Kaynanayla Baglari Kopardim

EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;

BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.

KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.

BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.

RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)

YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.

Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..

KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.

RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..

AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...

NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..

ve yine ATALARİMİZ,

NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.

HADİ EYVALLAH.

KOCASI.
RABBİM, asıl karınızı sizden ve ailenizden korusun :KK55:
İlla kötü kaynana veya kötü insan olmak için klasik kaynanalıklar yapmak gerekmez. Burda bize ahkam keseceğinize ailenizi toparlayın, karınızı ezdirmeyin! O kız artık sizin sorumluluğunuzda. Ortada bir sorun varsa toplayacaksınız bütün kadınları, çözeceksiniz problemi. Öyle işe gittim, evime ekmek getirdim demeyle olmaz.
Kız bunalmış ki gelip burda anlatma isteği duymuş. Yazık ki sizle paylaşması gereken şeyleri, gelip burda bizimle paylaşmış :KK14:
Durumun vehametini anlayın.

çok ilginç eşi gelmiş eve klavye savaşı mı yapıyorlar? tanımadığı insanlara, düşüncelerinin umrunda olmadığı insanlara ne güzel de laf yetiştirmiş..
bunu doğuran anadan ne beklersin ki.

Eski konulara baktım ve şimdi hatırladım, bu karısını evden s...r eden koca :KK31:
Nasıl biri olduğunu anlıyoruz şimdi ve ben kıza şu an çokkk üzüldüm. İnşallah bir zarar gelmez.
Ne demişler haydan gelen huya gider :KK31:

Bence de son olmaz.
Nice hayallerle evleniyosun, böyle olaylarla karşılaşıyosun :KK50:
İnşallah düzelir bir şekilde ne diyeyim.

geçen sefer de eşi evden kovuyordu.. akıl almak için konu açtı..
lakin durum ortada.. dediğim gibi bazı insanlar bir çember etrafında dönüp durur. bir arpa boyu yol alamaz..o yüzden konuyu ilk okuyan insanlar kvalideye ateş püskürebilir ama bu çember içinde hala duruyorsa bir insan ne denir ki?

geçen sefer de eşi evden kovuyordu.. akıl almak için konu açtı..
lakin durum ortada.. dediğim gibi bazı insanlar bir çember etrafında dönüp durur. bir arpa boyu yol alamaz..o yüzden konuyu ilk okuyan insanlar kvalideye ateş püskürebilir ama bu çember içinde hala duruyorsa bir insan ne denir ki?

Ben hatırladım konusunu. Hatta hep evden kovuyomuş. Bu sefer gerçekten git dedik, ama olayın sonu romantik bir şekilde bittiği için affetmiş konu sahibi :KK6:
Aynen bu evlilik bir çemberin etrafında dönmek gibi. Sorunlar kökten halledilmediği sürece yazık olacak o çemberdeki herkese :KK55:

Karısına karşı da aslan kesiliyodur şimdi o. Ne de olsa güçsüz kendinden. Ama ablalarına annesine bir kelime edemez cesareti yoktur.
Aynen....
Off eşinin kk ya kendileriyle ilgili konu açtığını,annesi ve kız kardeşlerine söylemez umarım bu adam.
Yoksa çok daha kötü olur gibi geliyor.:KK50:
Akıbetini merak ediyorum arkadaşımızın.

Son düzenleme:
Ben hatırladım konusunu. Hatta hep evden kovuyomuş. Bu sefer gerçekten git dedik, ama olayın sonu romantik bir şekilde bittiği için affetmiş konu sahibi :KK6:
Aynen bu evlilik bir çemberin etrafında dönmek gibi. Sorunlar kökten halledilmediği sürece yazık olacak o çemberdeki herkese :KK55:

saygının olmadığı yerde sorun çözülür mü? baksana bir gelin kaynana görümce ne noktaya gelmiş.
adam girmiş internete kocası imzalı yazılar yazıyor:KK14:

saygının olmadığı yerde sorun çözülür mü? baksana bir gelin kaynana görümce ne noktaya gelmiş.
adam girmiş internete kocası imzalı yazılar yazıyor:KK14:

Hepimize de 4 ayaklı demiş bu arada :KK6:
Saygısız bir insan olduğu çok net görülüyor zaten.
İnşallah karısına şiddet uygulamayacak kadar adamdır!

Yalnız daha önce bu konuya yazı yazmamıştım, eşi yazdıktan sonra sinir oldum. Bütün kadınlar aynıymış yani, bu konuya yorum yapan hiçkimse haklı olamazmış. Onun annesi ve ablaları haricinde güzel ülkemin bütün kadınları aynı, haksız ve ezilmeye mahkum evet. Karısını evden kovan adamın annesi kardeşi de tabi ezer gelini. Mecbursun hesap vermeye der. Mecburmuş...

Hepimize de 4 ayaklı demiş bu arada :KK6:
Saygısız bir insan olduğu çok net görülüyor zaten.
İnşallah karısına şiddet uygulamayacak kadar adamdır!

Benim etrafımda hep dört ayaklılar varsa,göz alışkanlığından dolayı herkesi dört ayaklı olarak görürdüm.
Çok normal eniştemizin bizi dört ayaklı olarak görmesi.:KK14:

EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;

BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.

KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.

BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.

RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)

YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.

Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..

KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.

RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..

AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...

NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..

ve yine ATALARİMİZ,

NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.

HADİ EYVALLAH.

KOCASI.

Klavye aslanı , karını ezen annenin, duvarları yumruklayan bacının karşısında da böyle kükrüyorsan eyvallah..
Fizksel özellikleri farklı, içi aynı, anasını, bacısını, karısını ayırt edemeyen,
Erkekliği evdeki eşine el kaldırıp , evden s..tir etmek zanneden senin gibilerden o kadar çok var ki şaşırtmadın bizi.
Eşine sahip çıkaydın, siper olaydın da , tanımadığı insanlara dert dökmek, akıl almak ihiyacı hissetmeseydi.
Akıllı, bilgili insanlarla iki kelam ette feyz alasın
Huzursuzluklar temenni etmişsin, bilmukabele diyemeyecem sizde bol.
Aksine huzur dilerim, yaşadığınız çemberden başınızı çıkarmaya cesaret ederseniz belki bulursunuz.
Hadi eyvallah

Son düzenleme:
Ne çirkin bir hareket yapmış konu sahibinin eşi!!
Burada vakit harcayacağına, alsın ailesini karşısına konuşsun cesaretliyse bu kadar.
Sonuçta sorun onun evinde ,onun ailesinde.
Burada yoruma açan da eşi oluyor bilmem farkında mı??
Burada yorum yapan bayanlara sayıp dökmekle sorunlarını çözdüyse ne ala.
Ama açsın gözünü bi baksın ,beylik lafları hepimiz kurarız.
Ama gerçek hayatta gerçek sorunlarla başetmek,herkesin hakkını gözeterek sorunlara çözüm bulmak,
eğriye eğri,doğruya doğru demek ve bu yüreklilikte olmak herbabayiğidin harcı değildir...

Son düzenleme:
X