Kaynanayla Baglari Kopardim

Kesinlikle bende katılıyorum bir erkek yazması değil zaten bunlar yani bir erkek böyle yazmaz ki. Konu sahibinin eşini kötü gösterme politikası olarak görüyorum yani sonuçta eşi gelince kapatır insan ekranı şifre de gider hadi gördü diyelim neden yazsın buraya böyle erkeklerin tarzı değil yani. Hadi ona da eyvallah yazdı etti, yatak odasına kilitlemiş telefonunu almış ve kız mesaj atabiliyor beni odaya kilitledi de, telefonumu aldı diye nasıl atabiliyor yani erkekler böyle uzun uzun yazmaz bunları yazan da kadın kendini haklı göstermek için kocası yazmış gibi göstermiş yani.

Çelişkiye bak 1:20 de buraya kocası yazmış, 1:31 de kendi ağzıyla diğer konuya cevap vermiş ve tekrar 2:23 de diğer topiğe kocası copy paste yapmış Karı koca elden ele kimkime dumduma

evet doğru :26:
ama zaten burada herkes konu sahibine destek verdi
kimse eleştirmedi ki
niye böyle bir şey yaptı (yaptıysa) hiçbir şey anlamadım :44:

yalnız bu koca vakaları kkda ilk değilki. hep oldu. kocalar geldi yazdı eşlerinin konularına.
o yüzden ben koca olduğununu düşünüyorum

Cok sabrettim...isten geldi ailesime ugramak istedi ben busefer gitmek istemedim zaten konusmuyorum kimseyle ama keske gitseymisim..guzelce doldurmuslar ve bana yollamislar..
Geldi bagirdi cagirdi hesap sordu demisler halbiki hic alakasi yok..bide onlarin lafina inanmis bana hesap soruyo..onlari korudu surekli bana..
Bende sonunda sinirlendim sen nasil bir essin ben sana hicbizaman aileni karsina al demedim ama insan azda olsa karisinin yaninda olur dedim
Bu gidisle senden bosanirim ben dedim
Beni kolumdan tuttu surukledi yuru git sen kimi tehtit ediyosun dedi itti beni...cok zoruma gitti hic yapmazdi boyle..
Esyalarimi topladim aglayarak..ben aglarken bana hala diyoki: sucunu anladin tabi aglarsin simdi oyle
Evin kapisini kilitlemis gitmim diye..odada agladim saatlerce yanima geldi konusmak istedi konustum ama hala onlari destekliyo herkonuda gecmis konulari acti onlarda beni destekledigini sanarken yine bi mazeret buldu hakli cikarmaya calisti onlari
Boyle bi adamla isim olmaz benim..
Uzatmiyalim seninle anlasamiyoruz dedim.
Oda ilk once sen benim istedigim es degilsim olamiyosun dedi.
Sonra bakti ben ciddiyim..bukadar eminsin yani kararindan oylemi dedi evet dedim

Telefonumu aldi elimden yatakodasina gitti yatmaya bende telefonumu alcaktim vermedi sarilmak istedi bana ama busefer izin vermedim..
Ittim onu al telefonda sende kalsn dedm.
Simdi oturmaodasindayim..yarin bi sekilde gidicem bu evden..bu baska turlu akillanmicak hicbi konuda beni hakli gormedi.
.

bu mesaj bana inandırıcı geldi nedense
..

Son düzenleme:
Okypete arkadas mesaj yazma saatleri hakkında bilgi vermiş en azından bu durumda kocasının siteye girdigini farkeden kadın neden şifresini değişmez ?

geçenler de bir konuda s... git diye kovan adam bu değil mi pasaportu falan adamdaydı konu sahibinin akşam olsun alıp gidicem diyordu burda kimsesi yoktu falan ..

burada kadınlarla laf dalaşına girecek kadar hırslanmış adamdan da her şey beklenir yani
yazık kadına
ne diyim Allah kocaya akıl fikir versin
böyle erkekler de varmış

Okypete arkadas mesaj yazma saatleri hakkında bilgi vermiş en azından bu durumda kocasının siteye girdigini farkeden kadın neden şifresini değişmez ?
dün neler yaşadı bilemiyoruzki. o an düşünememiş olabilir.
ilk pcden yazmıştır. kocası pcyi ele geçirince cepten devam etmiştir.o ruh haliyle şifre aklına gelmezki insanın.

Bu eski konusu muyduu :44:

Anasina kiz kardeşine sahip cikmaz, melek ilan eder onlari
Hatun kılıklı adam gorunuslu
Gitsin anasiyla yasasin

Hadi bana da laf yetistir
Senin eşine benzemem yalniz
bu tipler evlenmeyecek. analarının dizi dibinde oturacaklar. dünde bir konu vardı. konu sahibinin eşi anneden harçlık falan alıp,dışarı çıkarken ondan izin alıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…