Kaynanayla Baglari Kopardim

Çok iyi yapmışsın
Ne demek haber vermek sen çocuk musun ? Koskoca kadınsın.
O görümcelerine de inşallah kendi anneleri gibi kaynana çıkar görürler o zaman .
'Tek oğlu' seni sevmiş evlenmiş ve artık onlardan ayrı bi ailesi var ister kabul etsin, ister etmesin
Eşin sana hak verdiği için şanslısın olgun birisi demek ki.
Mesafeni korumaya devam et
Peki o evden taşınma ihtimaliniz yok mu ? Uzaklaşınca daha rahat edersiniz diye düşünüyorum

Görümcelerin bekar mı arkadaşım
Eğer bekarlarsa dua et evlensinler
Kendilerinden beteri olsun karşılarında ki ne yaşadığını anlasınlar.
Bayılırlar nifak sokmaya, huzur bozmaya

evet bekarlar
aman yok evlenirlerse kv bana kalir kp vefat ettigi icin
zaten burda kiradayiz..bunlar evlerini muthayite vercekler daha vermediler ama surer yani
gecenlerde onlarin oturdugu daireye birileri geldi evin sahibi evi hypotek vermis felan filan biseyler dediler ama kv ler evde yoktu bende fazla bisey anlamadim
insallah cikmak zorunda kalirlar
duyanda beni kotu gelin zanneder aslinda hicte boyle huylarim yoktur biliyormusunuz
bugune kadar ablalarini ablalarim gibi annesini annem gibi gordugum icin bunlar basima geldi zaten..

Benim eşimin babannesi senin kv gibi. Her gittiğimizde diyor, sana gelcem, şuraya birlikte gidelim, buraya birlikte gidelim, gündüzleri bize gel vs Evde boş oturuyorum ya onlara göre, benim evimin işi yok, onlara hizmet etcem bütün gün.
Bence sakın özür dileme. Hatta daha da gıcıklaş. Sevmesinler seni

terbiyesizler ya.
çok iyi yapmışsın.
böyle tiplere hiç yüz vermeye sessiz kalmaya gelmez.
en güzelini yapmışsın.
sen eşinin huyuna git aranızı bozmamaya bak
onlar da kudurur durur

yaa git böyle görümce kv eksik olsunnnn .

sen onların bekar kızları degilsin nki bir yere giderken haber vericeksin ,senin şu anda sorumlu oldugun tek kişi kocan ,bu kadar basit.

zaman gectikçe hiç pişman olmaaa,gayet dogru bir hareket yapmışşın .bunlar sen haber verdikçe tepene çıkarlar .zaten çalışıormussun , aksam eve gelirsin kocanla ilgilen tmm .

evet bende az bile yaptigimi dusunuyorum esimde arada kaliyo bende bi kac kez ayrilmayla tehtit etmeyi dusundum ama ailesini tutarda bosanir diye korkuyorum ya (
aslinda onunda kendi ailesine tahamulu yok ama calistigi icin anlamiyo pek..
dukkan iddaa bayisi hep erkekler var ama zaten haber vermemki.kesinlikle yani sirf onlara inat haber vermicem.
mebursunda nedemek ya..

Allah sabır versin kardeşim..
Gerçekten çok zor kişilikleri var, dediğim dedik oldukları anlattıklarından belli oluyor..

Sen böyle durumlarda bence kendi çizginden dışarı çıktma, arandaki mesafeyi koru. Herhangi bir saygısızlık etme.
Direk eşinle konuş, böyle böyle olmasını istiyorlar bana böyle böyle laf ettiler.Bir ailenle konuşur musun de.
Yani böyle desen eşin dinlemeden etmeden hemen ailesini savunmaz değil mi..

yok ben anahtari onlarda birakirmiyim.birakmadim anahtarimi o gun geri aldim.esime sikayet ettim.oda ablasina geri getirttirdi.
gercekten bana kafayi takmislar normal degiller ya..

oğlumu unut ne demek? hadsiz...
en iyisini yapmışsın, ama bence bundan sonra eğer aynı ortamda bulunmak zorundaysan sesini çıkarma...
eşin ne dedi bu duruma?

