Kaynanayla Baglari Kopardim

bu tipler evlenmeyecek. analarının dizi dibinde oturacaklar. dünde bir konu vardı. konu sahibinin eşi anneden harçlık falan alıp,dışarı çıkarken ondan izin alıyordu.

Aynen evlenmesinler
Bu tipler anneden de, kiz kardeşten de korkarlar
ama aslanliklari ese olur

daha okuyacaktım ama birinci sayfadaki şu yorumun bana kendimi hatırlattı bende evde görümce yoktu ama kayınvalidem herşeyden haberdar olmak isterdi haber vermezsem bi surat bi laflar ve aynı cümleleri ben eşime kurmuştum

uzakta olsak sürekli arayıp habermi vericez

Valla bence cidden kocası.Çünkü konu sahibi nokta,virgül kullanmayan biri.Ama kocası noktalama işaretlerine dikkat etmiş gibi..
Yalnız bu ne azim be kardaş?Yeme,içme,üşenme errrrrrkekkk halinle burada kadınlara laf yetiştir ahhahaha....

Evde karına dünyayı dar et sonra gel burda kalıbı farklı içi aynı kadınlara laf yetiştirmeye çalış
Altta kalanın canı çıksından mütevellit fikirlerini önemsemediğiniz insanlara çemkiriyorsunuz
Bizim kadınlığımıza laf ederken dönünde bir erkekliğinize bakın
Kadını evden bile kovmuştunuz
Yazık...

Kızlar bu sanırım kocası...
Az önce baktım özel msj kutusunu düzenliyordu şimdi ise kullanıcı kontrol paneline bakıyor gözüküyor.

özel mesajlarını okumalar,konularına bakmalar,yazmalar...
hiç yakışmıyor bir erkeğe.
yazık

Son düzenleme:
Arkadaşlar BizAyrilamayzla konuştuk az önce aylardır bizle dertlerini paylaşıyor, durumlarını biliyoruz böyle bir şey yapması mümkün değil, bizle kafa bulması. Zaten kız korkmuş durumda daha üstüne gitmeyelim burdan yazmaya da çekiniyor kocası öğrenmiş diye mesajlar silinemiyor çünkü biliyorsunuz. Hatta konunun kapatılmasını istiyor.

Çekirdeğimi aldım çok heyecanlıı bi taraftan da örgü örüyomm

Ama iş yerindeyim, çekirdeksizde olmuyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…