- 27 Mart 2013
- 746
- 217
- Konu Sahibi BizAyrilamayz
canım allah sabır versin öncelilikle buduruma benzer durumlar bende çok yaşadım ama biyere kadar dayanabiliyorsun...helede sessiz kaldınmı tepene çıkıyorlar temelli sen en iyisini yapmışşsın tavrını belli etmekle.senin görümce zaten tam sopalıkmışkoymussun tavrını ortaya bundan sonrada mesafeni koru çünkü bunlar akıllanmıyo azcık gül yine başlarlar.
Sebebi belli, acilen koca bulması lazım
Başka meşgalesi yok ki kadının
Seni oyuncak etmek istiyor işte
Allah sabır versin arkadaşım aynı durum bende de var benim kv de de aynı seninki gibi 2,5 senelik evliyim hala çekiyorum üst katımızda oturuyo resmen bizim kapımızı dinler kapı sesimizi duysun oda çıkar kapıya nereye diye sorar pazar günleri eşimle pazara veya markete gidicez diyelim kapıyı açtık mı oda açar oğluna seslenip nereye diye sorar eşimde işimiz var deyip kestirir ama o ısrarla öğrenene kadar sorar ve sonunda eşim tersler eşimde çok rahatsız bu durumdan imkanımız olsa bir saat durmuycaz bu evde ben bi yere gidicek oldummu penceren takip eder nereye gidiyorum diye o kadar sıkıldım ki bu yüzden evden çıkmak istemiyorum sadece o değil babasıda sorun evlendiğimden beri benimle uğraştılar eşime beni şikayet ettiler ama eşim beni asla ezdirmedi bu yüzden ben hiç bu konularda onlarla muhattap olmadım kötüde olmadım herşeyi eşim hallediyo senin böyle bi durumun yok sanıyorum benimde eşim beni korumasa bende senin yaptığını yapardım çok iyi yapmışsın ezdirme kendini
inanmiyorum ya ayni bizdeki durumlar bukadarmi olur ya sanirim yan yana altli ustlu oturunca boyle oluyor ben bes ayda bukadar bunaldim sen nasil idare ediyorsun ya..helal olsun sana gercekten.benim piskolojim bozulmak uzere..benim esim fazla muhattap olamiyo dukkanda sabah aksam hafta sonuda calisiyo.eve geliyo bi 15 dk goruyo zaten..koruyo beni ama o benim oldugum kadar rahatsiz olmuyo bu durumdan dedigim gibi 15 dk gordugu icin bi zamani olsa oda anlicak oda rahatsiz olcak zaten.neyse hazir ara bozulmus hic muhattap olmim yoksa boyle devam eder..
benimkide hep kapiya cikar esim biyere giderken bizim zile bassinlar hep kapisini acar kim geldi diye piskopat kadin normal degil ya
burnuma kadar geldi artik uzak dursunlar yeter.