgünce konuşup karara bağlayacaksınız
Konundada söylediğim gibi kimse derdime derman olamaz dediğiniz gibi kabullenmekten başka çarem yok evet bebeğimi onlara göre büyüttüm hala anne olduğumun farkında değilim maalesef çok zor

Ailenden fayda yoksa ince ince kocanı işleyeceksin bacım ama hemen sonuç bekleme, anası duygu sömürüsü yapıyorsa sen de yapacaksın, internetten açık saçık kombinler göster kendi evimiz olsa senin için giyerdim de, en büyük fantezim seninle evin heryerinde sevişmek ama bu kabile gb hayatta mümkün değil de. Saçımın rengini değiştirsem onu bile anlamayacaksın bu nasıl evlilik de, yani sen evde huzurlu değilsen kocana da huzur verme, adamın keyfi rahatı yerindeyken neden değiştirsin düzenini?? Rahatını kaçıracaksın ki anlasın olayı! Yumuşak söylemelerin işe yaramıyorsa üslubu sertleştireceksin, kv ile iyi geçinmeyi bırak, kardeşlerinden de çocuklarından da bıktım de, kocamla başbaşa kalmak için 50yaşına kadar bekleyecek miyim de, konuş da konuş.

Yoksa kocan hayatta düzenini değiştirmez, niye değiştirsin ki kendine aşık olan tüm kadınlar aynı evde, onu memnun etmek için etrafında dönüyor, erkekler çekirdek aile fikrini zor idrak ediyor.

Siz de pasif durmayın ayrıca karısına ayrı ev açmamak önemli bir boşanma ve tazminat sebebi, yani sana lütufta bulunmayacak zaten yapması gereken şeyi yapacak. Ezik durma lütfen!!!!
Dediğin gibi İnternet'e n kombinler fotoğraflar gösterdim niye bukadar insanlara özeniyorsun diyor bana

E güzel kardeşim ne desek olmaz diyorsun, eziyet çekmeye mi geldin sen bu hayata?

Ne diyelim emr-i hak vuku bulup kaynananla kayınpederin hakka kavuşunca rahat edersin artık. Bu arada sen çile çekmekten hasta olmazsan tabi.

Dediğin gibi İnternet'e n kombinler fotoğraflar gösterdim niye bukadar insanlara özeniyorsun diyor bana

Özenmeyip ne yapayım beni burada dört duvar içerisinde esir aldınız diyin sizde. Baksana çalıştırmıyormuş bile. Acaip sinirleniyorum böylesine bencil empatiden yoksun insanlara.

Ben kaynaam kayinbabamla yaşıyorum ne zordur bilirim rahat giyinemiyosun uzanamiyosun işin bitmiyo hep iş iş iş misafirleri bitmez heleki kaynanaa temizlik hastasi olunca gotunun üstüne oturmaz ona göre ne kadar temiz olursan ol kirlisib işini beğenmez hep burun kivirr pervane olsan 4 dönsen yinede onun kızı daha temiz daha hamarat ahh ahh ben biktim piskolojim bozuldu bidr ben evin tek oğlunu aldm aynı evde yasiyoruz ancak eşim seneye ev alırsa alt üst komşu oluruz bunada şükür diyorum komşu olalım bari evimde rahat olim yine işlerini yaparim başım gözüm üstüne eşim hep bana haksızlık yaptığını görüyo ona kızıyor ama boş kadın anlamiyo milletin önünde melek oluyo tek başına gerçek yüzünü çıkarıyor ben neler yaşıyorum yazssam destan olur
Ay sorma kızı benimle aynı yaşta ona ayrı ev istedi oda evin son erkeğiyle evlendi bende kalkmış bana diyor sende ayrı isteseydim ayrırdım eşime diyorum yalan nerden ayıracak ben istemedikten sonra gelip gidip kaynanam kızını övüyor yok efendim kızı tekmiş çok sıkılıyormuş falan vallahi canım okadar çok şey varki yazmaya üşeniyorum yaz yaz bitmez Allah yardımcımız olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun
Ufaktan ufaktan bazı şeyleri yapın
Mesela geldikleri zaman rahatsızım diye odadan çıkmayın yani bazı şeyleri belli edin
Allah kurtarsın biran önce
Ama eşiniz istemedikten sonra çok zor
İnsallah sağol bende istemiyorum yarın Birgün ayrılsam hepsiyle küs olayım daha huzuRum olmaz eşim bağlı onlara sonuçta kendi kendinede mümkün değil

Bir arkadaş yazmış.
Kendi ailenizde de gelinler önce kayınvalide ile oturup maddi imkanlar elverdiğinde eve geçiyorsa bu durumu ailenle çözmen zor olacaktır. 2yıl sonra kendi evimize çıkacağız sözünü kimden duyduysan peşine düşmelisin.
Anlamadığımsa çocuk oluncaya kadar hiç mi eşinle konuşmadınız bu konuyu?
Peki ev 5+2 diyorsunuz evde düzenleme yapıp bölmek mümkün mü? Hiç olmadı akşam yemekten sonra kendi düzeniniz olur. Sabah biraz geç kalkarsın. Kahvaltıyı ayrı yaparsınız zaman zaman.
Uzun bir balkon varsa o balkondan geçiş yapılır evler arasında. Diğer türlü bir yatak odası bir salon size yeter. Başka çocuk yapmazsanız eğer(!)
Salonun köşesine minik bir mutfak. En azından çayınızı kahvenizi başbaşa içersiniz.

