Kaynanayla Baglari Kopardim

Birilerine 4 ayakli deyince hakaret etmiş oldugunu saniyor akil fukarasi
Gurur duyarim keşke herkes o 4 ayaklilar gibi yerini seviyesini bilse
Hayvanlar insanlardan daha medeni be !
Ne işi varsa artik kadinlarin arasinda azicik haddini bil degil mi

Burdaki insanlara laf yetiştirecek kadar erkeksen kendi annen ve o dengesiz kız kardeşlerine de yetiştir. Komplekslerini karının ve diğer kadınların üzerinden gideremezsin. Sünepeliğin bize mi işledi. Umarım okursun.

''KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..''

Hadi ya,ciddi misin ?

''Sizin en hayırlınız,eşlerinize karşı en iyi davrananınızdır.'' Hadis-i Şerif

Buna ne diyon hacı ?

İşine geldiği gibi yorumlama dini,çarpılırsın.

Kitabı da dini de senden öğrenecek kadar cahil değiliz.

Son düzenleme:
önce sen eşinin haklarını ihlal edip onun nickini gasp edip buraya yazarak kişiliğini beli etmişsin.eşinin özeline zerre kadar saygın yokmuş demek.
kardeşin olacak yaratık karını ezerkken,nereye gidersen bize haber vereceksin deyip birde duvarı yumruklarken,ona çatacağına gelip bize çatmayı daha doğal görmüşsün.
yine kardeşin evinizin anahtarıni çaldığını bilip buna kızacağına yine gelmiş bize laf etmişsin.
koca,
senin eşin annenin ve kardeşlerinin kölesi değil. onlardan izin almak zorunda değil. ezik duruma getirmeye çalıştıkları bir köle değil.
o bir birey. senin annenden izin almak zorunda değil. kaedeşin yada ablan neyse onun şımarıklıklarını ve kaprislerini,saçmalıklarını sineye çekmek zorunda değil.

aloooooo. koca anladınmı beni.
hadi şimdi uğurlar ola.

dipnot.
NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL
bunu yazmışsında çok güldürdün beni koca.
cevaplarımız umrunda değil ha
o yüzdenmi üşenmeyip buralara yazıyorsun. belli belli. çokta fifi durumunda olduğun

Son düzenleme:
fikrimi diyeyim baştan beridir bu bayan bizi kekledi...Yani hiç sanmıyorum kocası gelsin burayı açsında bize cevap yazsın.

Kendileri çizip kendileri oynuyorlar...Yani benim kocamın işi gücü yok burayı açıp cevap yazacak ehehehe

Allah'ın okurken dumur oldum resmen
kocası girmiş cevap atmış şaka gibi ya
ilk defa görüyorum kkda böyle bir şey

Adama bak karısına sahip çıkacağına ona beş yaşında çocuk muamelesi yapan anasıyla bacılarını savunuyor. Hesap vermekle aile ziyareti de ne alakaysa.

Ananın karşısında sus pus kuzu, buraya yazınca tüm kadınlar aynı :) e anan da bizim gibi işte.

Ya ne kocası hatunlar ALLAH aşkına...

Artık bu kişi ya erkek ya da dişi :)) Kendi yazıp kendi oynuyor..Aklınca kaos ortamı oluşturacak..

Artist olacak

Son düzenleme:

Bir koca renklendirdiğim kısmı kk klasiğiyle yazıyorsa, o koca aslında koca değildir
Kumda oynayın şekerim.......................................................................

Valla sıkı bir forum kullanıcısı oldugu belli acaba kk'ya kadın kılıgında sızmış birisi miydi bu nickle...

Neyse zaten 2 ihtimal var

Ya bu kadın bizi kekliyor

Ya da gerçekten kocası telefonuna el koydu...

Üstte demiştim yine diyeyim bari :)) Alsın montelesin kendine zibidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…