-
- Konu Sahibi BizAyrilamayz
Görümcelerin bekar mı arkadaşım
Eğer bekarlarsa dua et evlensinler
Kendilerinden beteri olsun karşılarında ki ne yaşadığını anlasınlar.
Bayılırlar nifak sokmaya, huzur bozmaya
çok iyi ama az yapmışsın . bu durumda amacım gaza getirmek de değpil ama sişini başta gösterirsen bi durur düşünürler kime çattık diye. malesef bazıları ancak böylesinden anlıyor iyi davranmak alttan almak yüzlerine gülmek çare değil.tavrını aynen devam ettir. ve şunuda söyliyim benzer şeyleri bende yaşadım. eşimle boşanma noktasına geldik.çareyi farklı bir ile yerleşmekte bulduk. ama hiç şikayetçi değilim huzurum yerinde çok şükür.
BEN SENİN YERİNDE OLSAM ŞUAN SÜSLENİR PÜSLENİR TANGIRDIYA TANGIRDIYA ÖZELLİKLE DUYURARK AMA ASLA HABER VERMEDEN ÇIKAR EŞİMİN DÜKKANINA GİDERDİM.
CANIMMMM ÇOK CANIM SIKILDI ÖZLEDİM GELDİM DERDİM. SENİN ÇIKTIĞINI GÖREN VE EŞİNE YETİŞTİREN KV LERDE BİR GÜZEL KALIVERİRLER ORTADA
evet kesinlikle esime haber veripte ckkiyorum o gunde zaten esimle birlikte cikmistim disari
bide bana laf sokuyo gittigim yerlerde gelinin nerde niye seninle gelmiyo diyolarmis ya ben senin kankanmiyim be kadin!
anlamiyor ya bendn sacma sapan beklentiler icindeler ama bundan sonra cok beklerle en azindan simdi rahatim
mecburmuyum ya ben seninle heryere gitmeye.
ne merakmis ya ortadan catliyolar resmen.
Evinin anahtarını çaldı yani Ayy sinir oldum şimdi.
Benim evimin anahtarı k.v. de var ama, hani evde bişey olur, anahtarı içerde unuturuz falan diye vermiştik. Kadın da sağolsun hiç girmez tek başına
Bence bunlar tamamen sana kafayı takmış. Girdiler mi peki eve? Öyle bi olay oldu mu? Kilidi değiştir bence hemen
Esinle nasil tanistin acaba?
Almanyadan geldin ya o yüzden sordum..
Kendi ailenden yakinlarinda birileri var mi?
Esin haberdar mi bu durumdan?
Farkli bir yere tasinmayi düsünürmü?
Çok iyi yapmışsın
Ne demek haber vermek sen çocuk musun ? Koskoca kadınsın.
O görümcelerine de inşallah kendi anneleri gibi kaynana çıkar görürler o zaman .
'Tek oğlu' seni sevmiş evlenmiş ve artık onlardan ayrı bi ailesi var ister kabul etsin, ister etmesin
Eşin sana hak verdiği için şanslısın olgun birisi demek ki.
Mesafeni korumaya devam et
Peki o evden taşınma ihtimaliniz yok mu ? Uzaklaşınca daha rahat edersiniz diye düşünüyorum
Benim eşimin babannesi senin kv gibi. Her gittiğimizde diyor, sana gelcem, şuraya birlikte gidelim, buraya birlikte gidelim, gündüzleri bize gel vsEvde boş oturuyorum ya onlara göre, benim evimin işi yok, onlara hizmet etcem bütün gün.
Bence sakın özür dileme. Hatta daha da gıcıklaş. Sevmesinler seni
terbiyesizler ya.
çok iyi yapmışsın.
böyle tiplere hiç yüz vermeye sessiz kalmaya gelmez.
en güzelini yapmışsın.
sen eşinin huyuna git aranızı bozmamaya bak
onlar da kudurur durur
yaa git böyle görümce kv eksik olsunnnn .
sen onların bekar kızları degilsin nki bir yere giderken haber vericeksin ,senin şu anda sorumlu oldugun tek kişi kocan ,bu kadar basit.
zaman gectikçe hiç pişman olmaaa,gayet dogru bir hareket yapmışşın .bunlar sen haber verdikçe tepene çıkarlar .zaten çalışıormussun , aksam eve gelirsin kocanla ilgilen tmm .
aynen ama onlara bunu biturlu anlatamadim neyaptimsa iyilikle yaklastimsa anlamadilar dahada tepeme ciktilar..
gorumcem illa eli bizde olsun lafi gecsin istiyo sebebini anlamadim gitti ya..
Allah sabır versin kardeşim..
Gerçekten çok zor kişilikleri var, dediğim dedik oldukları anlattıklarından belli oluyor..
Sen böyle durumlarda bence kendi çizginden dışarı çıktma, arandaki mesafeyi koru. Herhangi bir saygısızlık etme.
Direk eşinle konuş, böyle böyle olmasını istiyorlar bana böyle böyle laf ettiler.Bir ailenle konuşur musun de.
Yani böyle desen eşin dinlemeden etmeden hemen ailesini savunmaz değil mi..