E güzel kardeşim ne desek olmaz diyorsun, eziyet çekmeye mi geldin sen bu hayata?

Ne diyelim emr-i hak vuku bulup kaynananla kayınpederin hakka kavuşunca rahat edersin artık. Bu arada sen çile çekmekten hasta olmazsan tabi.
Migren çıktı bende 10 aylık kızım var okadar üzülüyorumki hamilelekteki tüm kilolarım gitti hatta evlendiğimden daha zayıfım kim görse eziyetmi ediyorlar sana diyor tabi bende yok canım ne alaka diyorum bu gidişle kanser olmasam iyidir üzüntüden üzüntümü kimsey belli etmiyorum içimde yasıyorum tüm sorun bu azcık dişimi göstersem rahatlayacam yapamıyorum çete gibiler insanın üzerine üzerine geliyorlar

Bir arkadaş yazmış.
Kendi ailenizde de gelinler önce kayınvalide ile oturup maddi imkanlar elverdiğinde eve geçiyorsa bu durumu ailenle çözmen zor olacaktır. 2yıl sonra kendi evimize çıkacağız sözünü kimden duyduysan peşine düşmelisin.
Anlamadığımsa çocuk oluncaya kadar hiç mi eşinle konuşmadınız bu konuyu?
Peki ev 5+2 diyorsunuz evde düzenleme yapıp bölmek mümkün mü? Hiç olmadı akşam yemekten sonra kendi düzeniniz olur. Sabah biraz geç kalkarsın. Kahvaltıyı ayrı yaparsınız zaman zaman.
Uzun bir balkon varsa o balkondan geçiş yapılır evler arasında. Diğer türlü bir yatak odası bir salon size yeter. Başka çocuk yapmazsanız eğer(!)
Salonun köşesine minik bir mutfak. En azından çayınızı kahvenizi başbaşa içersiniz.
Ben bunu söylesemde eşim yapmaz o halinden okadar çok memnunki hiç bir sorumluluğu yok sonuçta bulaşmaz sanmıyorum yinede sağol yazdığın için

Merhaba arkadaşlar öyle çok bunaldımki yazmak istedim Kaynanamla aynı evde yaşıyorum keşke tek o olsa 4 görümce ve 1 eltim var sürekli bizdeler çok yoruluyorum evlenmeden önce 2 yıl diye anlaşmıştık sadece 2 yıl kalacaktım ama 3 te bitmek üzere eşim kalkmış bna ömür boyu diyor biz esimle görücü usulu evlendik ve ilk ve son flörtümdü hatta flörtte sayılmaz ben nişanlılkk döneminde onunla hiç bu konuları almamıştım zaten aile büyükleri haberdar diye ve çekingen olduğum için sustum açmadığıma okadar pişmanımki kafama taşlarla vurasım var. Herneyse eşiminde bunlardan haberi yok tabi geçenlerde konuyu açtım yok efendim ben aileme söz verdim ömürlük burdayız hakkım haram olsun 2 yıl ile beni kandıranlara eşime söyledim haberim olsaydı evlenmezdim seni zora sokmazdım diyor ah ah kafam. İkna olmuyor bu adam ve 1 de çocuğum var gerçekten yoruldum bıktım dayanamıyorum artık Kaynanamla yaşarım ama görümcelerim ve eltilerle asla hergün bizdeler hepsinin 3 er çocuğu engelde olamam annelerinin evi sonuçta kaynanam desen kadın temizlik hastası bugun iftara ben ve eşim dayıma davetliydik kaynanamda kayınpederimle tek kaldı iftardan sonra eve geldik kadın ağlama krizlerine girmiş baygınlık falan geçirmiş eşimde bana diyor annem kendini yalnız hissetti onun yalnız kalmaması lazım kadına üzüldüm ama sinirde oldum sürekli böyle yapıyor evdende çıkmayalım resmen bilerek of of derdimi yazsam buraaki sayfalar tükenir okadarki çok ne bi özel hayatım var kaynanam diyor evde rahat giyin saçını aç evde bir görümcem var o açınca etmediği hakaret kalmıyor şimdi söyleyin ben nasıl rahat giyiniyim başımı açıyım kızı bişey kırıyor bedua ediyor dakikalarca insan hali illaki birşeyler kırılır bulaşıklara bile korkarak elliyorum ve buarada kaynanam50 yaşında of en iyisi öleyim kurtulayım ben üşenmeden yazımı okuyanlara teşekkür ederim biliyorum kimse yardım edemez ama bu mübarek günlerde dua edin lütfen Allah razı olsun şimdiden kendim ettim kendim buldum
Ben ayda 1 kez gördükçe tahammül edemiyorum. Allah sabır versin.

Back