Kaynanayla Baglari Kopardim

Sebebi belli, acilen koca bulması lazım
Başka meşgalesi yok ki kadının
Seni oyuncak etmek istiyor işte

inanmiyorum ya ayni bizdeki durumlar bukadarmi olur ya sanirim yan yana altli ustlu oturunca boyle oluyor ben bes ayda bukadar bunaldim sen nasil idare ediyorsun ya..helal olsun sana gercekten.benim piskolojim bozulmak uzere..benim esim fazla muhattap olamiyo dukkanda sabah aksam hafta sonuda calisiyo.eve geliyo bi 15 dk goruyo zaten..koruyo beni ama o benim oldugum kadar rahatsiz olmuyo bu durumdan dedigim gibi 15 dk gordugu icin bi zamani olsa oda anlicak oda rahatsiz olcak zaten.neyse hazir ara bozulmus hic muhattap olmim yoksa boyle devam eder..
benimkide hep kapiya cikar esim biyere giderken bizim zile bassinlar hep kapisini acar kim geldi diye piskopat kadin normal degil ya
burnuma kadar geldi artik uzak dursunlar yeter.

canım allah yardımcın olsun bendede buna benzer şeyler var ama ben de mesafemi korumak zorunda kaldım yoksa ellerinde oynatacaklardı

canım allah yardımcın olsun bendede buna benzer şeyler var ama ben de mesafemi korumak zorunda kaldım yoksa ellerinde oynatacaklardı

hadi ya benim durumda olanlara cok uzuluyorum allah kimseyi boyle bi duruma dusurmesin..insanin en guzel zamanlari zehir oluyor..
peki sen nasil koruyosun mesafeni mesela bayramda felan..ilaki gidip bayramlasmak lazim of simdiden dusunuyorum bunlari..ben gidip opemem bile mesela..uzaktan derim..zaten el opturmuyo kv kimseye.

sakın alttan alıp muhattap olma benim imkanım olsa bende senin gibi yapar yüzlerine bakmazdım aynen böyle devam et en azından kafan rahat olur ben sırf eşimin ailesi onu doğuran insan olduğu için saygı duyup sustum hala susuyorum hiç ağzımı açmıyorum geçen akşam eşimle 1 saatliğine dışarı çıktık bakmış arabayı görememiş eşimi arıyo eşim açmadı teli kızdı eve geldik ben eve girerken eşim çıktı ne oldu demek için kapıyı açar açmaz nerdesiniz diye sordu eşimde işimiz vardı dedi gittiğiniz yeri haber verin dedi kv eşim sesini yükseltip ben karımla size haber vermeden bi yere gidemicekmiyim dedi bizi takip etmeyi bırakın diye söylendi kavga etti indi eve ama hala o kadra yüzsüzlerki beni evde bulamsın eşimi arıyo ağzını arayıp benim nerde olduğumu öğrenmeye çalışıyo en iyisi uzak olucaksın temiz olucaksın ama işte imkanlar el vermedimi olmuyo

anlatsammm oooooo sıgmaz buralara ama ben her bayram gittim yanına bide benim kayınvalide yalnız eşi yok biraz bizde biraz eltimde birazda görümcemde kalıyo konuda açmıştım hatta yazarım şimdi okursun canım ne kadar iyi olursan o kadar ezmeye çalışıyolar insanı hele eltim tam ortalıgı birbirine karıştıran tip hiç haz etmem

Dün bir sebepten ötürü sevgili koca adayım benimle bir yere geldi. İşimi hallettim o beklerken. Sonra yemek yeyip evlere dönecektik. Hava pek soğuktu malum. İşi hallettikten sonra sevgili koca adayımın ağzından şu cümle çıktı. "Dondum ya yarım saattir bekliyorum. Annem görse var ya bu durumu sana çok kızar."

Ben ne yaptım? "Hadi canım sen anneni daha çok bekletme hadi yavrum Allah yolunu açık etsin." diyerek otobüse bindim. Eve erken gitmesi dolayısıyla valide adayım sormuş buna neden erken geldin diye. "Seni daha iyi görebilmek için" deseydin diye öneride bulundum ama yapmamış. Dünden beri özür diliyor lakin ben sütünü içip erken yatması önerisinde bulunuyorum. Hatta telefon kullanırken narin parmakları üşür de annesi üzülür diye cevap vermiyorum. Her şey annelerimizin mutluluğu için.

Buradan çıkarılacak sonuç şudur ki, hiç bağırmaya üzülmeye lüzum yok. Herkesin duracağı yeri bilmesi için bazen gayet sakin hamleler yapmak da yeterli oluyor.

