- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi BizAyrilamayz
Keşke yüzgözolmasaydın
Karşındakiler edepsiz belli , eşin konuşsaydı bazı şeyleri
Daha yeni evlisiniz, aynı apartmanda oturuyorsunuz, mecbur yüzyüze geleceksiniz.
Bundan sonra herşey daha da çirkinleşebilir.
Eşinizle konuşun, biraz uzak durun, durumu izleyin , ama sakin ve soğukkanlı hareket edin.
sizce yanlismi davrandim bundan sonra napmam gerekir iki gundur mesafeliyiz.hic konusmuyorum yokmuslar gibi davraniyorum
kucuk gorucemle sorunum yok o o gûn evde yoktu
ama oda dün bana sen kucuksun bunu unutma yinede neolursa olsun sen kucuksun
bu nedemek ya kucugum derken 15 yasindaki ergen degilimki!
yani yasca kucugum diye alttan alip ozurdilemesi gereken benmiyim bu durumda!!!
kafayi yicem..
ama konusmam bundan sonra..
ne demek mecbursun yaa.mecburiyet nedir..eşin ne dedi bu durumlara peki kimin yanında?
Kapın ayrı olsa bile, yakın oturmanın dezavantajları işte
Çok terbiyesizlermiş ya. Sen onlara uymadıysan ondan diş bilemişlerdir sana. Çünkü baya bi biriktirmişler içlerinde.
Hani sen de onlara uysan, gitsen gelsen, her yere beraber gitseniz bak nasıl kıymetli olursun
Ben de evimde yalnızlığı severim, kayınvalidemle pek içli dışlı olmak istemem. İlk zamanlar bana da çok laf gelmişti ama ben hiç cevap vermedim. Arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar umrumda değil
Kocanla istediğin yere istediğin vakit gidemiceksen bu evlilik niye oldu. Sevgili olsanız neyse deKendini ezdirmediğin iyi olmuş.
Emin ol sussan daha çok üstüne gelirler.
İnşallah aynı apartmandan da taşınırsınız bir an önce. Çünkü çok zor
Duvara yumruk atmak mi? İnanin ben okurken sinirlendim yine siz iyi idare etmissiniz...
Bence daha da muhattap olmayin onlar size güler yüzle yanasmadan....azicik sapkalarini onlerine alip dusunsunler ...
Esinuzle konustnz mu bu olayi peki ve baska eve cikma ihtimaliniz yok mi hic?
ya ben simdi bes ay herseyi icime atip sustugum icin beni agzini acmayan kendini ezdiren biri sandilar
heleki gorumcem seytanin basi o zaten..
gecen olayda anahtarimi sorup durdu yedek anahtarimi bende vermeyince evime gelip anahtarligimdan almisti ortaligi yikmistim gorumcemle muhattap olmadim ama esime soylemistin anahatarimi almistim
kardesimle arami bozuyosun surekli sikayet ediyosun diyo ne alakaysa.esim o benim onunla paylasmicamda kiminle paylasicam.
Zaten eşin aşağıda seni arabada bekliyormuş..
Eşin ile senin ne yaptığının haberini değil , sadece senin neler yaptığının haberini almak istiyor onun ailesi..
Eğer sizden haber almak isteseydi, sana gelip bizi haberdar edeceksin demezlerdi.Sıkıyorsa oğullarına desinler bunu..
Nereye gittiğinin ne yaptığının hesabını, kimseye vermek zorunda değilsin..
Her gün veya her hafta onlara gitmek zorunda da değilsin..
Zaten gittiğin yerlerden vs eşini haberdar ediyorsundur.E daha ne..
Görümcenin haberi olcak anasının haberi olcak babasının haberi olcak . Haberleri olcakta ne olcak, gidip oğullarına eşin buraya gitti demek için mi haberleri olcak yoo..
Zaten giderken ederken eşini haber verip gidiyorsundur herhalde.Olması gerekende bu zaten..
Arandaki mesafeyi korumaya bak canım ..