Kaynanayla Baglari Kopardim

Kocası nasıl öğrenmişş onu anlamadım..
KK da yazarken birden ewe mi gelmiş adam ne olmuş yaniii..
Kıza bişi yapmamıştır umarımm :26:

kocası girip yazmıştır,daha önce kk'da çok yaşandı.hatta bir konuda kk olarak kocaya bile hak vermiştik.yalnız burda şu mesaj saatleri ilginç.kocası yazmış sonra kendi yazmış,daha sonra gene kocası yazmış.ayrıca burada konu açmışken neden açıklamayı diğer topikte paylaşmış.bir tuhaflık var:44:

Kocası nasıl öğrenmişş onu anlamadım..
KK da yazarken birden ewe mi gelmiş adam ne olmuş yaniii..
Kıza bişi yapmamıştır umarımm :26:

Telefonu elinden alınca öğrenmiş, açıktı herhalde sayfası
Yok dövme, şiddet falan olmamış... yani fiziksel olarak

nereden konuştunuz

anladığım kadarıyla şu anda buradaki konu sahibinin kendisi,neden yorum yapmıyor sadece okuyor.onca şeyden sonra bir şey olmamış,cevap verince ne olacak:26:

kizlar merhaba
yazdiklariniz icin tskler burda bazilari konu sahibi dalga geciyo felan demis ama isim gucum yok burda insanlarlami dalga gecicem nezamandir yazdigim bir topik var ordaki kizlar beni biliyorlar zaten.
yazilan saatleri soran olmus esim telefonu alip odaya cekilirken ben tabletimden girmistim kk ya
esimde telefonumda acik kalan siteyi gormus benim haberim bile yoktu..
neyse iyi oldugumu soylemek istedim sadece kendimi ezdirmiyorum sadece evliligimi tek celsede ailip atamiyorum kolay degil..
sabaha kadar konustuk kavga ettik halletmeye calistik bu aksamda kv lerle konusulcak benim kararlarimi kabullenirlerse medeni bi sekilde yasar giderz
hala biseyleri mecbur olarak sart kosarlarsa ozamanda kendileri bilir yine ortalik karisir yapcak bisey yok yani
sagolun merak etmissiniz uyeligimi iptal etmek icin girdim esimde sifrem felan yok site acik kalinca ordan yazabildi yani..

kocama anlattım bu konuyu,kocamın cevabı sen de olsan ailene laf ettirmezsin(beni iyi tanır,kesinlikle ettirmem.)forumlarda ailesinin dedikodusu yapılmış,gene adam yumuşak üslup kullanmış,dedi.

Sana buraya konu açtın diye ne dedi peki ???

hoslanmadi tabiki kim hoslanirki ama nekadar bunaldigimi biliyordu cevrem yok kimsem yok o yuzden anlayisli davrandi fazla uzerinde durmadi.
sadece yaptigin hosmu boyle seyler yazmissin guzelmi yani dedi..

Sende ailenin bana böyle dawranması hoşmuydu diyeydin..
Onlar insan gibi dawransalardı olurmuydu bunlarrr diyeydin heyy allahım yaa..
Bence aileisne lafı geçiyorsa konuşsun böyle olmaz..
Ben sana diyim, bak yenide ewliymişsin..
Çocuk felan yapma uzun bi süre

Biz aynı apartmanda oturmamamiza rağmen ben de 1 buçuk senedir benzer şeyleri yaşıyorum ama henüz patlayamadım. sen patlayabilmişsin iyi ya da kötü bişiler değişir inşallah. ben senin söylediklerinin yarısını saydirsam kaynanam ya kendisini ya beni keser o kadar psikopat bi yapıya sahip. Yani patlayabilmekte bir nimet bence insan içini döker rahatlar en azından

Son düzenleme:
Ben kesinlikle oyun olduğunu düşünmüyorum kız ne durumda hafiyelik yapmayın lütfen. Kızın sürekli yazdığı konulara ulaşması çok da zor değil, ki uğraşıp buraya yazar ben biliyorum eski erkek arkadaşım da bu tarz bişey yapmıştı. Kim uğtaşır demeyin, adam manyağın dibi belli

Gecenki konunuzuda hatirladim arkadaslar yazinca, siz bu kocayla daha cok cekersiniz...
Bi evliligi bitirmek tabiiki kolay degil, ama hep alttan alan siz olursaniz bigün delirirsiniz...
Niye biraz uzaklasmiyorsunuz, kafanizi dinleyip karar vermiyorsunuz?
Aile baska, es baska, esiniz bu dengeyi sagliyamiyor belli.. Simdi bunuda okur, kiminle muhattab oldugumuzda belli degil!!!
Herneyse sizi sevse saysa, ailesinede size saygi göstermesini becerir!!
Allah yardimciniz olsun , bu adamla oldugunuz sürece cok zor bi hayatiniz olacak, buna degermi bi düsünün!!!

Ay bende bi kere kocama yakalanmıştım o günden beri neye tavır koysam, o kadınlar kulübündeki eksik akıllilarmi veriyor sana bu akılları diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…