çok iyi yapmışsın canım ağzına sağlık hele ana kuzusuysa kilometrelerce uzak ol

ben 2 buçuk yıllık evliyim eşimle sevgi bağımız allaha şükür güzel fakat kayınvalidem oda bizde kalıyor arada eltimgile gidiyor bizde kaldıkça olmadık şeyler söyleyip huzursuzluk çıkartıyor. Bir gün biz eşimle dışarı çıktık oda bizim evimizde tamam başımın üstünde yeri var geldik eve surat bi karış anlamadık eşimle oturduk demez mi? aralığın kapısını niye kilitliyorsun diye anne ne diyosun sen dedim yok öyle bişey yemin ederim dedim bağırıp duruyor onun eşyalarının olduğu oda ve benim yatak odam var ilerdede aralığın kapısı bana diyoki yatak odanı kilitleyebilirsin ben bişey demem ama benim eşyalrım var aralığın kapısını kilitleyemezsin diyor yemin ederim hiç aklıma bile gelmedi bak odamı bile kilitlemedim sonra dedimki kendi kendime madem yapmadığım bişeyi yaptın diyor bende bundan sonra kilitlerim odamı dedim meğer bu odamı karıştırıyomuş hiç haberim yok nerden öğrendiniz diyeceksiniz ben odamı kilitledim görümcemi aramış demişkki odasını kilitliyo görümcem geldi her gelmesinde oda huzursuzluk çıkartır kıskandıklarından eşime diyoki odasını kilitliyomuş sen niye dövmüyosun felan eşimle beni kıskanıyorlar ne hakla sorarsın o soruyu utanır insan ne işin var anne gelinin odasında demiyorda bize hesap sormaya geliyor kaynanamda demiyor tabi kızım benim yüzümden kilitlemeye başladı ben olmadık şey söyledim dememiş sadece kilitlediğimi söylemiş allahım yarabbim işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar anlamadım ne istiyorlar . ben yeni evli olduğum için bileziklerim vardı kocama diyoki karının bileziklerini al bana ev al dedi bende eşimi seviyorum al aşkım dedim yeterki huzur versinler dedim bi miktar yatırdık şimdi onun evini yatırıyoruz bi sene sonra çıkacak ev fakat şimdide oturma diye tutturdu bu aralar eltimde kalıyor biz gidip alacakmışız o zman gelirmiş bize benim kapım herkese açık kimseyi kovmadım etmedim gelmek isteyen gelir eltime giderken dac-vetlemi gidiyordu şurdan dura ona gidebiliyosa banada gelebilir demi ama valla sinirlerim oynuyo bu ayrımcılık ne yaaa çıldıracagımmm ben huzur istiyorum başka bişey istemiyorum yaaaa

hahhaha ay cok guldum sana yaaaa neguzel belki benimde bu sekilde davranmam lazim hahah

canım yani anlayacagın bende onlardan bayaga çekiyorum nereye gitsek balkona çıkarlar bakarlar beni deli ederler karşı binada oturuyolar onlarda

hatirladim canim simdi senin konunu okumustum ben bi ara ay ne sinir bozucu aman benim iki gorumce evlenmesinde bu kv benim basima kalmasin benimde kp yok 15 sene once vefat etmis.nekadar sinirimi bozuyorlar anlatamam sana..sende bendensin desene iyi sabrediyorsun gercekten..ozaman ben hic bozmim mesafeye devam edim eger konusulcak olursa zaten tavrimi ortaya koyar sartlarimida soylerim.kabul etmezlerse mesafeli oluruz derim ama egerki konusucak olursak tabi.ben hic sanmiyorum cunku cok sinirliyim..aslinda hic kin tutan bi insna degilimdir ama bu konu farkli..

cnm dıger konunu hatırlıyorum senın. cok cok fena bı kaynana ve gorumcenın elıne düşmüşsün.
sen ister eşinle ister yanlız başına nereye gidersen git kımseye hbr vermek zorunda deılsın.eşinin bılıyor olması yeterli.
ama artık eşinde devreye girsin.şu aılesını bi sustursun.benım karıma siz karışamassınız desin.o da hic bulaşmıyor sen tek başına bu edepsizlerle uğraşıcam diye kendni paralıyosun.olmaz...eşin sana sahip çıksın.
sakın alttan alma özür mözür sakın dileme arama sorma gitme. tamamen bağlarını kopar.gercı yanyana oturuyosun nasıl başarıcaksın bilememde..ruh hastası gibi davranışları var muhtap oluncak gibi deiller yani.ben senın yerınde olsam tamamen bağları koparrım.

evet esim o cumleyi bi kurabilse bana hic gerek kalmicak canim kac aydir cekiyorum surekli sustum ara bozulmasin diye ama ben sustukca ustume geldiler basima ciktilar iyice e benimde sabrim biyere kadar kesinlikle kendimi ezdiren bi karakterim yok.ama bunlar iyi niyetimi kullandilar..bu yuzden artik kotu gelin gorurler..bazi kaynanalar anlatirlarya gelinim cok kotu vs. vs. yok arkadas kotu gelin yok! merakli ktu kv ve gorumce var.. muhattap olmam bundan sonra esim gidiyosa gitsin onunlada gitmicem artik.doldurusa gelirsede kendi bilir..duracagi yeri bilmesi gereken odur cunku..

evet canım bencede arada mesafe olması lazım bak altınlarımı verdim vermesem kredi çekecektik diger ogluyla ev alıyoruz şimdide hasta ben oturmam diyo bende düşünüyorum ne yapacagımı çagırsam gelse dursa huzur vermiyo ne yapacz bilmyrm

bosver sen fazlasini yapmissin altinlari vermekte ne ya..cagirma kalsin yerinde inan bana anca boyle degere biniyoruz..

Birarada olunca beklenti artıyor, burası benim evim deyip kafana göre takılamıyorsun maalesef. Ben yanlış buluyorum bu kadar müdahaleyi ama bir arada oturmanın getirisi.

Eşinizin tutumu nedir? Bence başka bir eve çıkmalısınız. Ayrıca keşke bu kadar yüzgöz olmasaydınız...

valla hatalı falan davranmamışsınız..bazı şeylet baştan rayında oturmalı..siz sustukça onlar daha çok üstünüze gelcekleri..
ne demek haber vercekmissin onlar kimmiş yaaa..
eşinde eğer arkanda ise hiç sorun etme..görüşme konuşma salla..
ama tabi eişinin duruşu çok önemli burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…