EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;
BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.
KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.
BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.
RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)
YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.
Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..
KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.
RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..
AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..
ve yine ATALARİMİZ,
NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.
HADİ EYVALLAH.
KOCASI.
önce sen eşinin haklarını ihlal edip onun nickini gasp edip buraya yazarak kişiliğini beli etmişsin.eşinin özeline zerre kadar saygın yokmuş demek.
kardeşin olacak yaratık karını ezerkken,nereye gidersen bize haber vereceksin deyip birde duvarı yumruklarken,ona çatacağına gelip bize çatmayı daha doğal görmüşsün.
yine kardeşin evinizin anahtarıni çaldığını bilip buna kızacağına yine gelmiş bize laf etmişsin.
koca,
senin eşin annenin ve kardeşlerinin kölesi değil. onlardan izin almak zorunda değil. ezik duruma getirmeye çalıştıkları bir köle değil.
o bir birey. senin annenden izin almak zorunda değil. kaedeşin yada ablan neyse onun şımarıklıklarını ve kaprislerini,saçmalıklarını sineye çekmek zorunda değil.
aloooooo. koca anladınmı beni.
hadi şimdi uğurlar ola.
dipnot.
NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL
bunu yazmışsında çok güldürdün beni koca.
cevaplarımız umrunda değil ha
o yüzdenmi üşenmeyip buralara yazıyorsun. belli belli. çokta fifi durumunda olduğun