Kaynanayla beraber yaşamak

Ise girsen kv baksin cocuguna sen iste yorulursun zaten evde de bir yere dokunmazsin

Allah yardımcınız olsun
Ufaktan ufaktan bazı şeyleri yapın
Mesela geldikleri zaman rahatsızım diye odadan çıkmayın yani bazı şeyleri belli edin
Allah kurtarsın biran önce
Ama eşiniz istemedikten sonra çok zor

Ben konundada söylediğim gibi kimse
Konundada söylediğim gibi kimse derdime derman olamaz dediğiniz gibi kabullenmekten başka çarem yok evet bebeğimi onlara göre büyüttüm hala anne olduğumun farkında değilim maalesef çok zor

Ben konundada söylediğim gibi kimse
Konundada söylediğim gibi kimse derdime derman olamaz dediğiniz gibi kabullenmekten başka çarem yok evet bebeğimi onlara göre büyüttüm hala anne olduğumun farkında değilim maalesef çok zor

Dediğin gibi İnternet'e n kombinler fotoğraflar gösterdim niye bukadar insanlara özeniyorsun diyor bana

E güzel kardeşim ne desek olmaz diyorsun, eziyet çekmeye mi geldin sen bu hayata?

Ne diyelim emr-i hak vuku bulup kaynananla kayınpederin hakka kavuşunca rahat edersin artık. Bu arada sen çile çekmekten hasta olmazsan tabi.

Dediğin gibi İnternet'e n kombinler fotoğraflar gösterdim niye bukadar insanlara özeniyorsun diyor bana

Özenmeyip ne yapayım beni burada dört duvar içerisinde esir aldınız diyin sizde. Baksana çalıştırmıyormuş bile. Acaip sinirleniyorum böylesine bencil empatiden yoksun insanlara.

Ay sorma kızı benimle aynı yaşta ona ayrı ev istedi oda evin son erkeğiyle evlendi bende kalkmış bana diyor sende ayrı isteseydim ayrırdım eşime diyorum yalan nerden ayıracak ben istemedikten sonra gelip gidip kaynanam kızını övüyor yok efendim kızı tekmiş çok sıkılıyormuş falan vallahi canım okadar çok şey varki yazmaya üşeniyorum yaz yaz bitmez Allah yardımcımız olsun inşallah

İnsallah sağol bende istemiyorum yarın Birgün ayrılsam hepsiyle küs olayım daha huzuRum olmaz eşim bağlı onlara sonuçta kendi kendinede mümkün değil

Bir arkadaş yazmış.
Kendi ailenizde de gelinler önce kayınvalide ile oturup maddi imkanlar elverdiğinde eve geçiyorsa bu durumu ailenle çözmen zor olacaktır. 2yıl sonra kendi evimize çıkacağız sözünü kimden duyduysan peşine düşmelisin.
Anlamadığımsa çocuk oluncaya kadar hiç mi eşinle konuşmadınız bu konuyu?
Peki ev 5+2 diyorsunuz evde düzenleme yapıp bölmek mümkün mü? Hiç olmadı akşam yemekten sonra kendi düzeniniz olur. Sabah biraz geç kalkarsın. Kahvaltıyı ayrı yaparsınız zaman zaman.
Uzun bir balkon varsa o balkondan geçiş yapılır evler arasında. Diğer türlü bir yatak odası bir salon size yeter. Başka çocuk yapmazsanız eğer(!)
Salonun köşesine minik bir mutfak. En azından çayınızı kahvenizi başbaşa içersiniz.

E güzel kardeşim ne desek olmaz diyorsun, eziyet çekmeye mi geldin sen bu hayata?

Ne diyelim emr-i hak vuku bulup kaynananla kayınpederin hakka kavuşunca rahat edersin artık. Bu arada sen çile çekmekten hasta olmazsan tabi.
Migren çıktı bende 10 aylık kızım var okadar üzülüyorumki hamilelekteki tüm kilolarım gitti hatta evlendiğimden daha zayıfım kim görse eziyetmi ediyorlar sana diyor tabi bende yok canım ne alaka diyorum bu gidişle kanser olmasam iyidir üzüntüden üzüntümü kimsey belli etmiyorum içimde yasıyorum tüm sorun bu azcık dişimi göstersem rahatlayacam yapamıyorum çete gibiler insanın üzerine üzerine geliyorlar

Ben bunu söylesemde eşim yapmaz o halinden okadar çok memnunki hiç bir sorumluluğu yok sonuçta bulaşmaz sanmıyorum yinede sağol yazdığın için

Ben ayda 1 kez gördükçe tahammül edemiyorum. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…