Esinle nasil tanistin acaba?
Almanyadan geldin ya o yüzden sordum..
Kendi ailenden yakinlarinda birileri var mi?
Esin haberdar mi bu durumdan?
Farkli bir yere tasinmayi düsünürmü?

esimle bizim memlekette tanistik o orda okuyodu.
hayir kendi ailemden hickimse yok yakinlarimda..keske olsa
suanda dusunecegini hic sanmiyorum ama durumlar kotu olursa mecbur birakicam onu yani egerki hala muhattap olmadigim halde biseyler icin diretirlerse mecbur birakicam onu tasinalim dicem

kadin sanki beni evlatlik aldi
ogluda hala ayni evde oturuyo ben evlatlik geldim nereye gidersem haber vericem vermezsem telefonla surekli taciz eder gerci verincede taciz ediyo
hayir bukadar diretmeseler belki kendim zaten isteyerek haber veririm..ama kendileri kaybettiler..
uzaklassak cok guzel olur ama esim oyle biseyi dusunmuyor su siralar

canım allah sabır versin öncelilikle buduruma benzer durumlar bende çok yaşadım ama biyere kadar dayanabiliyorsun...helede sessiz kaldınmı tepene çıkıyorlar temelli sen en iyisini yapmışşsın tavrını belli etmekle.senin görümce zaten tam sopalıkmışkoymussun tavrını ortaya bundan sonrada mesafeni koru çünkü bunlar akıllanmıyo azcık gül yine başlarlar.

terbiyesizler ya.
çok iyi yapmışsın.
böyle tiplere hiç yüz vermeye sessiz kalmaya gelmez.
en güzelini yapmışsın.
sen eşinin huyuna git aranızı bozmamaya bak
onlar da kudurur durur

aynen ama onlara bunu biturlu anlatamadim neyaptimsa iyilikle yaklastimsa anlamadilar dahada tepeme ciktilar..
gorumcem illa eli bizde olsun lafi gecsin istiyo sebebini anlamadim gitti ya..

aynen ama onlara bunu biturlu anlatamadim neyaptimsa iyilikle yaklastimsa anlamadilar dahada tepeme ciktilar..
gorumcem illa eli bizde olsun lafi gecsin istiyo sebebini anlamadim gitti ya..

Sebebi belli, acilen koca bulması lazım
Başka meşgalesi yok ki kadının
Seni oyuncak etmek istiyor işte

yok demez zaten o beni savunuyo ama savundum demiyor bana tabi artik simartmakmi istemiyor anlamadim gitti ama gorumcemin laf sokmalarindan anladim yani..
hic muhattap olmam bu olaydan sonra kesinlikle..
kucukmusum ya kucugum diye ne yani bu olaya gozmu yummam lazim zaten bugune kadar icime attim birazda onlarin huzuru kacsin..

Bencede iyi yapmissiniz, siz sustukca daha cok müdahale edecekler belli... Siz artik evlenmissiniz, eviniz barkiniz ayri, herseyi onlarla yapmak zorundada degilsiniz bildirmek zorundada degilsiniz...
Yanliz bundan sonra daha dikkatli olun, büyük ihtimal Ogullarini size karsi doldurcaktirlar, magduru oyniycaklar... Siz akilli olun Esinizle hemen kavgaya tutulmayin size catarsa, ilimli olun güzelce konusun Esinizle böyle durumlar olursa...
Mesafenizi koruyun, herkes yerini bilsin...

Hiç acaba mı deme, çok iyi yapmışsın. Az bile yapmışsın hatta.
Haber vericeksinde ne demek ya. Hiçte mecbur değilsin.
Hadi hbr vermiyosun diye gönül koyarsın belkide, bide bunu şartmış gibi emrediyorlar ya. Pes. Koy mesafeni. Bu bi milad olsun sana, hiç bulaşma.

Allah sabır versin arkadaşım aynı durum bende de var benim kv de de aynı seninki gibi 2,5 senelik evliyim hala çekiyorum üst katımızda oturuyo resmen bizim kapımızı dinler kapı sesimizi duysun oda çıkar kapıya nereye diye sorar pazar günleri eşimle pazara veya markete gidicez diyelim kapıyı açtık mı oda açar oğluna seslenip nereye diye sorar eşimde işimiz var deyip kestirir ama o ısrarla öğrenene kadar sorar ve sonunda eşim tersler eşimde çok rahatsız bu durumdan imkanımız olsa bir saat durmuycaz bu evde ben bi yere gidicek oldummu penceren takip eder nereye gidiyorum diye o kadar sıkıldım ki bu yüzden evden çıkmak istemiyorum sadece o değil babasıda sorun evlendiğimden beri benimle uğraştılar eşime beni şikayet ettiler ama eşim beni asla ezdirmedi bu yüzden ben hiç bu konularda onlarla muhattap olmadım kötüde olmadım herşeyi eşim hallediyo senin böyle bi durumun yok sanıyorum benimde eşim beni korumasa bende senin yaptığını yapardım çok iyi yapmışsın ezdirme kendini

haklısın canım ne kadar yüz veririrsen o kadar tepene çıkarlar... mesafeni koyman çok çok iyi olmuş yoksa eşinle dahada çok kavga ederdiniz... inşallah eşinede saçma sapan bişey anlatıp aranızı dahada germezler :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…